Darek_W Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Nie wiem czy znacie Cavy Fishing na YouTube - zamówiłem kilka większych przynęt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego (edytowane) U mnie do certate kilka postów wyżej idealnie dopasowało się maragi super seabass tr96 z niezwykle wygodnym dolnikiem. W zeszłym roku coś mi strzeliło do głowy i sprzedałem a w tym nasze drogi znowu się spotkały ???? Edytowane 15 Lutego przez Qcyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego (edytowane) No i do kompletu z airity pc shimano soare xr. Jak dla mnie świetny kijek. No i zestaw wyszedł przyjemny. Aby okonie dopisywały ???? Edytowane 15 Lutego przez Qcyk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego (...) Aby okonie dopisywały I tego się trzymajmy Fajny zestaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Trochę japońskich cukiereczków na nadchodzący sezon. Nigdy wcześniej nie połowiłem na cykady i może wreszcie te pomogą mi przełamać brak wiary w te przynęty. część ładny zestawił, gdzie robiłeś zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego No i do kompletu z airity pc shimano soare xr. Jak dla mnie świetny kijek. No i zestaw wyszedł przyjemny. Aby okonie dopisywały ????Jaki to dokładnie model kija? IMG_20250215_215854.jpg IMG_20250215_215912_edit_149582089047487.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego No i do kompletu z airity pc shimano soare xr. Jak dla mnie świetny kijek. No i zestaw wyszedł przyjemny. Aby okonie dopisywały Jaki to dokładnie model kija? IMG_20250215_215854.jpg IMG_20250215_215912_edit_149582089047487.jpgShimano Soare xr 229cm/0,6-6g tubular. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Pod jakie przynęty będziesz go używał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Gumki okoniowe od 4 do 7cm na główkach od 1 do 5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego I dzisiaj przyszło coś nowego... Zobaczymy czy casting taki straszny... Ale chyba nie ???? PozdrawiamDaniel 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Jak nie straszny jak straszny i to tak, że aż strach ... Taki na wróble ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego I dzisiaj przyszło coś nowego... Zobaczymy czy casting taki straszny... Ale chyba nie PozdrawiamDanielZ tym młynkiem powinno być z górki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Nie wiem czy znacie Cavy Fishing na YouTube - zamówiłem kilka większych przynęt IMG_1072.jpeg IMG_1074.jpegJakie te cykady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego I dzisiaj przyszło coś nowego... Zobaczymy czy casting taki straszny... Ale chyba nie IMG_20250217_165820.jpg PozdrawiamDaniel Nie spiesz się z zakupem wędki, może być to kluczowy element zestawu, który zaważy nad tym czy "straszny"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Nie spiesz się z zakupem wędki, może być to kluczowy element zestawu, który zaważy nad tym czy "straszny"...Kuba przynęty raczej 40-80g więc nie jakaś finezja póki co ???? Edytowane 20 Lutego przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Kuba przynęty raczej 40-80g więc nie jakaś finezja póki co ???? Ooo, to chyba mam coś podchodzącego w mojej garażowej ofercie ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Chyba złapałem swojego pstragowego króliczka... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Chyba złapałem swojego pstragowego króliczka...Słowo klucz: "chyba" Ile razy ja już mówiłem, że ma coś u mnie "dożywocie" - ale ja to lekko pierdolnięty jestem chociaż ostatnio jakby trochę mi przeszło F.A. Trout TA675-2N pod klenie wjechał Edytowane 21 Lutego przez scOOtt 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Dokladnie... "chyba" to słowo klucz, bo dwa poprzednie też już takie miały być i w sumie są, bo mimo że mało nimi łowie to już wędki raczej nie do dostania i poprostu stoją w stojaku chyba bardziej z sentymentu i zbieractwa, a mowa tutaj o Lamiglasie RR902MT i CD Blue rapid 299L 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Jeszcze bardziej kluczowe od "chyba" jest "jeszcze tylko" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego (edytowane) ,,Jeszcze tylko " kilka drobiazgów i ,, chyba "mam wszystko na ten sezon Edytowane 21 Lutego przez Biesan 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego ,,Jeszcze tylko " kilka drobiazgów i ,, chyba "mam wszystko na ten sezon No znowu!?… już dałbyś spokój ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego (edytowane) Też niby wszystko mam, ale nadal coś by się przydało.... i tak walczę z tym, na co ci to, do czego.... Mimo, że jestem zagożałym minimalistą i nienawidzę nosić i łazić z jakimś większym ekwipunkiem.Nad wodę zabieram tylko kij i pudełko... Ryby podbieram ręką, gdyż to zaczepianie się siatki od podbieraka o krzaki doprowadzało mnie do szewskiej pasji... chyba, że ktoś ma na to jakiś patent. Próbowałem nosić podbierak w torbie, ale to dopiero była patologia Edytowane 22 Lutego przez Umbra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego (edytowane) Mam jakiś stary podbierak Germiny. Po złożeniu ma wymiar z 70x10x5cm. Sztyce mam w szlufkach plecaka. Siatka jest wąska za plecami jak nie ma dramatu z krzakami nic nie zaczepia. Podbierak wyciągam i otwieram jedną ręką, Ruchem nadgarstka otwiera się trójkąt, obrotem luzuje i ustala długość sztycy. Jakby krzaki były jakieś koszmarne, można taki podbierak wsadzić w tubę, kołczan jak na strzały, i zero zaczepiania. Sa podobno teraz jakieś nowoczesne na guziczek. Mi wystarcza ten stary. Ma 40 lat …. Aaaa ma tez klips jak już jest luźniej i plecak gdzieś leży można go zawiesić na pasku. Cos w tym stylu (zasada działania).tylko mój jest większy i ma gładką a nie szpanerską sztycę (nic nie zahacza):https://www.temu.com/pl/-pływająca-sieć-rybacka-ze-stałym-teleskopowym-drążkiem-przenośna--pomarańczowa-sieć-rybacka-do-wód-słodkich-z-wbudowaną-skalą-długości-g-601099529211953.html?top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fd8f8f153-e78c-44ac-9f9b-1a174b98a8a2.jpg&spec_gallery_id=4042620230&share_token=vsAqd06t2D74CHZ_SRALEzvU5dltX5SQigjgpsDD-iiaUi02t5BEso6BLbhjwYTSlyeutBcFWpE3F7TSwLEe5bDGdV3X6lT608Z3dtCzPWOpopN8Fg6KdlK7fzNQaxpyeCDbv-1WNKNdIMM1KiTTpkGhUA44gJ10-N5l2QH3u_P&_x_vst_scene=adg&_x_ads_sub_channel=shopping&_x_ns_prz_type=-1&_x_ns_sku_id=17592271725929&_x_ns_gid=601099529211953&_x_ads_channel=google&_x_gmc_account=762730731&_x_login_type=Google&_x_ads_account=7293790144&_x_ads_set=21308617872&_x_ads_id=162872105939&_x_ads_creative_id=700287945342&_x_ns_source=g&_x_ns_gclid=EAIaIQobChMIlYbbjobYiwMV-1WRBR3YxAybEAQYAiABEgI11PD_BwE&_x_ns_placement=&_x_ns_match_type=&_x_ns_ad_position=&_x_ns_product_id=17592271725929&_x_ns_target=&_x_ns_devicemodel=&_x_ns_wbraid=Cj4KCAiA5eC9BhBcEi4AimvZzSqWR5XGKrjngmMYzxNr-S-lHsu6mfgWoFxErB76su1BYGrS9t70Q7iVGgKx2Q&_x_ns_gbraid=0AAAAAo4mICEC_wch0tZCiVPdwR7S9gYdf&_x_ns_targetid=pla-2116572309724&refer_page_name=kuiper&refer_page_id=13554_1740253706182_ol1p6m6s49&refer_page_sn=13554&_x_sessn_id=qey7xgk9n1 Edytowane 22 Lutego przez Qh_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Teraz oby do 1go kwietnia [emoji123] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi