bartosz311287 Opublikowano 19 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2024 Arturo kto Ci takich dobroci doradził? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2024 A taki jeden kłusownik z jerka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2024 Tak na poważnie, to bieliznę termo i Jawsy doradził mi kol. Bartek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 19 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2024 Mi te rzeczy służą super. Oby i Tobie służyły bo nie chcę mieć drugi raz opon ciętych ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Paczkę od Wiktora odebrałem tydzień temu. Przetestowałem na rybach, za kierownicą i na meczu (Narew Ostrołęka-PAF Płońsk 2-1 ????). Polaroidy, korekcyjne progresy. Super robota. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 (edytowane) Paczkę od Wiktora odebrałem tydzień temu. Przetestowałem na rybach, za kierownicą i na meczu (Narew Ostrołęka-PAF Płońsk 2-1 ????). Polaroidy, korekcyjne progresy. Super robota.Czy to "cała robota" Wiktora ?Bo widzę pudełko firmowe. Edytowane 20 Października 2024 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Oprawki są marki Oakley. Szkła dopasował Wiktor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Oprawki są marki Oakley. Szkła dopasował Wiktor. Rozumiem, dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 21 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 (edytowane) Kilka nowych modeli w okoniowym arsenale przynęt. Szczególnie Duo Bay Ruf wygląda obiecująco. Różna praca w zależności od sposobu zbrojenia. https://youtu.be/i98ilvWm4AE?si=8U7t4w_Ue_U-vn2nWysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Października 2024 przez dante 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 (edytowane) Kupiłem to w zeszłym sezonie i nie działa jak na filmie, niestety Edytowane 21 Października 2024 przez guciolucky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 21 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Kupiłem to w zeszłym sezonie i nie działa jak na filmie, niestety IMG_20241021_121147.jpgZbroiłeś według instrukcji: guma brzuszkiem do góry? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Kombinowałem jak tylko umiałem... aż w końcu sam zrobiłem przynętę do tych główek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 21 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Kupiłem ,co prawda bez tych główek,tylko inne sprawdzone i jak dla mnie petarda,szkoda tylko,że tak późno je nabyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 22 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Kombinowałem jak tylko umiałem... aż w końcu sam zrobiłem przynętę do tych główek.Dzisiaj byłem nad wodą i testowałem tą przynętę. Uzbrojona według instrukcji, czyli brzuszkiem do góry. Rozmiar gumy 3 cale i główka 7g I 9g. Wszystko działa jak należy, skoki w lewo i prawo jak prawdziwego jerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Właśnie, przynęta odbija na boki jak zwykły jerk a powinna surfować jak na filmie, nie robi tego Pracuje jak zwykła jaskółka a ja oczekiwałem czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 23 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Właśnie, przynęta odbija na boki jak zwykły jerk a powinna surfować jak na filmie, nie robi tego Pracuje jak zwykła jaskółka a ja oczekiwałem czegoś innego. Ruch przynęty, prawie identyczny jak zaprezentowany na filmie uzyskałem prowadząc wabik na bardzo "krótkim dyszlu". Użyty przyrząd badawczy, to króciutki patyk z przymocowaną linką o długości ok 1,8 metra. Prowadząc Bay Rufa przemieszczałem się wzdłuż nabrzeża basenu. Używając wędki, nie potrafiłem uzyskać efektu zaprezentowanego w reklamowej prezentacji. Nie pierwszy to raz, gdy reklama "koloryzuje" rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 https://jerkbait.pl/topic/22832-rodbuilding-skalka-choroba-nieuleczalna/page-178#entry3238420 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Bardzo fajny projekt. Mam podobnie zrobionego Trouta tylko trochę mocniejszego :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Bardzo fajny projekt. Mam podobnie zrobionego Trouta tylko trochę mocniejszego :-) Od Wojtka Grocholi zdaje się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Dobrze Ci się zdaje :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 (edytowane) Panowie nie przesadzacie? Aż 200g może da się coś zeskrobać żeby wejść na 1 z przodu? Napisik, lakierku może troszkę… Edytowane 1 Listopada 2024 przez Darek_W 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Mój z kołowrotkiem to ze 240g, także nie ma dramatu ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Właśnie nabyłem casta z włókna szklanego i oczekuję dostawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 (edytowane) * Edytowane 2 Listopada 2024 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Ciekawe czy to będzie dobrze zainwestowane 40 złotych? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi