Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz opisać tego kija choćby na sucho ?

Nie ośmieliłbym się póki co dodawać cokolwiek więcej niż zostało napisane tutaj... https://jerkbait.pl/topic/51050-pochwal-się-nowym-sprzętem/?p=3211117

Czyli kolejny „zakażony” kijem/kijami z Kraju Kwitnącej Wiśni.

Graphiteleader'y mam dwa pod okoniowe zabawy , łowiłem nieco cięższymi modelami kolegów również a na Targach zawsze z dużą przyjemnością męczyłem Rafała Bednarkiewicza podziwiając nowości od GL , więc Japonią nieco skażony już jestem ( o kołowrotkach nie wspomnę  ;) ). Natomiast to moja pierwsza Yamaga i jak na moje gusta trafiona w punkt . 

• Like 2

Nie zrozumieliście chyba Panowie .

Wziąłem mocniejszą wersję dlatego , że różnica w wadzę pomiędzy nimi wynosi 1 g a ja operuje często przynętami w okolicach 30 g a nie że wziąłem mocniejszą wersję bo różnica pomiędzy wagami wędek wynosiła 1 g …????????‍♂️????

• Like 1

Nie zrozumieliście chyba Panowie .

Wziąłem mocniejszą wersję dlatego , że różnica w wadzę pomiędzy nimi wynosi 1 g a ja operuje często przynętami w okolicach 30 g a nie że wziąłem mocniejszą wersję bo różnica pomiędzy wagami wędek wynosiła 1 g …‍♂

Zrozum Sergiusz my to rozumiemy ale chcemy trochę forum rozruszać  :D 

Swoją drogą te Mebiusy wyglądają super! I oczywiście gratulacje.

Na takie łowy kupiłem lżejszą Dialunę 2,74 5-24 i po kilku wyjściach na ryby się zakochałem! To chyba będzie moja rzeczna

koleżanka / towarzyszka !   :) 

Edytowane przez Darek_W
  • Like 1

Zrozum Sergiusz my to rozumiemy ale chcemy trochę forum rozruszać  :D 

Swoją drogą te Mebiusy wyglądają super! I oczywiście gratulacje.

Na takie łowy kupiłem lżejszą Dialunę 2,74 5-24 i po kilku wyjściach na ryby się zakochałem! To chyba będzie moja rzeczna

koleżanka / towarzyszka !   :) 

Nie Darku to mi się humor stępił i nie zauważyłem tych drobnych animozji ,że forumowicze się droczą :))) Na swoją obronę mam tylko to ,ze jestem ok. 100 dni bez wędki w ręku i jestem w głębokiej depresji :)))

• Like 2

Nie Darku to mi się humor stępił i nie zauważyłem tych drobnych animozji ,że forumowicze się droczą :))) Na swoją obronę mam tylko to ,ze jestem ok. 100 dni bez wędki w ręku i jestem w głębokiej depresji :)))

Też tak masz ? Ja jeszcze z miesiąc i popełnię samobójstwo ;) 

Ratuję się tym, że co chwila przychodzi do mnie jakaś paczka z mniej lub bardziej "niezbędnymi" wędkarskimi rzeczami. 

Zdecydowanie częściej są mniej niezbędne ale ... może się przydadzą 

• Like 3