Gofer2005 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ja zakupiłem sobie sygnalizator brań pod Jerki do 10gr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ja zakupiłem sobie sygnalizator brań pod Jerki do 10gr Uuu grubo Łukasz model bardzo bogato wyposażony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Uuu grubo Łukasz model bardzo bogato wyposażony ...znanej polskiej firmy "dżaksą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Przed chwilą odwiedził mnie kurier ...wkońcu doszła wędeczka - MHX MB842-2 , fuji KR wyk. @Dąbek111 Jakość wykonania to mistrzostwo świata...Jutro wstawię jakieś przyzwoite fotki.... Kupiłem ją z myślą o rzecznych sandaczach i szczupakach na gumki Zobaczymy jak się spisze w sezonie Pozdrawiam Filip Przed chwilą odwiedził mnie kurier ...wkońcu doszła wędeczka - MHX MB842-2 , fuji KR wyk. @Dąbek111 Jakość wykonania to mistrzostwo świata...Jutro wstawię jakieś przyzwoite fotki.... Kupiłem ją z myślą o rzecznych sandaczach i szczupakach na gumki Zobaczymy jak się spisze w sezonie Pozdrawiam Filip Zanabyłeś od zdaje się od Bartka? Bartuś będzie teraz poławiał Eliką StC, ale ten blank MHXa jest bardzo OK, mój ojczulek ma taki sam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Zanabyłeś od zdaje się od Bartka? Bartuś będzie teraz poławiał Eliką StC, ale ten blank MHXa jest bardzo OK, mój ojczulek ma taki sam Tak , tak od Bartka Wykonanie wędziska pierwsza klasa ... Dolniczek króciutki do podbijania z nadgarstka .. Super spasował się z moją Daiwą 3000 . Szacun .. Niedługo też będę myślał nad castem pod koguta Czekam na info od Barka o StC i dam koledze znać Tym razem będzie mi zależało na jak najlżejszym kiju Odezwę się w sezonie ..Pozdrawiam Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Fajna...ale jaki krótki dolnik! Ile cm jest od stopki w dół?23cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Awangardowe rozwiazanie rekojesci.Robi wrazenie. Pozdrawiam i milego lowienia!Mam nieodparte skojarzenie ze śrubokrętem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Do mnie też doszła nowa zabaweczka, prosto z japoni Nawet zdążyła zaliczyć mini bródkę przy moich pierwszych rzutach... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) autocenzura Edytowane 5 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Nie za krótko? U mnie optymalnie odwrotnie, 32, zawsze idealnie Ale kijek zacny!Hmm Przeznaczam ten kijek do podbicia z nadgarstka ... Lubię krótkie dolniki . Pomagają mi jeszcze efektywniej "grać" przynętą Więc myślę , że będzie oki , ale wypowiem się o nim więcej po pierwszych testach Pozdrawiam .. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Nie za krótko? U mnie optymalnie odwrotnie, 32, zawsze idealnie Ale kijek zacny! a do czego miałby być za krótki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Do rzutów oburącz pewnie... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 mam dolniki 20cm i nie widzę z tym problemu, to nie surfcasting 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 mam dolniki 20cm i nie widzę z tym problemu, to nie surfcasting A do surfcasta jakich uzywasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 A mi to zdecydowanie nie odpowiada. Każdy ma swój gust. Ygloo teraz robi dla nas MHX-a crancbait w dwuskładzie do 100 g. i tam będzie ponad 35 cm. Pod paszkę jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 A mi bardzo odpowiadają krótkie dolniki te 24-26cm od srodka stopki jest w sam raz. Spokojnie do podbicia z nadgarstka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 A mi to zdecydowanie nie odpowiada. Każdy ma swój gust. Ygloo teraz robi dla nas MHX-a crancbait w dwuskładzie do 100 g. i tam będzie ponad 35 cm. Pod paszkę jak znalazł.Kurde ze ja przegapiłem te blanki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Pochwalę się jak przyjdzie wędeczka . 2 stówki tylko kosztowały. Jeden mój a drugi Ygloo. Jak tylko usłyszałem , że kupuje dla siebie to wiedziałem z góry, że nie będzie lipy. I dałem się namówić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Pochwalę się jak przyjdzie wędeczka . 2 stówki tylko kosztowały. Jeden mój a drugi Ygloo. Jak tylko usłyszałem , że kupuje dla siebie to wiedziałem z góry, że nie będzie lipy. I dałem się namówić.Ciekawe co z tego wyjdzie, mam pomysł na nowego fabrycznego swimbait'a i chętnie bym go porównał z tym mhx'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Przed chwilą odwiedził mnie kurier ...wkońcu doszła wędeczka - MHX MB842-2 , fuji KR wyk. @Dąbek111 Jakość wykonania to mistrzostwo świata...Jutro wstawię jakieś przyzwoite fotki.... Kupiłem ją z myślą o rzecznych sandaczach i szczupakach na gumki Zobaczymy jak się spisze w sezonie Pozdrawiam Filip Cacko nie kij. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ciekawe co z tego wyjdzie, mam pomysł na nowego fabrycznego swimbait'a i chętnie bym go porównał z tym mhx'em Fabrycznego już mam. MPP do 100 g. , Też chętnie porównam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 A do surfcasta jakich uzywasz ? 120cm a tak na poważnie, to przy kijach do łowienia jigami podbijanymi z nadgarstka (co też ogranicza wielkość i wagę przynęt), przy odpowiednim zestawieniu długości / kołowrotka / przynęty , to wg mnie krótki rear grip jest zaletą i nie stanowi problemuoczywiście cały czas mam z tyłu głowy, to odpowiednie zestawienie i prawidłowy balansdobry blank "sam" wygeneruje odpowiednią energię przy wyrzucie i w końcowej fazie wystarczy go tylko zablokować otwartą dłonią, technicznie nie jest to problem, to raczej kwestia przyzwyczajenia ps. trochę nie spojrzałem, że to taki długas i jeśli kolega zaprojektował go stricte do podbijania z nadgarstka , to może pojawić się problem u podstaw, bo wg mnie do takiego łowienia 6'8" , to max, ale ludzie "jigują" kijami 3m z gumami na główkach 35g, więc .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 A ja sobie sprawiłem Abu Ambassadeur 5601JB + kijek na blanka Astral Jerk 50-125g 185cm chyba xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 A ja sobie sprawiłem Abu Ambassadeur 5601JB + kijek na blanka Astral Jerk 50-125g 185cm chyba xD Wow! Widzę, że byłeś wypróbować, jak się łowiło na jerki "szczupakowe"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi