kwasek Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Kto robi te obrotówki z żółta i czerwoną gąbką na kotwicy? Mam takie a nie wiem czyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Kto robi te obrotówki z żółta i czerwoną gąbką na kotwicy? Mam takie a nie wiem czyje.Na moje oko to obrotowki od Rafała Ubik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Na moje oko to obrotowki od Rafała Ubik.Tak to Ubik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Miała być Calcutta conquest bfs , lecz z "winy" Kolegi Huberta HD i bezinteresownej pomocy innego kolegi z JB (zakup w JP),Z tej przyczyny, mam nadzieję nazwać ten rok, Rokiem Klenia i nie tylko. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia I jest to alphas air ? Co to za kij ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Wędkę ukręcił: BB Custom Rods Phenix SP742XUL. Przelotki Fuji Torzite uchwyt Fuji SKSS matte black. Phenix SP742XUL. Fuji Torzite guides, Fuji SKSS matte black reel seat. Kołowrotek: Daiwa 20 steez air tw 500xxhl 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Piękny zestaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Portfelik na szybkie wypady [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Nie rdzewieję Wam kotwiczki i kółka w takich piankach? Kupiłem kilka pudełeczek z pianą i szybko się z nich wyleczyłem z tego powodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Nie rdzewieję Wam kotwiczki i kółka w takich piankach? Kupiłem kilka pudełeczek z pianą i szybko się z nich wyleczyłem z tego powodu.Nie wiem, czy Cie Piotrek po wisze, ale u mnie rada pojawia sie, gdy po brodzeniu nie wysuszę zwykłych pudełek z przynętami. Szczególnie dobrze rdzewieją Ownery (kupione w PL) oraz stare kółka łącznikowe ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Też po każdym wędkowaniu suszę ale to co wpięte w piankę i tak łapie rudą. A odpinać potem znowu wpinać... i tak powoli zataczam koło znów do pudełek z Mrówki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Wg mnie słusznym rozwiązaniem byłyby pudełka z dziurkami. Mam takie, ale duże, na łódkę, ale nie udało mi się znaleźć takowych pod woblery. Co do pianki i portfeli na przynęty się nie wypowiadam, bo nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Pudełka z dziurkami mają wadę, wystają z nich kotwice i zaczepiają się o wszystko. Wystarczy po łowieniu, zostawić otwarte pudełko na podłodze w aucie i rano wszystko jest suche, bez rdzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Pudełka z dziurkami mają wadę, wystają z nich kotwice i zaczepiają się o wszystko. Wystarczy po łowieniu, zostawić otwarte pudełko na podłodze w aucie i rano wszystko jest suche, bez rdzy.Ja rozkladam w domu na parapecie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Pudełka z dziurkami mają wadę, wystają z nich kotwice i zaczepiają się o wszystko. Wystarczy po łowieniu, zostawić otwarte pudełko na podłodze w aucie i rano wszystko jest suche, bez rdzy.To prawda, ostatnio nawet bawiąc się z synem przynętami doświadczyłem “uroków” takiej kotwicy :-) Ale jest to kwestia wielkości dziurek. Jesli tylko pamiętam, rozkładam mokre pudełka w domu, na tarasie, susząc je razem ze spodniobutami, ale niestety pamięć zawodna bywa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Dlatego, od razu po wejściu do auta, otwieram pudełka i kładę na podłodze. Robiłem próby z dziurkami, które wykonywałem wiertłem 1mm i niestety groty, jakimś cudem, potrafiły wystawać z pudełka, bez względu gdzie wierciłem w każdej pozycji, ostre haki zawsze znajdowały otwory. Ostatecznie poddałem się i uruchomiłem procedurę otwierania pudełek jako pierwszy krok po otworzeniu drzwi auta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Ja rozkladam w domu na parapecie Dokładnie, robię tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Ja nie robię nic i rdzewieją praktycznie tylko Meppsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Jeśli chodzi o dziurkowane pudła, to dokładnie jak u Was. Wystają groty i czepiają się czego mogą. Pudła zostawiam otwarte w szafie pracownianej, bo koty czychają na wizytę u chirurga. Ogólnie jeśli u mnie w pracowni leci kotwiczka na podłogę to koty out i szukanie aż znajdę, bo one znajdą na pewno, a mam tego kilka tysięcy sztuk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Mozna stawiac po lowieniu pudelka na boku, nie na plasko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Podłoga w samochodzie ma tę zaletę, ze można dać nawiew na nogi i suszy jak złoto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Na urodzinki od zonki alphasik Air a od Corki rzepy do mojego jedynego dwuczesciowego kijka ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Rybki slabo braly ale spotkac sie z kolegami super sprawa, no i zawsze mozna jakiegos kijka zabrac do domu ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Jaram się ostatnio polskim rękodziełem, ale czegoś takigo jeszcze nie widiałem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 29 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Tak maja ludzie w rękach fach. Tu na Jerku też jest kilku:). Nie to co moje paprochy jak mopy i gluty, ale łowią tyż. Ale takie cudeńka cieszą oko i na sercu tak radośniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi