drChlubicz Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego (edytowane) Sztywne i solidnie wykonane, dobrze trzymają się na głowie i na korektach. Polecam! Edytowane 3 Lutego przez drChlubicz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Bedzie muchovane 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Te okulary to seria polarflite? Jakie wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Te okulary to seria polarflite? Jakie wrażenia?Tak. Dokładnie te:https://allegro.pl/oferta/okulary-przeciwsloneczne-polaryzacyjne-vision-4x4-sunglasses-polarflite-13623683660Wrażenia jak najbardziej pozytywne, zarówno na rybach, za kierownicą czy na spacerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Nowy zestawik [emoji2956]Kijek prezent od wybranki , Multik sam sobie sprezentowałem [emoji56]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Damianie gdzie Ty znalazłeś kobietę co wędki kupuje? Z reguły wszystkie pomagają sprzedawać! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Damianie gdzie Ty znalazłeś kobietę co wędki kupuje? Z reguły wszystkie pomagają sprzedawać! Na szczęście uchowała się jedna taka co i mnie zechciała ze swoim szpejem ???????? Trochę pomogłem nakierować czego potrzebuje i cyk mam ???????? Powoli się odkuwam z robotą to i trzeba powoli zapasy uzupełniać Niedługo pomęczę i Ciebie Ostatnie gumki okoniowe Prima sort ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Jest takich więcej. Moja by chciała. Ale ma zakaz ... bo się nie zna I uwaga: jak się jej czasem z babskiej ciekawości wypsnie "ile to kosztowało?" to ja odpowiadam: kochanie nie chcesz wiedzieć. Ok odpowiada. I tak mam od lat z motorami, wędkami, łódką, nożami i innymi niezbędnymi facetowi rzeczami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego (edytowane) W styczniu mnie poniosło ???????? Do tego są jeszcze kije ale to później wrzucę. Ogólnie to mam nadzieję nie kręcić tylko w fotelu ???? Edytowane 7 Lutego przez Qcyk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Niestety, okres martwego sezonu trudno przetrwać i jest najbardziej kosztowny 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego W styczniu mnie poniosło ???????? Do tego są jeszcze kije ale to później wrzucę. Ogólnie to mam nadzieję nie kręcić tylko w fotelu ???? To po prawo to 4000 czy 5000? Wygląda na „betoniarkę”???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Nieee 4000d-c po lewo airity2500pc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Niestety, okres martwego sezonu trudno przetrwać i jest najbardziej kosztowny ostatnie kilka lat to u mnie non stop martwy sezon. Ale dzieci rosnął i chyba można powoli wychodzić nad wodę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego ostatnie kilka lat to u mnie non stop martwy sezon. Ale dzieci rosnął i chyba można powoli wychodzić nad wodę Heh… czyli jak u mnie ???? Ale na szczęście mój młody zarażony „libkami” ???? Zobaczymy na ile , oby szybko nie przeszło ???????? Lepiej….my wspólnie z młodym jerkbaita przeglądamy Zobaczył powyższy zestaw pokręcił ze starym w fotelu i później jak chciałem odłożyć na stojak to oczywiście płacz i ja najgorszy bo myślał że to dla niego ???????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego ostatnie kilka lat to u mnie non stop martwy sezon. Ale dzieci rosnął i chyba można powoli wychodzić nad wodęMnie w tym roku taki sezon czeka. Ale kartę już opłaciłem ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Dla jednych przestarzałe, siermiężne, ciężkie, wielkie ...Dla mnie to od kilkunastu lat konstrukcje ponadczasowe, bezawaryjne na których można zawsze polegać, niezależnie od warunków nad wodą. ????Proste w budowie, z trwałych materiałów, świetne w serwisie. Z sentymentu do kolekcji, a i użytku wpadło kilka ich sztuk.???? Stare, poczciwe kołowrotki Shimano... ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego (edytowane) Heh… czyli jak u mnie Ale na szczęście mój młody zarażony „libkami” Zobaczymy na ile , oby szybko nie przeszło Lepiej….my wspólnie z młodym jerkbaita przeglądamy Zobaczył powyższy zestaw pokręcił ze starym w fotelu i później jak chciałem odłożyć na stojak to oczywiście płacz i ja najgorszy bo myślał że to dla niegoU mnie starszy ma już zestaw okoniowy skompletowany i wiosną ruszamy ???? Edytowane 9 Lutego przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Może kiedyś coś uda sie ciekawego nagrać [emoji6] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Rodzinka się powiększa, musiałem się przesiąść z outbacka na pa14, za mały był na duże wody, zwrotny, szybki, ale jednak nie dało się komforttowo stanąć i łowić z łapy, tutaj jest morze możliwośći, mega podjarany jestem, niebawem będę go uzbrajał na bogatności i na zedy za 2 tygodnie Pozdrawiam wszystkich kajakarzy! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego No i pięknie. Gratulacje. Komfortowy do stania. To lubię. Niektórym RF 390 jest niekomfortowy bo … na za niskie burty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego A tu takie walentynki:https://zapodaj.net/plik-eVryFokWjL 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Dla jednych przestarzałe, siermiężne, ciężkie, wielkie ...Dla mnie to od kilkunastu lat konstrukcje ponadczasowe, bezawaryjne na których można zawsze polegać, niezależnie od warunków nad wodą. [emoji123]Proste w budowie, z trwałych materiałów, świetne w serwisie. Z sentymentu do kolekcji, a i użytku wpadło kilka ich sztuk.[emoji6] Stare, poczciwe kołowrotki Shimano... [emoji7] _20250209_111840.JPG _20250209_111912.JPG _20250209_111940.JPGPrędzej bym zaufał tym "starym szajsom" jak niektórzy je nazywają niż najnowszym zdobyczom techniki i technologii [emoji4] Kilka lat temu katowałem jakiegoś starego penna od wuja...Woblery, gumy, obrotówkiTrochę ząbkował, ale 0 oporu przy prowadzeniu, ciągnął jakby miał przełożenie 1:1 albo podpięty silnik elektryczny wspomagający zwijanie. W porównaniu do stradica FL to niebo a kloc hipopotama.Nie wiem jak to możliwe, żeby kołowrotek 2500 (nie HG) miał problem zwijać w nurcie woblerka 4-5cm [emoji54]Przyznam się, byłem niemało zdziwiony gdy wziąłem go pierwszy raz nad wodę.Miał być hiper super, a okazała się dupa. Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego (edytowane) Mam głębokie przekonanie graniczące z pewnością że za 10-20lat będziemy to samo mowić o dzisiejszych kołowrotkach.To samo jest zawsze z samochodami.Nie wiem czy na to nie ma wpływu, ze po iluś latach pozostają najlepsze i zadbane egzemplarze …Oczywiscie mowię o porządnych modelach bo jeśli ktoś oczekuje że kołowrotek za 250pln będzie służył latami to nie wróżę wielkich sukcesów. Ja pamietam stare kołowrotki i samochody i … lepiej do tego nie wracajmy. Lean manufacturing jest obecny w japońskich fabrykach od lat. A dostępne technologie były o niebo słabsze. No i masa tez oczywiście robi swoje. A masy przecież nie lubimy. Tak a propos jakoś sobie nie przypominam, żebym pełną germiną z metalowym stabilem sobie beztrosko machał 10h bez przerwy a byłem wtedy młody dość i spokojnie z marszu codziennie robiłem 100pompek to były czasy … dziś juz nawet czasów nie ma Edytowane 15 Lutego przez Qh_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego (edytowane) Mam głębokie przekonanie graniczące z pewnością że za 10-20lat będziemy to samo mowić o dzisiejszych kołowrotkach.To samo jest zawsze z samochodami.Nie wiem czy na to nie ma wpływu, ze po iluś latach pozostają najlepsze i zadbane egzemplarze …Oczywiscie mowię o porządnych modelach bo jeśli ktoś oczekuje że kołowrotek za 250pln będzie służył latami to nie wróżę wielkich sukcesów. Ja pamietam stare kołowrotki i samochody i … lepiej do tego nie wracajmy. Lean manufacturing jest obecny w japońskich fabrykach od lat. A dostępne technologie były o niebo słabsze. No i masa tez oczywiście robi swoje. A masy przecież nie lubimy. Tak a propos jakoś sobie nie przypominam, żebym pełną germiną z metalowym stabilem sobie beztrosko machał 10h bez przerwy a byłem wtedy młody dość i spokojnie z marszu codziennie robiłem 100pompek to były czasy … dziś juz nawet czasów nie ma Z samochodami nie ma się co oszukiwać.Teraz większość jest robiona z gównolitu, plastiku i metalopodobnych Gdybym miał do wyboru starego amerykańca na 7.3l a nowoczesny "supersamochód" to bym jednak wybrał starego trupa Ze starymi samochodami aktualnie, mam na myśli te dla pospólstwa, jest jeden problem.Ludzie tego nie naprawiali na czas albo nie naprawiali w ogóle.Olej wymieniany jak się przypomniało i tylko lane paliwo + Eco driving.Później jak ktoś to kupi to, za przeproszeniem, k*rwica człowieka bierze, bo za naprawy można by kupić dwa kolejne takie wozidła...1/4 części nadaje się na śmietnik, a dodatkowo zawalony EGR nagarem, że bez turbo to by nie chciało jechać...Mowa o dieslu. Ale i tak patrząc np na silniki peżotowskie, które się rozpadają po 200k km to jest super. I też nie wątpię, że część tych starych dieslaków sprowadzonych z Niemiec była kręcona.A, bym zapomniał.... Niemiec prędzej by umarł niż naprawiał samochód do pracy Tam są specjaliści od oszczędzania.Nawet paliwa nie naleją do pełna tylko po trochu, na oko by wystarczyło.A później laweta, bo pusty zbiornik na autobahnie Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Edytowane 15 Lutego przez Umbra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Trochę japońskich cukiereczków na nadchodzący sezon. Nigdy wcześniej nie połowiłem na cykady i może wreszcie te pomogą mi przełamać brak wiary w te przynęty. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi