Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Lezą mega zajebiscie, gora i boki zakryte idealnie. Aż dziw bierze, ze tak idealnie dopasowane sa.m do mojej niedużej czachy.

Szkła wyostrzają bardzo dobrze kontrast, zdecydowanie lepiej niz moje stare Polaroid.

Wersja z ramkami czarny połysk (i srebrne znaczki WX) ma tylko dostępne szkła polaryzacyjne dark green. Mi sie wprawdzie spodobała wersja balistyczna z ramkami w kolorze czarny mat (znaczki WX czarne) i szkłami dark grey ale one nie sa polaryzacyjne. No i cieżko dostępne w Polsce.

Stad po przymiarkach zdecydowałem sie na ta pierwsza wersje, bo absolutnie nie widać, zeby te szkła były zielone.

Edytowane przez Żbiku
  • Like 1

Nie byłem okularnikiem ale musiałem sobie pstryknąć laserem w oba oczki,teraz inaczej na wszystko spoglądam :D ,choć kasy dalej nie widzę. ;)

A WX-y warte kasy na pewno,mam Tide (niebieskie) na ostra lampę i Gravity na pochmurne dni,w temacie okularów odnalazłem Grala :D

Sorry za OT,konsekwencją korekcji laserowej jest (u mnie ) światłowstręt i w okularach biegam od rana do nocy.

Edytowane przez Sebalos

Jak to ktoś napisał ...najnowsza nowość od Visiona ... XO model 905 i reszta klamotów do niego.

Może uda się jeszcze na pstrągach przetestować w tym roku .....

post-51107-0-84645800-1471426482_thumb.jpg

post-51107-0-58035000-1471426489_thumb.jpg

A to na lipienie na wspominaną kilka wątków niżej metodę żyłkową :) (11' do #3). Ciekawe jak wypadnie w porównaniu z ESN'em ...

post-51107-0-22697800-1471426615_thumb.jpg

I mamuśka ( 9' #9) która zostanie potestowana dopiero w październiku na jakimś bagienku na zębatych ...

Ale jej obsługi muszę nauczyć się zdecydowanie wcześniej. Jakiś doświadczony nauczyciel z Podkarpacia -chętnie umówię się na korepetycje.

post-51107-0-08156500-1471426711_thumb.jpg

post-51107-0-58276100-1471426698_thumb.jpg

Edytowane przez Archanioł
  • Like 7