drChlubicz Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 1go Maja ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 1go Maja ? Wszystko OK, chodzi o prima aprilis ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 1go Maja ? Tu gdzie będzie łowione już 1go kwietnia [emoji4] więc nie ma żadnej pomyłki [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Od ostaniego razu sie troche tego znowu nazbieralo ale te dwa zakupy cieszą aktualnie najbardziej. EVERGREEN KALEIDO INSPIRARE IRSC-63MHR-TG40X THE WAR GAZELE I Daiwa steez CT SV TW 700 XHL. Nazwy to oni maja ???? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Drobne zakupy przed sezonem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Nowe narzędzie na rzekę . Jestem zachwycony nim jako całością , a brania jeszcze nie miałem ... Dzięki Kuba ! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Możesz opisać tego kija choćby na sucho ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Nowe narzędzie na rzekę . Jestem zachwycony nim jako całością , a brania jeszcze nie miałem ... Dzięki Kuba ! IMG_20250308_135513.jpg IMG_20250308_135541.jpg Czyli kolejny „zakażony” kijem/kijami z Kraju Kwitnącej Wiśni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Możesz opisać tego kija choćby na sucho ? Nie ośmieliłbym się póki co dodawać cokolwiek więcej niż zostało napisane tutaj... https://jerkbait.pl/topic/51050-pochwal-się-nowym-sprzętem/?p=3211117Czyli kolejny „zakażony” kijem/kijami z Kraju Kwitnącej Wiśni.Graphiteleader'y mam dwa pod okoniowe zabawy , łowiłem nieco cięższymi modelami kolegów również a na Targach zawsze z dużą przyjemnością męczyłem Rafała Bednarkiewicza podziwiając nowości od GL , więc Japonią nieco skażony już jestem ( o kołowrotkach nie wspomnę ). Natomiast to moja pierwsza Yamaga i jak na moje gusta trafiona w punkt . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Jak wiadomo wszem i wobec ile osób tyle opinii i dlatego czekam też na Twoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca A z ciekawości pod jakie rybki ten kij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca U mnie również wjechał Mebius i... chyba mogłem nabyć oczko mocniejszego na wiślane torpedy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca A z ciekawości pod jakie rybki ten kij?No jak od Kubu to na torpedowe Bolki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Rybki cos nie biorą ale za to kolejna Wedeczka do kolekcji. Klasyk Evergreen‘a z seri Temujin a dokładnie Spin Cobra TMJS - 6,3“ 1/16 - 1/2oz, 5 - 16lb. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca U mnie również wjechał Mebius i... chyba mogłem nabyć oczko mocniejszego na wiślane torpedy. IMG_20250305_200351_copy_2296x3062.jpgKurde Mebiusy atakują bo i ja nabyłem ???????????? Czeka spokojnie na 01.05 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca Kurde Mebiusy atakują bo i ja nabyłem Czeka spokojnie na 01.05 Którego wziąłeś? Ten Membius L jakie zakresy ogarnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca Wziąłem 86M bo łowię głównie z łodzi . Wersja do 30 g . Jest jeszcze wersja 85ML do 24g i 5 cm krótsza ale waga była dla mnie kluczowa a tutaj mamy 1g różnicy pomiędzy nimi dlatego po krótkich rozważaniach wybrałem 86 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca Nooo. 1g różnicy, to już jest coś???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca No mieć jeden gram to czasem sprawa życia lub śmierci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca Nie zrozumieliście chyba Panowie . Wziąłem mocniejszą wersję dlatego , że różnica w wadzę pomiędzy nimi wynosi 1 g a ja operuje często przynętami w okolicach 30 g a nie że wziąłem mocniejszą wersję bo różnica pomiędzy wagami wędek wynosiła 1 g …????????♂️???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca (edytowane) Sorry Marcin (@cyprys19) na żywo wygląda to lepiej niż na Twoich zdjęciach [emoji12][emoji12][emoji196] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 10 Marca przez SzczupakRzeczny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca (edytowane) Nie zrozumieliście chyba Panowie . Wziąłem mocniejszą wersję dlatego , że różnica w wadzę pomiędzy nimi wynosi 1 g a ja operuje często przynętami w okolicach 30 g a nie że wziąłem mocniejszą wersję bo różnica pomiędzy wagami wędek wynosiła 1 g …♂Zrozum Sergiusz my to rozumiemy ale chcemy trochę forum rozruszać Swoją drogą te Mebiusy wyglądają super! I oczywiście gratulacje.Na takie łowy kupiłem lżejszą Dialunę 2,74 5-24 i po kilku wyjściach na ryby się zakochałem! To chyba będzie moja rzecznakoleżanka / towarzyszka ! Edytowane 10 Marca przez Darek_W 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca No jak od Kubu to na torpedowe Bolki! Mój Mebius jest na swoim miejscu, ja tylko poleciłem Bartkowi model. Korzystając z okazji, pochwałę się nowymi szpulkami. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Zrozum Sergiusz my to rozumiemy ale chcemy trochę forum rozruszać Swoją drogą te Mebiusy wyglądają super! I oczywiście gratulacje.Na takie łowy kupiłem lżejszą Dialunę 2,74 5-24 i po kilku wyjściach na ryby się zakochałem! To chyba będzie moja rzecznakoleżanka / towarzyszka ! Nie Darku to mi się humor stępił i nie zauważyłem tych drobnych animozji ,że forumowicze się droczą )) Na swoją obronę mam tylko to ,ze jestem ok. 100 dni bez wędki w ręku i jestem w głębokiej depresji )) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Nie Darku to mi się humor stępił i nie zauważyłem tych drobnych animozji ,że forumowicze się droczą )) Na swoją obronę mam tylko to ,ze jestem ok. 100 dni bez wędki w ręku i jestem w głębokiej depresji ))Też tak masz ? Ja jeszcze z miesiąc i popełnię samobójstwo Ratuję się tym, że co chwila przychodzi do mnie jakaś paczka z mniej lub bardziej "niezbędnymi" wędkarskimi rzeczami. Zdecydowanie częściej są mniej niezbędne ale ... może się przydadzą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi