Kozi81 Opublikowano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja @Krzysiek Rogalski SKSS niezabudowany jest dla mnie najgorszym, najmniej ergonomicznym i totalnie nie wygodnym uchwytem jaki znam. Zresztą każdy "goły" jest tragiczny. I nie chodzi o konkretnego patyka, żeby nie było niedomówień 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja Zawsze się zastanawiam po jaki czort oni tak wielkie te rear gripy robią w tak lekkich kijkach, dla wyważenia chyba, innego wytłumaczenia nie znajduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi81 Opublikowano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja Przecież to praktycznie sama pianka, jedynie mały plajsterek korkogumy na końcu. Ale pewnie rzeczywiście dla wyważenia. I dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja Jeśli dwumetrową wykałaczkę do 6-7g trzeba doważać czymś na końcu, to chyba jednak nie za dobrze świadczy i samym projekcje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja Jak ten SKSS bez foregripu układa się w zamkniętej dłoni, w "roboczym" chwycie, tzn. w czasie łowienia ? Wydaje mi się, że to kwestia osobistych preferencji. Jeśli ktoś całe życie łowił wędkami z fore to będzie mu się łowiło dziwnie, przynajmniej przez kilka pierwszych wypadów. Ja jestem przyzwyczajony do takiego rozwiązania i łowi mi się wygodnie Ja np. nie lubię kijów do XUL, które mają bardzo krótki dolnik bo jakoś dziwnie mi się nimi operuje, lubię oprzeć kij przed łokciem, głównie dlatego wziąłem tego Dragona i nie żałuję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 2 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja Jak ten SKSS bez foregripu układa się w zamkniętej dłoni, w "roboczym" chwycie, tzn. w czasie łowienia ?Leży, dobrze trzeba się przyzwyczaić. Dla mnie najwygodniejszy uchwyt to VSS i podobne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 4 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja (edytowane) Taki temacik ostatnio wjechał.Noctiss Nano 5LB do 5g D+D, super fajna, mega celna i czuła szpada okoniowa, Klenie 30cm wyjeżdżały na trawę bez podbieraka, większych niestety nie było. Gumowego robala wrzuca w punkt pomiędzy korzenie drzewa. Do kompletu idealnie podpasował Luvias Airity FC LT 2000H Czegoś takiego jeszcze w moich łapach nie było.Jestem pod wrażeniem Edytowane 4 Maja przez drChlubicz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 4 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja (edytowane) Kto perełkę składał? Edytowane 4 Maja przez Lepton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 4 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja Cage Rods. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 4 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja Też czekam na swojego Noctissa..???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 4 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja Na dniach postaram się wrzucić do bazy ugięcia Noctissa i jeszcze paru innych patyków. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 5 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja (edytowane) Zestaw dla 8 letniej córy Mikado Bixlite 198 cm 1-7g + Daiwa Legalis CS LT2500s. Nawinę jej Sunline Siglon x4 PE #0.3 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 5 Maja przez scOOtt 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 5 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja https://jerkbait.pl/topic/32466-jerkbaitowa-baza-ugięć/?p=3280010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Westin W8 w zestawie z Antaresem DC Monster Drive [emoji16] Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Czarny mat robi robotę, szczególnie zespolony w rękojeści z piany. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja Jakieś 15-16 lat temu??? Jak tylko w fishingArt,można było kupić CTSy,zamówiłem kija na tym blanku,to była stara"dobra" szkoła, mięsa w blanku,jak by mata weglowa darmo była....Nie to co teraz, slimy,nano czy inne delikatne,pozniej sprzedałem, i teraz po kilku latach udalo się kupić ponownie,gotowy kij,ale @Patryk 1125-przezbroił(mega mu to wyszło)-normalnie armata/katapulta do przynęt-z borona 20lb tak nie leci jak z tego, tylko po tych latach przerwy,po wielu innych kijach,opis tych blanków mija się z prawdą-opisany 15lb-jest dobre 20,wyrzut 10-35gr-40gr śmiga aż miło,zza głowy z dwóch rąk. Do niego podpięta stelka,kupiona jako niekompletna tu na forum,zakupiłem przekładnie HG,korbę,I taki zestaw się złożył. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja Noctiss SNT6105-1N sam nie wiem dlaczego tak długo się nad nim zastanawiałem...jest przekozacki ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja Noctiss SNT6105-1N sam nie wiem dlaczego tak długo się nad nim zastanawiałem...jest przekozacki ????Tomek, od dłuższego czasu Ci to mówiłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja (edytowane) Masz rację Jurek, to prawda ???? może dlatego, że to pierwsza jednoczęściówka. Edytowane 10 Maja przez sslonio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja Noctiss SNT6105-1N sam nie wiem dlaczego tak długo się nad nim zastanawiałem...jest przekozacki Gratuluję zakupu W wolnej chwili wrzuć ugięcia do bazy, ciekaw jestem różnicy pomiędzy jedno- i dwuskładem, wszak parametry niemal takie same. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDM fan Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja Myślałem, że to Mikołaj się pospieszył ale to tylko pomyłka mojego dostawcy.Wszystkie 7 modeli Deps Gain Element wylądowały w biurze.Jutro bedą w drodze powrotnej do Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Tego jeszcze nie było, przynajmniej ja nie słyszałem https://jerkbait.pl/topic/139406-tuning-optyczny-kolowrotkow-daiwashimano-by-papadance/?p=3281198 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schindler Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Tego jeszcze nie było, przynajmniej ja nie słyszałem 2.JPGhttps://jerkbait.pl/topic/139406-tuning-optyczny-kolowrotkow-daiwashimano-by-papadance/?p=3281198Tak z ciekawości.Po co się robi takie rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja - Jaki to kołowrotek?- Każdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja (edytowane) Tak z ciekawości.Po co się robi takie rzeczy? Jak się chce mieć kundelka, to jedynym sposobem jest krzyżowanie rasowych egzemplarzy. Nie jest tajemnicą, że kundelki są inteligentniejsze, bez wad genetycznych, bardziej "dopasowane" do właściciela itd. Super, że jeszcze komuś (np. Michałowi) się chce. Edytowane 12 Maja przez Lepton 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi