Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Paczkę od Wiktora odebrałem tydzień temu. Przetestowałem na rybach, za kierownicą i na meczu (Narew Ostrołęka-PAF Płońsk 2-1 ????). Polaroidy, korekcyjne progresy. Super robota.

Czy to "cała robota" Wiktora ?

Bo widzę pudełko firmowe.

Edytowane przez TOFIX99

Kilka nowych modeli w okoniowym arsenale przynęt. Szczególnie Duo Bay Ruf wygląda obiecująco. Różna praca w zależności od sposobu zbrojenia. 759024929c47f4ec975fde0a23211a0b.jpg

https://youtu.be/i98ilvWm4AE?si=8U7t4w_Ue_U-vn2n

Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez dante
  • Like 1

Kombinowałem jak tylko umiałem... aż w końcu sam zrobiłem przynętę do tych główek.

Dzisiaj byłem nad wodą i testowałem tą przynętę. Uzbrojona według instrukcji, czyli brzuszkiem do góry. Rozmiar gumy 3 cale i główka 7g I 9g. Wszystko działa jak należy, skoki w lewo i prawo jak prawdziwego jerka.

Właśnie, przynęta odbija na boki jak zwykły jerk a powinna surfować jak na filmie, nie robi tego :(  Pracuje jak zwykła jaskółka a ja oczekiwałem czegoś innego. 

Ruch przynęty, prawie identyczny jak zaprezentowany na filmie uzyskałem prowadząc wabik na bardzo "krótkim dyszlu". Użyty przyrząd badawczy, to króciutki patyk z przymocowaną linką o długości ok 1,8 metra. Prowadząc Bay Rufa przemieszczałem się wzdłuż nabrzeża basenu. Używając wędki, nie potrafiłem uzyskać efektu zaprezentowanego w reklamowej prezentacji. Nie pierwszy to raz, gdy reklama "koloryzuje" rzeczywistość.

• 2 tygodnie później...