UncleZin Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 maszyna do twitchingu, już w weekend będzie kręcone jutro nocka na słonej wodzie, będzie rzucane kotletami Zobaczymy jak to będzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Przy okazji innych zakupów kupiłem sobie takie cacka jak poniżej. Czy ktoś z was używał morsiki w tych kolorach i może coś o nich napisać. oczywiście nie pytam o srebrny, tylko dwa pozostałe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Przy okazji dzisiejszego testu Dexterity 1-5g, sprawdziłem odebrany niedawno od @mekamil, kijek zamówiony pod przyszłoroczne pstrągi a może rzeczne okonie w szwedzkiej Laponii. Blank nn, 282cm opisał bym na 5-18g. Pod większym obciążeniem wchodzi w głęboką parabolę z mocnym dolnikiem, ale przy rzucie jest dość szybki.Z podpiętym Skorpionem BFS fajnie latała już jedynka Mepps Long, dwójka już podginała mocniej szczytówkę przy prowadzeniu. Salmiaki Minnow F i Rapalki S 6-7cm były fajnie obsługiwane. Gumy 10g to już latało w .... daleko. Dodam, że niemiło wiało, a więc lżejsze nieloty sprawiały trochę problemów.Fajny zestaw 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 (edytowane) ... Edytowane 29 Października 2023 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Ten wątek jest tak bzdurny, że aż postanowiłem go odświeżyć Mam nadzieję, że "Mikołaj" już za chwilę zapuka po raz drugi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Wątek może bzdurny, ale ciuszki zacne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Wątek może bzdurny, ale ciuszki zacne Najbardziej jestem zadowolony z okularów - w końcu znalazłem takie, które nie zsuwają się z mojego łba ???? Co do jakości szkieł się nie wypowiem, bo nie były sprawdzone w warunkach polowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Co to za okulary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Costa Mainsail green mirror 580G 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Nom trochę to trwało i wymagało kombinacji ale są już w komplecie [emoji6] Dzięki.! IMG_20230930_081307.jpgCo to za młynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Co to za młynek?Pewnie shimano twin power 4000 xtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 (edytowane) Nie mój, ale za moje Edytowane 14 Listopada 2023 przez Biesan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 To już na przyszły sezon.. Gator po wymianie kotwic 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 U mnie podobnie ale nieco skromniej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 W sumie to nie ma się czym chwalić , bo wziąłem bliźniacze echo com dostał w prezencie łot zony. Trzy lata i zdechła cholera pod naporem kofeiny. No nie żona a echo. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milczacy Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 (edytowane) Cześć!Jak z reguły nie chwalę się zanadto - tak, tym razem aż mnie rozpiera Shimano Twin Power XT2000 z 95 roku. Stan taki se... otarcia, przytarcia, rączka sklejona na sztywno. A do tego - w transporcie złamało się ramię kabłąka, a oporówka przepuszczała.ALE - chwalę się, bo mechanicznie jest perełka - chodzi toto jak zegarek Zero telepania, zero ząbkowania, luzy na przekładni praktycznie żadne. Kręci się niemal sam - pod ciężarem korbki I najlepsze - udało mi się go utrafić za.... 64 pln! Oporówkę naprawiłem, kabłąk też - doraźnie, a jak trafię taką część to podmienię. I teraz chodzę od wczoraj ciągle uśmiechnięty Uwielbiam takie kołowrotki vintage! Niemal mam już swój "zestaw marzeń" sprzed 20 lat, gdy to jako młodzieniaszek na garnuszku rodziców, przeglądałem gazety wędkarskie i zazdrościłem tym co ich było stać (i obiecywałem sobie, że kiedyś...) : Tica libra, Daiwa Emblem, Twin Power. Teraz poluję jeszcze na turka i będzie królik złapany Pozdrawiam, Andrzej Edytowane 16 Listopada 2023 przez milczacy 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Rozważałem zrobienie samodzielnie ale doszedłem do wniosku że nie zrobię tak ładnie ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 A jak cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Katalogowo 1350 pln. Ja zapłaciłem trochę taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Rozważałem zrobienie samodzielnie ale doszedłem do wniosku że nie zrobię tak ładnie ????Nawet nie udaję, że mam pojęcie, co to za ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Ta cena za parę prętów z nierdzewki jest, delikatnie mówiąc, pojebana 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Nawet nie udaję, że mam pojęcie, co to za ????Nie bardzo rozumiem co miałeś na myśli w swoim wpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Ta cena za parę prętów z nierdzewki jest, delikatnie mówiąc, pojebanaTeż miałem lekkie opory ale stwierdziłem że to sprzęt na lata i musi być solidny a dodatkowo estetycznie wyglądać.Takiego uchwytu nie zmienia się często.Mamy wędki / kołowrotki po 1500-2000 pln które ulegają uszkodzeniu więc tu postanowiłem kupić coś porządnego na ładne kilka lat. Na zdjęciach tego nie widać ale jest to naprawdę zrobione z głową i z porządnych materiałów więc posłuży długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 (edytowane) Nie bardzo rozumiem co miałeś na myśli w swoim wpisie Waldek pyta do czego toto służy, a co do ceny to każdy towar jest wart tyle ile klient za niego zapłaci. Osobiście nie zapłaciłbym tyle bo wiem ile kosztuje materiał. Edytowane 16 Listopada 2023 przez S.N. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Nawet nie udaję, że mam pojęcie, co to za ????Waldku to obrotowa sztyca do panoptixa i tym podobnych przetworników. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi