Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Piękny zestawik , można coś więcej o nim?

Kij McFarland ?

Kijek to pusty szklak zrobiony ze starego, oskrobanego kijka przez forumowego kolegę Kamila (@mekamil). Realny, komfortowy zakres cw. 5-15g. Multik, tanie ABU o zaskakująco przyjemnej pracy, wpisującej się w możliwości wędki.  

• Like 1

Nowy, stary sprzęt ... ale jak nowy ;)  :D

Skorpion z początku lat dwutysięcznych w zestawie fabrycznym w pięknym stanie (właściwie klasyfikuje się do "mojej szafy") ale mam w planie na niego łowić. 

Zastanawiałem się do czego go podpiąć? Przypomniałem sobie, że w "mojej szafie" stoi w podobnym wieku fantastyczny ABU Boron do 25g. Fajny zestaw? B)

Super zestaw. Ten Skorpion świetnie by się zgodził ze starym Shimano Power Loopem - kolorki idealne.

I nie tam żebym   "ABU Ambassadeur 4600 Plus w pięknym stanie"  :)     

https://www.olx.pl/d/oferta/casting-shimano-powerloop-spin-210-2-14-m-7-28-g-rarytas-CID767-ID12noTK.html

Pozdrawiam Kuba

• Like 1

Nowy, stary sprzęt ... ale jak nowy ;)  :D

Skorpion z początku lat dwutysięcznych w zestawie fabrycznym w pięknym stanie (właściwie klasyfikuje się do "mojej szafy") ale mam w planie na niego łowić. 

Zastanawiałem się do czego go podpiąć? Przypomniałem sobie, że w "mojej szafie" stoi w podobnym wieku fantastyczny ABU Boron do 25g. Fajny zestaw? B)

Super zestaw. Ten Skorpion świetnie by się zgodził ze starym Shimano Power Loopem - kolorki idealne.

I nie tam żebym   "ABU Ambassadeur 4600 Plus w pięknym stanie"   :)     

https://www.olx.pl/d/oferta/casting-shimano-powerloop-spin-210-2-14-m-7-28-g-rarytas-CID767-ID12noTK.html

Pozdrawiam Kuba

"Siemaniak" fajny, ale jednak boronowy ABU to już trochę legenda ;)  :)

• Like 1