dreadknight Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Mala rzecz a cieszy :-) uchwyt berkleya na wedki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Mala rzecz a cieszy :-) uchwyt berkleya na wedki. Delfinarium ! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Delfiny mają niestety to do siebie, że wciągają :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Dobrze ze o gustach sie nie rozmawia Edytowane 7 Maja 2016 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 rozmawia się ...tylko nie dyskutuje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Witam u mnie korbek ciąg dalszy właśnie przyszła nowa SOM do ryoga 2025 jak dla mnie zajebiasta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Niedawno dotarła do mnie kolejna paczka, jakoś nawał pracy sprawił że zapomniałem się pochwalić 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 i jak tam luziki ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Przywieźli biżuterię Yumeya Mg H2 - 38mm Przeznaczona dla Stellki '10 C2500HGS 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Nowa szpola 25000 od Maxel technicznie identyczną jak jigging master tylko 50$ tansza i weszło 20 metrów 100 lbs Jerry Brown hollow więcej czyli równe 500 m Nawój linki jak w Rexie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Miałem kręcić na tym blanku ale że nadarzyła się okazja... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 uchwyt berkleya na wedki.Gdzie to kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Na ebay.uk. bo w Polsce nie udalo mi sie znaleźć. Berkley ma kilka wersji tych uchwytów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Gofer a co to jest Rex ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Gofer a co to jest Rex ? Rex Hunt , tylko on tak nawija. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Dalej nie mam pojęcia o co chodzi ? Co z tym nawujaniem nie tak prosto jak od linijki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Gofer a co to jest Rex ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Fajny kołowrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) <rex>to były czasy.... a teraz?w d***** się poprzewracało Edytowane 16 Maja 2016 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 W końcu sie doczekałem.. historia była długa 1 kupno jakieś 2 miesiące temu ? aby było na 1 maja - niestety kij przyszedł w większej ilości części niz miał być - na szczescie wzrot srodków nie był problemem póżniej mozolne poszukiwania na nowo - aż akcja licytacja i tak zerwałem jedna noc aby mieć to co moje... w końcu ona w Polsce i w końcu zabiorę ją nad wode ( dosłownie zaraz ) tym razem zapakowana bardzo pancernie... selfie z windy.. 1 warstwa 2 warstwa i... z początkowych przemyśleń - potrzebuje o wiele większego namiotu bezcieniowego 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Faktycznie pancernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michumzt Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Gad Gancho GAN702MLF czyli 2,13 cm 4-16 gram . Nowy kijek przygotowany już na sezon sandaczowy na lekko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmiedzianyy Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 <offtop>Mam 4, dwa czarne i dwa pomarańczowe </offtop> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Tym razem Vaniek '16 otrzymał Yumeya H1 38mm . Różnica pomiędzy H1 a H2 obydwie 38mm jest wyłącznie wizualna , dla niewtajemniczonych niezauważalna Kołnierz w H1 jest węższy . Cała reszta jest identyczna włącznie z gwintem . Obydwie korbki pasują do kołowrotków od rozmiaru 1000 do 4000 H1 po lewej z zaznaczonym kołnierzem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Właśnie przyszedł wczoraj drugi maxel transformer troche większy model 50CHL super multiplikator do slow jigging i do gruntu na plaze powinien nawinac jakies 500 metrów 40lbs albo ze 600 30lbs do porównania chl30 obok super kołowrotki nie ustępują jakości jigging master a sa 40% tansze 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi