Żbiku Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Lezą mega zajebiscie, gora i boki zakryte idealnie. Aż dziw bierze, ze tak idealnie dopasowane sa.m do mojej niedużej czachy. Szkła wyostrzają bardzo dobrze kontrast, zdecydowanie lepiej niz moje stare Polaroid. Wersja z ramkami czarny połysk (i srebrne znaczki WX) ma tylko dostępne szkła polaryzacyjne dark green. Mi sie wprawdzie spodobała wersja balistyczna z ramkami w kolorze czarny mat (znaczki WX czarne) i szkłami dark grey ale one nie sa polaryzacyjne. No i cieżko dostępne w Polsce. Stad po przymiarkach zdecydowałem sie na ta pierwsza wersje, bo absolutnie nie widać, zeby te szkła były zielone. Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jak ja wam zazdroszczę, że nie jesteście okularnikami jak ja i możecie kupić sobie takie szkiełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Super - dzięki za info . Przy najbliższej okazji będziemy mierzyć , bo tego modelu chyba jeszcze nie miałem na nosie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Kupić też sobie możesz, nosić nie musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jak ja wam zazdroszczę, że nie jesteście okularnikami jak ja i możecie kupić sobie takie szkiełka Też byłem okularnikiem. Kilka lat temu.Już po cięciu. I Wiley X wkrótce zagoszczą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja to cykor jestem i od takich zabaw jak najdalej się trzymam (jak długo można)Więc kupiłem okulary dla okularników Cocon ale wyglądam trochę jak ociemniały spawacz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Bob1 u okulisty mozesz zamowic jakie chcesz, tylko "troche" wiecej kosztuja Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez 1ns4n1ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie byłem okularnikiem ale musiałem sobie pstryknąć laserem w oba oczki,teraz inaczej na wszystko spoglądam ,choć kasy dalej nie widzę. A WX-y warte kasy na pewno,mam Tide (niebieskie) na ostra lampę i Gravity na pochmurne dni,w temacie okularów odnalazłem Grala Sorry za OT,konsekwencją korekcji laserowej jest (u mnie ) światłowstręt i w okularach biegam od rana do nocy. Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Sebalos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ja to cykor jestem i od takich zabaw jak najdalej się trzymam (jak długo można)Więc kupiłem okulary dla okularników Cocon ale wyglądam trochę jak ociemniały spawaczJak nie straszna wada,to jest jeszcze otrokorekcja-alternatywa dla lasera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Wszystkie modele okularów polaryzacyjnych WileyX można zamówić z korekcją każdej wady. Kosztuje to odpowiednio więcej wiadomo ale można cieszyć się super okularami i widzieć jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Z korekcją na targach wycenili mi na ok.1500-1600zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Waldi już robi drugą pętlę Nawiązując do pętli. Właśnie przechwyciłem taki "krążownik". Liczę, że u mnie dłużej miejsce zagrzeje https://goo.gl/photos/dkSZ9o33yG2TDwjM9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Nawiązując do pętli. Właśnie przechwyciłem taki "krążownik". Liczę, że u mnie dłużej miejsce zagrzeje https://goo.gl/photos/dkSZ9o33yG2TDwjM9Ooo chyba wiem od kogo Sam łyknął Stelkę SW 6000PG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Też o niej myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Mi jest potrzebna jedynie szpula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Kręcioł Penn Fierce II 3000 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 2 bromby dołaczyly do mojego kleniowego zestawu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Teraz tylko, to wszystko poskładam do kupy i już wiem gdzie ONE są 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Uuuu, Robciu, grubo! Czekam na Ciebie w wiadomym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 po nitce do kłębka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 To i ja się pochwalę. Jestem zachwycony. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Stadko rośnie docelowo 20 sztuk jeszcze trochę brakuje.Mze ktos pomoze i uzbieram 20 Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez pit1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Stadko rośnie docelowo 20 sztuk jeszcze trochę brakuje.Mze ktos pomoze i uzbieram 20 Tutaj masz stadko do uzupełnienia kolekcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Oj nie nie, ja szukom woblerków Darka Mleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Jak to ktoś napisał ...najnowsza nowość od Visiona ... XO model 905 i reszta klamotów do niego.Może uda się jeszcze na pstrągach przetestować w tym roku ..... A to na lipienie na wspominaną kilka wątków niżej metodę żyłkową (11' do #3). Ciekawe jak wypadnie w porównaniu z ESN'em ... I mamuśka ( 9' #9) która zostanie potestowana dopiero w październiku na jakimś bagienku na zębatych ...Ale jej obsługi muszę nauczyć się zdecydowanie wcześniej. Jakiś doświadczony nauczyciel z Podkarpacia -chętnie umówię się na korepetycje. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Archanioł 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi