Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Ok to pierwszy raz sie spotkałem z odcinkami po 25 m wszystkie jakie ja używam maja odcinki kolorowe po 10 m Plecionka ma jednolity niebieski kolor na całym odcinku co 25m jest znacznik 50cm znacznik odległości w ciemnym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Plecionka ma jednolity niebieski kolor na całym odcinku co 25m jest znacznik 50cm znacznik odległości w ciemnym kolorze.To dlatego sie nie spotkalem ponieważ ja używam decades braid do drop fishing a do rzucania z reguły używam białej lub innego najcieńszego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Najnowszy nabytek z rynku JDM 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) Bolenioza postępuje,tylko knob do wymiany i cheja nad wodę P.s-nie ma ktoś knoba na sprzedaż??SW4000XG Edytowane 22 Lipca 2016 przez Raffaello 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 A od kiedy Rafał łowisz Ty na żyłkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Długo jej szukałem Znalazłem nową 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Bolenioza postępuje,tylko knob do wymiany i cheja nad wodę P.s-nie ma ktoś knoba na sprzedaż??SW4000XGNie łowię!zdjęcie jest na szybko plecionka jest pod żyłką,później przewijam na drugą stronę i jest tip top! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Jak zmienisz knoba na "nie kulkę" dasz zakręcić w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Jak zmienisz knoba na "nie kulkę" dasz zakręcić w tygodniu Nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) Kupiony dziś na bazarze :-D Edytowane 23 Lipca 2016 przez MichałM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Ładny ale myślisz , że to oryginał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) A skąd, tania chińska podróbka choć całkiem ładnie wykonana. Ale jak już podróbki Megabassa na targowiska wchodzą to robi się ciekawie ;-) Edytowane 23 Lipca 2016 przez MichałM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Podróba nie oznacza, że nie będzie skuteczny. Moje pytanie wynikało stąd, że "megabassy" pojawiły się w pewnej sieci sklepów marketowych. A więc bazar jest ich kolejnym, naturalnym etapem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 dwustronne pudełko na płytko schodzące minnow do 90mm - DAR Boży na moje nocne sandaczowanie, plątające się kotwice i pokłute paluchy (14,5zł) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Kupiony dziś na bazarze :-D IMG_20160723_141211.jpgWygląda ładnie, byleby nie okazało się, że nadaje się do ozdobienia bożonarodzeniowej choinki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Toż to zwykły popper, ma chlapać i tyle a do tego skomplikowanej technologii nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 wręcz przeciwnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 dwustronne pudełko na płytko schodzące minnow do 90mm - DAR Boży na moje nocne sandaczowanie, plątające się kotwice i pokłute paluchy (14,5zł) IMG_2841.JPG widzę, że jedno zdjęcie nie weszło, teraz będzie widać o co mi chodzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Mam "takie" (lub bardzo podobne) pudełko. Używam do kogutów. W wąską szczelinę na dnie każdej przegródki, wklejam pasek z karimaty. W karimatę wpinam grot kotwiczki koguta. Moje kupiłem (o ile dobrze pamiętam) w Decatlonie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 do kogutów wolę sztywne etui od laptopa z wklejoną pianką dla mnie to pudełka typowo do minnow 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 To i ja pudełeczka wrzucę . Idealne aby duże wobki trollingowe szybko zwinąć z pływadła.Coś około 5 zeta sztuka. OBI. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Cholera, muszę przemyśleć i przewartościować swoje wędkarstwo...w tym sezonie większość łowionych przeze mnie szczupaków jest mniejsza od Twoich przynęt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Bo sa takie przynęty, których użytkowanie, już samo w sobie podnosi poziom adrenaliny. A w niektórych łowiskach zastępują kontakt z rybą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Jak wyciągam z wody takiego wobka to ludziska wokół w szoku że znów coś złowiłem Edytowane 26 Lipca 2016 przez godski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 do kogutów wolę sztywne etui od laptopa z wklejoną pianką dla mnie to pudełka typowo do minnow Bardzo ciekawe i w dobrej cenie.Gdzie można kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi