Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety, kupowałem na TEMU, bo na Ali mógłbym kupić tylko jedną sztukę, a nie mogła drugiej sztuki kupować moja Pani, bo to dla niej prezent urodzinowy ;)

Edytowane przez Alexspin

Akurat ten producent robi bardzo przyzwoite travele. Miałem dwa, co prawda sprzedałem, bo minęłyby lata, zanim przyszłaby ich kolej. Blanki są bardzo zbliżone do niskiej półki Shimano czyli mieszanki szkła i węgla. Jak ktoś lubi spinningi które głęboko się ładują i w razie "W" rzucą wszystkim w granicach górnego CW i trochę poniżej dolnego, to właśnie takie są te kije. Te, które ja miałem były poprawnie opisane, czysto wykonane, cw górne to jak wszędzie zawyżone, dolne ok. Mi przypominały do złudzenia Shimano Vengeance SeaBass z 1 serii, model do 35g bodajże, drugi podobny, który mam to shimano STC 10-30/270. Jako bagażnikowe awaryjne kije, te chińczyki jak najbardziej wystarczą.

• Like 1

Nie za dużo przypadkiem tam tych przelotek? ;)

Faktycznie dość dużo, ale ma to tę zaletę, że w wyniku tego, że to 4-skład, można tak go złożyć, że uzyskuje się "spiralę". Doświadczalnie tak właśnie zmontowałem tego UL-a kupionego wiosną i bardzo ładnie wówczas pracuje. :good:

Edytowane przez Alexspin

Szybko Ci się znudził https://www.olx.pl/d/oferta/kolowrotek-abu-garcia-abu-garcia-revo-mgxtreme-spinning-20-nowy-CID767-ID12M3tO.html

PS. Czyżby to ten z promocji za 670 zł na zadziorze?

Zawsze przy okazji takich promocji -70% zadaje sobie pytanie gdzie jest granica kosztów wytworzenia i zaprojektowania a gdzie cena sprzedaży. Takie tam przemyślenia …

Edytowane przez Darek_W

Napisz cos więcej, wygodne? Ocieplane ? Będą ok na zimowe i wiosenne pstrągi, czy za zimne?

Ostatnio stojąc na brzegu Wisły w zwykłych gumowych woderach na mokrym piachu tak mi nogi zmarzły że myślałem że odpadną, jeszcze do tego łażąc kilometry zajebiscie mnie bolały w tych gumiakach stopy od spodu. Zacząłem szukać i znalazłem - 4,5mm neoprene dzisiaj do 17:00 byłem nad woda i spokojnie mogłem po kostki stać w wodzie i nic. Do tego są bardzo wygodne bo wyściełane są też od spodu stopy, fajnie przylegają do łydki i generalnie super wygodne. Miały być ciemne, granatowe ale nie mieli i wziąłem te - teraz w promce 199PLN

• Like 1