BOB1 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie opowiadaj, ze szukałeś bo od dawna wiedziałeś gdzie a właściwie u kogo jest i czeka na ciebie Było tylko kwestią czasu i "argumentów" kiedy go wyrwiesz do swojej kolekcji "murumków" Gratuluję bo to faktycznie wyjątkowy model i do tego przepiękny(a tak w ogóle, ile ich masz? pochwal się i wrzuć fotki) Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwanii Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Piękna maszyna Pawle Ty zamierzasz postawić sobie szafę z morrumami ? Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Arwanii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Robercie gdzie mi skromnemu zbieraczowi do Ciebie , Maćku to jest w planie. Wszystkie są lub będą używane na codzień , AE wymaga troski ale to nie problem. Przepraszam w poście wyżej powinno być czekałem. Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez welpa1809 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 A ja sobie sprawiłem Shimano Stradic FB CI4+ 4000 a do niego Hubert składa mi kijek na blanku Blass Kraag SKXF8016-2N. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 A tak nawija ten młyneczek, plecionka PP 8 slick hi-vis yellow 10 lb bo taka na szczupaka na lekko wystarczy. z racji że mój to dołożyłem mu łożysko w knoba zamiast tulejki i zamiast tulei pod szpulę również dostał łożysko 7x14x5 ezo smr nierdzewne ma więc teraz 9 łożysk a nie 7 jak fabrycznie, przy pierwszym serwisie po sezonie który u mnie kończy się z ostatnim dniem listopada zobaczymy jak i co w środku po 3 miesiącach łowienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 10 Lb używasz na szczupłego ??? Ja nigdy nie chodzę poniżej 20 Lb. A tak nawija ten młyneczek, plecionka PP 8 slick hi-vis yellow 10 lb bo taka na szczupaka na lekko wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) he he ja używam 12lb #0.5 na okoniki tyle, że to pewnie dwa razy "cieńsze" od tej PP Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 10 Lb używasz na szczupłego ??? Ja nigdy nie chodzę poniżej 20 Lb. Dokładnie, Power pro 8 slick hi-vis yellow 10 lb kupiona od psulka, wyjąłem na niej w tym roku 86 cm zębatego, na daiwie caldii przy tym blassie 25 funtowym mam 15 lb też pp 8 slick hi-vis yellow, jak dla mnie rewelacyjne plecionki. Co do tej 10 lb jeszcze żadna ryba mi jej nie zerwała, raz strzeliła mi na węźle ale z mojej winy bo zatrzasnąłem sobie kabłąk kołowrotka przy wyrzucie a siła rozpędowa rzutu była znaczna. Ani razu mnie zrobiła mi się na niej żadna broda ani węzełek najmniejszy. Odbarwiły się nieznacznie od stanu wyjściowego tylko, zero mechacenia, strzępienia. Z czystym sumieniem mogę te plecionki polecić każdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Dokładnie, Power pro 8 slick hi-vis yellow 10 lb kupiona od psulka, wyjąłem na niej w tym roku 86 cm zębatego, na daiwie caldii przy tym blassie 25 funtowym mam 15 lb też pp 8 slick hi-vis yellow, jak dla mnie rewelacyjne plecionki. Co do tej 10 lb jeszcze żadna ryba mi jej nie zerwała, raz strzeliła mi na węźle ale z mojej winy bo zatrzasnąłem sobie kabłąk kołowrotka przy wyrzucie a siła rozpędowa rzutu była znaczna. Ani razu mnie zrobiła mi się na niej żadna broda ani węzełek najmniejszy. Odbarwiły się nieznacznie od stanu wyjściowego tylko, zero mechacenia, strzępienia. Z czystym sumieniem mogę te plecionki polecić każdemu.A nie hałasują? Bo standardowa PP strasznie rzęzi na przelotkach jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Andrzej nie każdy łowi takie bydlaki jak Ty :-) Podrzuć gdzie je łowisz to z chęcią przesiąde sie też na plecionke powyżej 20lb :-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 A nie hałasują? Bo standardowa PP strasznie rzęzi na przelotkach jak dla mnie.Na przelotkach alconite i na sic nie słychać jej wcale bo takie mam na kiju na szczupłe po całości alconite a na szczycie sic. Miałem pp 4 splotową i faktycznie szumiała, o niebo lepszy był 4-ro splotowy streen no ale teraz ta 8-io splotowa pp w użyciu i bardzo sobie ją chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) A tak nawija ten młyneczek, plecionka PP 8 slick hi-vis yellow 10 lb bo taka na szczupaka na lekko wystarczy. z racji że mój to dołożyłem mu łożysko w knoba zamiast tulejki i zamiast tulei pod szpulę również dostał łożysko 7x14x5 ezo smr nierdzewne ma więc teraz 9 łożysk a nie 7 jak fabrycznie, przy pierwszym serwisie po sezonie który u mnie kończy się z ostatnim dniem listopada zobaczymy jak i co w środku po 3 miesiącach łowienia.Pięknie nawinięta.Faktycznie "cienko" łowisz. Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Nowy zestaw na wiślane klenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Nowy zestaw na wiślane klenie. Niezły ten zestaw, to chyba jakaś inna Wisła, nie w Polsce. I jaaaakie klenie muszą tam brać ? Zazdraszczam, ja na takiego woblera, żadnego klenia u siebie na Odrze nie złowiłbym !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Wobler i żyłka tylko do testów rzutowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Niezły ten zestaw, to chyba jakaś inna Wisła, nie w Polsce. I jaaaakie klenie muszą tam brać ? Zazdraszczam, ja na takiego woblera, żadnego klenia u siebie na Odrze nie złowiłbym !!!Wpadnij z tymi swoimi woblerkami na Dunajec, zobaczysz co na to klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 A tak nawija ten młyneczek, plecionka PP 8 slick hi-vis yellow 10 lb bo taka na szczupaka na lekko wystarczy. z racji że mój to dołożyłem mu łożysko w knoba zamiast tulejki i zamiast tulei pod szpulę również dostał łożysko 7x14x5 ezo smr nierdzewne ma więc teraz 9 łożysk a nie 7 jak fabrycznie, przy pierwszym serwisie po sezonie który u mnie kończy się z ostatnim dniem listopada zobaczymy jak i co w środku po 3 miesiącach łowienia. Niechcący wprowadziłbym w błąd bo łożysko pod szpulą zamiast plastikowej tulei poszło 8x16x5 a nie jak poprzednio napisałem 7x14x5. Nie to łożysko zmierzyłem bo miałem ich kilka na stole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ostatnia nowość w moim pudle( też nówka jeszcze puste ) wystrugał te cudo kolega Sebait zCzęstochowy.optycznie rewelacja.a słuchowo też nieźle gruchocze.jeszcze wrzuce mu w niedziele po mszy kotwice igotowy na Mamry jeszcze w tym miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Tylko nie zapomnij poświęcić kotwice ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Dzisiejszy zakup całkiem z przypadku Edytowane 1 Września 2016 przez pit1982 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) . Edytowane 4 Września 2016 przez cabage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Nowy nabytek Orvis Recon #4, 9' 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Moja drużyna zyskała nowego zawodnika . Praktycznie nowiutki , już przesmarowany - gotowy do boju . https://zapodaj.net/d13b23aed1dae.jpg.html Edytowane 8 Września 2016 przez Szymon82 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Miałem takiego samego, ale sprzedałem. Gdzie kupiłeś, może to mój ?Import z Japonii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) Miałem takiego samego, ale sprzedałem. Gdzie kupiłeś, może to mój ?Import z Japonii.Odsprzedał mi go jeden ''straceniec'' co przeszedł na casta Ten z zasobów kolegi @Hasior - zresztą nie wiem ilu miał właścicieli , ważne, że ja jestem ostatnim choć do pieca mi go nie wrzucą po śmierci ... Edytowane 11 Września 2016 przez Szymon82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi