Mekamil Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia No nawet kolorystycznie pasuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Wiesz, że kolor ma u mnie znaczenie np. biały do białego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Powiało clasyką Lubię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Wiesz, że kolor ma u mnie znaczenie np. biały do białego Popieram ! Tez nie lubię gdy np biała z czarnym ! ( żeby nie było podejrzeń o rasizm biała wędka z czarnym multiplikatorem) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Popieram ! Tez nie lubię gdy np biała z czarnym ! ( żeby nie było podejrzeń o rasizm biała wędka z czarnym multiplikatorem)Uświadomiłeś mi, że faktycznie ktoś by mógł pomyśleć, że jestem rasistą! A tylko chodziło o to ... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welik Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Piękny zestawik , można coś więcej o nim? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Kij McFarland ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Piękny zestawik , można coś więcej o nim? Kij McFarland ?Kijek to pusty szklak zrobiony ze starego, oskrobanego kijka przez forumowego kolegę Kamila (@mekamil). Realny, komfortowy zakres cw. 5-15g. Multik, tanie ABU o zaskakująco przyjemnej pracy, wpisującej się w możliwości wędki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welik Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Jest piękny:) zakochałem się! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia I jedyny taki na świecie, a nie jakieśtam seryjniaki w bajońskich pieniądzach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Mam slima 15lb,20lb i 25lb i sa to moje ulubione wędki. Wbrew pozorom moc tez jest, mimo niepozornego wyglądu :-) Ten Slim 15lb jakbyś określił realny ciężar wyrzutu? Edytowane 28 Stycznia przez pawello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Nowy, stary sprzęt ... ale jak nowy Skorpion z początku lat dwutysięcznych w zestawie fabrycznym w pięknym stanie (właściwie klasyfikuje się do "mojej szafy") ale mam w planie na niego łowić. Zastanawiałem się do czego go podpiąć? Przypomniałem sobie, że w "mojej szafie" stoi w podobnym wieku fantastyczny ABU Boron do 25g. Fajny zestaw? Super zestaw. Ten Skorpion świetnie by się zgodził ze starym Shimano Power Loopem - kolorki idealne.I nie tam żebym "ABU Ambassadeur 4600 Plus w pięknym stanie" https://www.olx.pl/d/oferta/casting-shimano-powerloop-spin-210-2-14-m-7-28-g-rarytas-CID767-ID12noTK.html Pozdrawiam Kuba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Mam kilka topowych kijków do BFS ,ale gdy miałbym jakiś wybrać jako ten jeden to od Mekamila. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Nowy, stary sprzęt ... ale jak nowy Skorpion z początku lat dwutysięcznych w zestawie fabrycznym w pięknym stanie (właściwie klasyfikuje się do "mojej szafy") ale mam w planie na niego łowić. Zastanawiałem się do czego go podpiąć? Przypomniałem sobie, że w "mojej szafie" stoi w podobnym wieku fantastyczny ABU Boron do 25g. Fajny zestaw? Super zestaw. Ten Skorpion świetnie by się zgodził ze starym Shimano Power Loopem - kolorki idealne.I nie tam żebym "ABU Ambassadeur 4600 Plus w pięknym stanie" https://www.olx.pl/d/oferta/casting-shimano-powerloop-spin-210-2-14-m-7-28-g-rarytas-CID767-ID12noTK.html Pozdrawiam Kuba"Siemaniak" fajny, ale jednak boronowy ABU to już trochę legenda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek J Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Ostatnio na targach Evolution uzupełniłem trociowe przynety.Na rzekę o Gabkory , Siudaki i Woblery Dunajeckie.Na morze o Gabkory i Bodziasy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Dotarła dzisiaj Tatula 150 , przy okazji małe porównanie do 200. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Ciekawe która Ci lepiej siądzie, ja zdecydowanie wybrałem HD 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 200 mam na kiju do 80gr realnie 100gr i tak maksymalnie nim łowię. 150 ma być do lżejszego zestawu i do verta.Świetne młynki w tym przedziale cenowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 200 mam na kiju do 80gr realnie 100gr i tak maksymalnie nim łowię. 150 ma być do lżejszego zestawu i do verta.Świetne młynki w tym przedziale cenowym.I u mnie podobnie, HD200 do 80/100g i nic raczej lepszego w tych pieniążkach się nie znajdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Vanquish 2500s Edytowane 30 Stycznia przez mav3rick 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Coś takiego wpadło mi w ręce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Bardzo fajne kije tylko ciut ciężkawe biorąc pod uwagę dzisiejsze realia. Jeśli jednak waga nie jest priorytetem to jak najbardziej warto mieć bo użytkowo są naprawdę dobre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Napewno raz go sprawdzę z ciekawości podstawowym kijem zapewne pozostanie niezmiennie cxt superfast pierwsza wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Chyba że na większe gumy pod szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Jak dla mnie fajne, całkiem sprężyste blanki. Sam nawet chciałem do jednego z kijów z tej serii wrócić, ale zakup + przezbrojenie = się możliwość wyboru już gotowego kija za kilka setek i dlatego zrezygnowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi