Alexspin Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Trafnie obstawiałeś Czy taka perełka może trafić nad wodę nawet dla testów? Zdecydowanie NIE. "Szampański" Ambassadeur CDL ze złoconą spinką do krawata. Pełen zestaw zawierał jeszcze dwa kieliszki do szampana Wyprodukowano tylko 500 sztuk (mój ma nr 261) z okazji 60 lat ABU. IMG20250326144613a.jpg IMG20250326145038a.jpg IMG20250326145147a.jpgKto bogatemu zabroni... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca (edytowane) . Edytowane 27 Marca przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Jeszcze miesiąc i będzie jechane na grubo IMG20250327124405a.jpg Gdzie takie cuda ????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Ja trafiłem na FB. Podobno jest oferta na OLX 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca Dzisiaj pojawiły się na naszej giełdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca Dzisiaj pojawiły się na naszej giełdzieI nieco taniej w Fishing-Marcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 29 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca (edytowane) Dla odmiany pochwale się nabytą współczesną konstrukcją jaką jest Piscifun Alijoz 400XH.Wcześniej już używałem jego mniejszego odpowiednika i idąc za ciosem, wpadła 400????Odrazu zrobiony serwis, zmieniona gwiazda hamulca i korbka.Potężna maszyna, z betonowym wręcz hamulcem i, z o dziwo kulturą pracy...starych poczciwych Shimano????????Moje wielkorzeczne brodzenie wymaga sprzętu ze sporym zapasem mocy, stąd wybór tej kobyły. ????Czekamy na sezon???? Edytowane 29 Marca przez Arek X 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 29 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca Znalazł może ktoś te Aglie nr 7 w sklepie bo poza modelami fluo i Polonia innych nie widzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca Jak nie jak tak https://www.fishing-mart.com.pl/pl2/mepps-aglia/s/316 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 29 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca Za dużo tego mają i się pogubiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca Za dużo tego mają i się pogubiłem Ale ostatecznie trafiłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Trafnie obstawiałeś Czy taka perełka może trafić nad wodę nawet dla testów? Zdecydowanie NIE. "Szampański" Ambassadeur CDL ze złoconą spinką do krawata. Pełen zestaw zawierał jeszcze dwa kieliszki do szampana Wyprodukowano tylko 500 sztuk (mój ma nr 261) z okazji 60 lat ABU. IMG20250326144613a.jpg IMG20250326145038a.jpg IMG20250326145147a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Złoty a skromny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDM fan Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca (edytowane) Takie tam bardziej kolekcjonerskie:Jeden z czterech tegorocznych Concept Albums Megabassa: Edytowane 30 Marca przez JDM fan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca Dźgam po oczach swoim ,,castingowym bogactwem" ponownie... ????Jakiś czas temu wpadł długo wyczekiwany przeze mnie starszy Curado w rozmiarze 301.????Wielka była chęć posiadania nie tylko ze względów kolekcjonerskich, ale też z racji obadania organoleptycznego, porównania do wielkości 201 z tamtych lat...Różnice są nieznaczne, jednak wykluczające zamianę poszczególnych części między tymi wielkościami, a szkoda. 301 na zdjęciu z 201 i ostatnio otrzymanym Alijoz 400XH, dla zobrazowania gabarytów. Na okrasę dorzucam swoją skromną kolekcję Salmo, których jednostkowo używam również z powodzeniem na swoim terenie???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDM fan Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Małe kompletowanie ultra lekkiego spinningu/(casta jak z połówkę grama+ dodam) przed jutrem o ile nie będzie zbyt wiało: Kleniki, okonki i co tam jeszcze się uczepi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Pół grama plus ten okruszek to będzie wyzwanie w caście (ale kibicuję i nie jest to sarkazm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Jest napisane "jak z połówkę grama+" zatem tak realnie zakładam, ze chodzi o jakieś 0,8/0,9 grama w górę. Nie jest to kosmiczne wyzwanie, co prawda nie pozbawione wad, ale jak najbardziej realne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) Nie kumam, nie umiem. Wczoraj łowiłem na widelnicę z 4cm plus czeburaszka 2g. Rzucic nawet rzucę, ale weź to poprowadź w rzece. Ja nie umiem. Za to patyki zaciąć umiem … Czekam na maj. Będę łowił grubo. Se założę keitecha 2” plus 3g i to już czuję co robię, a 3” plus 4-5g to już pełen komfort Edytowane 5 Kwietnia przez Qh_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDM fan Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Jest napisane "jak z połówkę grama+" zatem tak realnie zakładam, ze chodzi o jakieś 0,8/0,9 grama w górę. Nie jest to kosmiczne wyzwanie, co prawda nie pozbawione wad, ale jak najbardziej realne. Zgadza się, a nawet będzie to do 1.5g razem wzięte, czyli dół tego czym będę łowił (Presso Air AGS i Aldebaran BSF). Już to robiłem. Nie idealnie ale lubię wyzwania.Spinningiem prościej z paproszkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Nie znam tej wędki, ale zakładam, że się przyzwoicie ładuje w dolnych granicach także 1,5 grama poleci bez większego kłopotu na satysfakcjonującą odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 1,5 g mam cały rok na końcu zestawu(rzadko 2g) ,czyli 1g czebu plus tanta 0,5 lub 0,7g. Nawet dzis przy wietrznej pogodzie nie brodziło.Sadziłem ,że piszesz o 0.5 g plus ten ,maluszek nic nie ważący ;-)Jeśli inaczej to spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Zakupowy szał. Tylko czasu na ryby chwilowo mało... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Kleniowe cukierki skompletowane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia I do mnie wjechało ostatnio nieco rękodzieła, klasa sama w sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi