Darek_W Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Rzadko się chwalę nowym sprzętem bo przeca wańki i inne wstańki mają wszyscy Za to takiej wędki nie ma chyba NIKT dr wob.jpg dr wobb.jpg dr wob 1.jpg dr wob 11.jpg 2,45 w spinie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYCHU SZ-EK Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Po długich namysłach mam i ja. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Po długich namysłach mam i ja. 14477e5f-3230-4cca-a93d-d798d9cf20d5.jpgJest moc ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 (edytowane) Edytowane 22 Sierpnia 2024 przez Krzysiek Rogalski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Chyba w końcu znalazłem coś ciekawego Muszę przetestować w boju , ale pojemna i ciekawie zaprojektowana. W sensownej kasie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Widać, że materiał też całkiem solidny. Zawsze zamki są przekleństwem, bo najszybciej się psują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 (edytowane) Widać, że materiał też całkiem solidny. Zawsze zamki są przekleństwem, bo najszybciej się psują.Tak materiał jest dość „gruby” . W razie problemów z zamkami teściowa krawcowa da radę Kilka kupiłem , sprzedałem i w tej cenie (Ok.140zł) ciężko o coś lepszego … Edytowane 24 Sierpnia 2024 przez SzczupakRzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Nowa maszyna - nowe możliwości 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 3 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 Shimano World Shaula 1631FF-2 . Uwielbiam JDM. Kijek na poziomie megabassa ( kosztował kiedyś w Japonii furmankę pieniędzy, na forum u nas cena Ok) Stan świetny , będzie na belly. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 3 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 Piękny design ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 6 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 7 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Dobre płetwy, mają kopnięcie, mam i polecam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Ja zupełnie odwrotnie, polecam techniczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 Nareszcie dotarła Teraz nawinąć FC i można łowić I jak wrażenia z użytkowania CC31? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 Miałem nowiutkiego starego team dragona pro selection 295mm/10-28g po oskrobaniu z lakieru i daniu innego setu przelotek zrobił się mega kijek ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Jest co rwać , a jeszcze jedno zamowionko muszę klepnąć od Irka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Jest co rwać , a jeszcze jedno zamowionko muszę klepnąć od Irka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kto zacz Irek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Kto zacz Irek?Poszukaj Rękodzieło Wędkarskie - Ireneusz Urbanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Jest co rwać , a jeszcze jedno zamowionko muszę klepnąć od Irka Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTo nie będzie tanie rwanie... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 (edytowane) To nie będzie tanie rwanie...Prawda , ale wiem że nie tylko zaczepom się spodobają hehe ???????? Jakub , Ireneusz Urbanek ma swoją stronę E-przynęty. Edytowane 4 Października 2024 przez SzczupakRzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 16 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2024 Rodzinka się powoli rozrasta 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 18 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 Nowe a jednak stare ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 18 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 Reszta info???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2024 Drobne zakupy. Głowki Mikado Jaws, kilka cannibali i bielizna termo Rough Radical Arktic. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi