Dziad Wodny Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Nie Darku to mi się humor stępił i nie zauważyłem tych drobnych animozji ,że forumowicze się droczą )) Na swoją obronę mam tylko to ,ze jestem ok. 100 dni bez wędki w ręku i jestem w głębokiej depresji )) Ja wczoraj pojechałem porzucać, ale nie tak jak niektórzy koledzy tutaj - łowiąc piękne ryby na przedwiośniu. Ja rzucałem tam, gdzie ryb nie było o czym doskonale wiedziałem Byle porzucać... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Ja wczoraj pojechałem porzucać, ale nie tak jak niektórzy koledzy tutaj - łowiąc piękne ryby na przedwiośniu. Ja rzucałem tam, gdzie ryb nie było o czym doskonale wiedziałem Byle porzucać...Zrobiłem dokładnie to samo . Wędka do bagażnika i jazda na 3 kwadranse nad wodę chociaż wiało tak że nie trzeba było zarzucać tylko wystarczyło unieść wędkę i zwolnić kabłąk ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Niektórzy, mam wrażenie, nie rzucali do wody???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Niektórzy, mam wrażenie, nie rzucali do wodyZnam takie historie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Zawsze to i tak lepiej niż kręcenie w fotelu ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Mój Mebius jest na swoim miejscu, ja tylko poleciłem Bartkowi model. Korzystając z okazji, pochwałę się nowymi szpulkami.Fajnie wyglądają te młynki! Szpulki chyba mega płytkie, co to jakieś SS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca To szpulki Yumeya Stella 10, F4 to płytka szpulka ale jest jeszcze płytsza F3 a 8020 to w zasadzie S-ka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 15 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca (edytowane) Jak to w BFS ,gonimy króliczka Na pokładzie Lexi Nano SX697-2N 206cm 1-7lb 1-7g Ubrany na bogato(torzite i takie tam...) przez Kawalca. Szczytówka z nano szkła ,reszta wysoki moduł węgla.Taki autorski projekt FischingArt. Xfast ,ale praca pod rybą szkła (nie miałem w rękach czegoś takiego) Długość może i nie dla purystów BFS (206 cm) ale waga poniżej 70g . Dobrze się komponuje z SS air Edytowane 15 Marca przez skius 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca (edytowane) Jak ktoś wie czego chce to strzał w 10 ???? Edytowane 15 Marca przez S.N. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 15 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca Jak ktoś wie czego chce to strzał w 10 Jestem zauroczony, celność , szybkość ,lekkość....finezja w holu.I wbrew opiniom długość ponad 2m jest atutem.Na sucho ,jak rozpakowałem i pomachałem byłem rozczarowany ,nad wodą kompletnie wszystko się zmieniło. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukgor Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca https://www.icloud.com/sharedalbum/#B2IJtdOXmKE5Pvj Nowa Caldia kupiona z myślą o okoniach i kleniach ogólnie wygląd i praca na sucho zrobiły bardzo pozytywne wrażenie . Zobaczymy w weekend jak będzie zachowywać się w boju . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca (edytowane) Daiwa Steez Limited CT SV TW 70XHL 2025Jeszcze pachnie japońskimi kwiatami wiśni Podziękowania dla forumowicza, który ściągnął dla mnie z Japonii PS kupiłem jako prezent z okazji przejścia na emeryturę Edytowane 21 Marca przez BOB 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca To gratulacje przejścia w wymiar ZUS'u???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Zamiast jakiegoś ślicznego CDLa to takie skośne paskudztwo, idź Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Zamiast jakiegoś ślicznego CDLa to takie skośne paskudztwo, idź Ty Spokojnie, spokojnie, trochę cierpliwości ... sam dobrze wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca No wiem, wiem, do wtorku niedaleko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Sam nie wiem czy bardziej niecierpliwie czekałem na Steeza czy na nadchodzący wtorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca (edytowane) Panie Bob w ciemno bym obstawiał, że coś z ABU GARCIA by "wjechało" na kolekcję użytkową ps. Piękny sprzęt. Gratuluję. Edytowane 21 Marca przez Dawid.K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Wjedzie ABU, ale do szafy i wody nie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca Będzie szybciej pływane ????????Przesiadka z 7 KM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca i fajny stojak w zestawie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Stojak, to taka własna inwencja twórcza. Sklecony na szybko z tego co było pod ręką. Co by było na czym przegląd zerowy zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca Parę drobiazgów na zakończenie sezonu w Holandi jak tylko pogoda pozwoli. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Panie Bob w ciemno bym obstawiał, że coś z ABU GARCIA by "wjechało" na kolekcję użytkową ps. Piękny sprzęt. Gratuluję.Trafnie obstawiałeś Czy taka perełka może trafić nad wodę nawet dla testów? Zdecydowanie NIE. "Szampański" Ambassadeur CDL ze złoconą spinką do krawata. Pełen zestaw zawierał jeszcze dwa kieliszki do szampana Wyprodukowano tylko 500 sztuk (mój ma nr 261) z okazji 60 lat ABU. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Jeszcze miesiąc i będzie jechane na grubo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi