dipper Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) Korek, to korek, co tu dużo gadać. Oprócz unikalnych właściwości mechanicznych, które są doceniane np. przez producentów sprzęgieł. Daje wizualne wytchnienie od tej powszechnie ładowanej do sprzętu wędkarskiego czernizny. Edytowane 3 Czerwca przez Pluszszcz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDM fan Opublikowano 4 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Rykowy debiut Megabass Evoluzion z zeszłego Piątku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 4 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Jacek, testowałeś już takie rozwiązanie, co ono daje w praktyce?Jakaś lepsza ergonomia, wyważenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDM fan Opublikowano 4 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Jacek, testowałeś już takie rozwiązanie, co ono daje w praktyce?Jakaś lepsza ergonomia, wyważenie?Czytałem kiedyś dobre opinie o poprzednich modelach ze Slant Bridge i poszedłem za ciosem .Tak na sucho to wygląda mi na bardzo dobre rozwiązanie. Ręka do łokcia idzie równolegle do kija w przeciwieństwie do tradycyjnych rozwiązań, gdzie daje Ci lekki kąt. Zobaczymy z kołowrotkiem nad wodą (albo jeszcze na sucho w domu ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) W końcu u mnie długo wyczekiwany kijaszek Thorus boron 7'3", 9-17lb w jednym kawałku... Uzbrojony i ubrany przez @mrWhite7, dokładnie tak jak chciałem. Dzięki Artur Edytowane 8 Czerwca przez robbertzam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca To już potężny kaliber, nie boi się kijanek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca No pięknie. I tak inaczej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) Nieskromnie się pochwalę. Kupiłem również spodniobuty, lecz nie trafiłem z rozmiarem buta 11 i pewnie będę musiał je odsprzedać.https://www.tidewe.com/products/deepwade-zip-waders-duck-hunting-breathable-chest-waders?variant=43919244034260 Edytowane 9 Czerwca przez SID 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Jakie masz gabaryty i jaka cena pantalonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Zapraszam na giełdę albo priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Taki komplecik steezów... (zakupiony od kolegi z forum)Daiwa steez black jackDaiwa steez 24 sw tw 100xhlFajnie wygląda ,jeszcze lepiej działa.Nie miałem tak czułego kija. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 17 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Zapraszam na giełdę albo priv.Słuszna uwaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDM fan Opublikowano 17 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Z trudem upolowana niskoseryjna produkcja japońskiego producenta Rob-Lure: König Reservoir KR60-SH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDM fan Opublikowano 17 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Może to zdjęcie będzie lepsze. Lekka pstrągówka, cw 0.1-3.5g 183.3cm 55g 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 19 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca ... prezenty z Chicago, koszulka ogarnięta rzutem na taśmę przez Viktora, przed przylotem do Europy W drugą stronę kilka przynęt Kolegów z Forum. Z mojej strony produkty z kociołka druida...Okulary nabyte na pogodę jak dziś czyli zachmurzenie. Świetnie filtrują niebieska długość fali czyli ,, rozjaśniają "... Wysłane z mojego 23124RA7EO przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDM fan Opublikowano 22 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca I taki tegoroczny malutki Isuzu DD311SSS. Pełna kontrola..... Twoim kciukiem, czyli powrót do korzeni.Jeden z tych co "must have". Mały tuning od Try-Angle (szpula) w drodze 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 23 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Dwa noctisy w monoblanku. Jeden 5,drugi 13lb. Słabszy nabyty drogą kupna od kolegi, a drugi wykonał dla mnie kolega z forum M.Z Rods. Odpowiednio mają służyć do połowu okoni i sandaczy. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 23 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Nowy zestaw na morskie drapieżniki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Nowy zestaw na morskie drapieżniki.Pięknie. Miałem podobny secik:https://photos.app.goo.gl/L9GTBHYCuhXxqHFT7Niestety. Nie zaiskrzyło jakoś.Teraz robię kolejne podejście. Tym razem z Dialuną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 23 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Piękne wszystkie powyższe kije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Pięknie. Miałem podobny secik:https://photos.app.goo.gl/L9GTBHYCuhXxqHFT7Niestety. Nie zaiskrzyło jakoś.Teraz robię kolejne podejście. Tym razem z DialunąCo konkretnie było powodem braku chemii? Ja właśnie przesiadam sie z Dialuny na tego Lunamisa. Oba kije o mocy ML z tym że Lunamis oczko dłuższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) Witajcie po długiej przewie od forum,Rośnie mi 13 letni maniak wędkarstwa więc postanowiłem zakupić gumiaka. Zakup okazyjnie na Kleinanzeige. Producent Juskys 380 cm długi. Teraz szukamy 4 suwa do tego bo młodzież chce trolować na Odrze. Edytowane 24 Czerwca przez Pawgas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) Co konkretnie było powodem braku chemii? Ja właśnie przesiadam sie z Dialuny na tego Lunamisa. Oba kije o mocy ML z tym że Lunamis oczko dłuższy.No cóż. Lunamis okazał się być zbyt sztywnym, do "moich" łowów.Liczyłem na to, że Dialuna będzie bardziej "spolegliwa" i.... Nie łowiłem jeszcze w morzu ale już wiem, że ta zamiana niczego nie zmienia.Piszę o wersji M. Być może, jest zbyt mocna. Edytowane 24 Czerwca przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Miałem dokładnie takie same wrażenia stąd zdecydowanie polecam wypróbować Yamage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Wersja M to już konkretny kawał kija moim zdaniem. Miałem przez chwilę ale okazała się zdecydowanie za mocna na moje potrzeby. Lunamis pomimo tego ze jest dłuższy od Dialuny to nadal jest szybszy co mi akurat odpowiada. Ogólnie mam wrażenie że u nas bardzo ciężko łowi się w morzu. Przynajmniej porównując zestawy do tego co stosują choćby Dunczycy.Przerabiałem Yamagę All Range. Jak dla mnie "krowi ogon" ale ja lubię szybkie kije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi