staszek Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Hmm to dziwne bo na giełdzie go nie było Chyba, że pobiłeś rekord w najszybszym zakupie na giełdzie Bardzo fajny młynek. Będziesz Pan zadowolony Zawsze można coś spiernolić Nie , nie było go nigdy na giełdzie . Tak gadając przez telefon zapytałem czy wie , czy ktoś , czy być może ..... I po kilkunastu dniach odpowiedź: Stachu , taki jeden ode mnie z pracy chce sprzedać , czy jesteś zainteresowany . Byłem: pojechałem, pomacałem , posprawdzałem i kupiłem. Spiernolić zawsze można , w jednym kołowrotku śruba była "zapieczona" i mi się śrubokręcik "omcknął" . To ze krew na podłodze to pikuś . Bardziej bolała ta szrama na obudowie . Teraz to na spokojnie: pies na dwór , kot do zamknięcia w innym pokoju a żona na czas "konserwacji" na zakupy / kartę bankomatową zostawia w domu...... / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Bardzo mi się ten pomysł podoba. Chęć dzielenia się radością jest fajna. Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Zmień szwagra !!! dobrze Tobie radzę albo ............................................................. poczęstuj go ''TYM'' Bo zapomniał o pałce do zabijania ryb Ale w sumie widły byłyby wygodniejsze Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Obcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jako alternatywe proponuje dolaczenie do nas: https://www.facebook.com/LowcyNaOscien?ref=br_tf Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 ARMAGEDON NADCHODZI - jeszcze tak umiejętność może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Jako alternatywe proponuje dolaczenie do nas: https://www.facebook.com/LowcyNaOscien?ref=br_tf BujoPreferuję kuszę. Bełty koniecznie z tępymi grotami, by ryba dłużej umierała Jak zrobić sobie pod awatarem info, że jestem c&r? A oto moja nowa radość. No na to to musi wziąć! (Pół szafy tego na co musiało, nim znalazło się w wodzie, a potem - niekoniecznie)Już cudo było w brodziku ciągane na żyłce, już był przymierzany nowy ster, by ciut głębiej schodziło, już mądrzejsza połowa uśmiechała się z politowaniem.Gardzących chęcią pochwalenia się rozumiejącym to uczucie uprasza się..... Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Obcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Podtrzymujac szczytna idee tego watku pragne pochwalic sie najnowszymi nabytkami w zakresie woblerow. Otoz w ramach nieznanej mi promocji, pojawily sie na rynku polskim woblery niejakiej firmy RAPALA w cenach bardzo atrakcyjnych.Sposrod tych atrakcji moja uwage przykuly Rapala Husky Jerk 12 Deep i Rapala Tail Dancer 11 Deep.Pozyskalem te woblery w cenach, odpowiednio, 25 i 27.90 PLN i bardzo sie z nich ciesze.Bo ceny takiej na "swiatowych rynkach" to nie widzialem chyba nigdy...A to wszystko od reki, bez wysylki i wogole super bomba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) A ja kupiłem też nowego tp 4000 fa , ha i co?A i zapomniałem o nowym emblemie 3000 , ha Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Albatros 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Nówki sztuki ? ładuj zdjęcia i może jakiś opis Edytowane 26 Stycznia 2015 przez sol321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 @Albatros-Doczekać się nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Podtrzymujac szczytna idee tego watku pragne pochwalic sie najnowszymi nabytkami w zakresie woblerow. Otoz w ramach nieznanej mi promocji, pojawily sie na rynku polskim woblery niejakiej firmy RAPALA w cenach bardzo atrakcyjnych.Sposrod tych atrakcji moja uwage przykuly Rapala Husky Jerk 12 Deep i Rapala Tail Dancer 11 Deep.Pozyskalem te woblery w cenach, odpowiednio, 25 i 27.90 PLN i bardzo sie z nich ciesze.Bo ceny takiej na "swiatowych rynkach" to nie widzialem chyba nigdy...A to wszystko od reki, bez wysylki i wogole super bomba Guzu, w mieście, które masz pod awatarem w jednym ze sklepów wędkarskich trafiłem na jedne z najtańszych woblerów Rapali jakie dane mi było kiedykolwiek kupić. Były takie promocje, że zamiast koszyków powinny być taczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Guzu, w mieście, które masz pod awatarem w jednym ze sklepów wędkarskich trafiłem na jedne z najtańszych woblerów Rapali jakie dane mi było kiedykolwiek kupić. Były takie promocje, że zamiast koszyków powinny być taczki.A ja zalozenia nie biore tych sklepow wogole pod uwage...ba, nawet ich nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 A ja kupiłem sobie za cenę trzystu godzin krwi, potu i łez, zmarnowania ilości materiału, że sprawiłbym sobie Yo Zuri, takiego łamańca, który z założenia miał pracować delikatniej niż wspomniany i wreszcie taki mi wyszedł. Ma 12 cm. Hejterom kłamliwie twierdzącym, że nie jest bardziej estetyczny niż Rapale, Salmo i inne - od tej pory - badziewie, mówimy twarde nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 wygląda jakby miał świnkę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 świnka z przekrwionymi oczami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ja sobie wypraszam to jest dzik!!! To znaczy, chciałem powiedzieć: to jest ryba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Mała korekta i może być z tego żarłacz biały Swoją drogą duża esoxica może mu nie pozwolić pływać blisko siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 To jest zarlacz bialy, nawet na sterze jest litera L jak lekin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Raczej Ludojad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 @Grunwald1980 i @Artur43 - ja fachowca rozpoznam z kilometra. A inni niech słuchają i się uczą!! Drugi jest w przygotowaniach, łamany na 3 części, już był w wodzie i ma nerwową, agresywną pracę, (ten ma spokojną, płynną), podoba mi się.To moje pierwsze swimbaity (jeśli ze sterem też jest swimbait), więc przeżywam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Boron SS8620-2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Awangardowe rozwiazanie rekojesci.Robi wrazenie. Pozdrawiam i milego lowienia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Wędką z taką rękojeścią już rzucałem i właśnie taką bym kazał sobie zrobić. Bardzo mi się podoba. Nie mam drogich wędek, ale nie łowię od tygodnia, parę fajnych miałem w rękach również nad wodą. Im dłużej bawię się tą wędką, tym bardziej mi się podoba.Szkoda, że żyję w remoncie, niebardzo mam jak ją zaprezentować całą - jak tylko będę miał możliwość pokażę ugięcie w jerkbaitowej bazie ugięć.Guzu, ja widzę, że jesteś baaaardzo niezadowolony z tego mojego zakupu , bo fachowcy nie są szczególnie tolerancyjni wobec cudzych błędów Ale jak wyholuję metrówę i mi się nie zepnie, to może mi wybaczysz ten mój dramatycznie zły wybór Edytowane 12 Lutego 2015 przez Obcy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Przed chwilą odwiedził mnie kurier ...wkońcu doszła wędeczka - MHX MB842-2 , fuji KR wyk. @Dąbek111 Jakość wykonania to mistrzostwo świata...Jutro wstawię jakieś przyzwoite fotki.... Kupiłem ją z myślą o rzecznych sandaczach i szczupakach na gumki Zobaczymy jak się spisze w sezonie Pozdrawiam Filip 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) autocenzura Edytowane 5 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi