przemofight Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Odsprzedał mi go jeden straceniec co przeszedł na casta Ten z zasobów kolegi @Hasior - zresztą nie wiem ilu miał właścicieli , ważne, że ja jestem ostatnim choć do pieca mi go nie wrzucą po śmierci ...zgadza się, z zasobów w/w Kolegi. U mnie nie doczekał się przykręcenia do spiningu... piękna maszynka i ważne, że trafiła w dobre ręce po wczorajszym zassaniu żółtego kopyta relaxa przez 8-kilogramowego pełnołuskiego karpia łowiąc na casta chyba przepadłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Dobrą robotę odwalił ten karp 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Nowe ,,STARE'' Bromby i żuki Andrzeja zasiliły zbiory Edytowane 13 Września 2016 przez pit1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 To i ja się pochwalę - Dziewica W niedzielę testy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (...) Dziewica W niedzielę testy Ja piórkuję, to nie studiowała?Uważaj podczas testów, trzymaj w zanadrzu szpilkę... :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ja piórkuję, to nie studiowała?Uważaj podczas testów, trzymaj w zanadrzu szpilkę... :D Przecież nie od dziś wiadomo że trzeba sobie wychować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Przypłynęła ławica "ubików" 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 ŁADNE A CZYJE TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 pochwalę się nowym "narzędziem" do kamizelki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 ŁADNE A CZYJE TORafała http://jerkbait.pl/user/51493-ubik/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Fajny "obierak" Kamilu. Napisz o nim coś więcej Już wiem. Dzięki za pomysł Edytowane 14 Września 2016 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 U mnie tak to teraz wygląda stary Zillion i nowa szpulka,na sucho bajecznie,zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Fajny "obierak" Kamilu. Napisz o nim coś więcej Już wiem. Dzięki za pomysł od porządnej gałęzi, do pomidorka w cienkie paski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 pochwalę się nowym "narzędziem" do kamizelki IMG_3240.JPG IMG_3241.JPG IMG_3243.JPGDobra firma, posłuży Ci długi czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 pochwalę się nowym "narzędziem" do kamizelkiTo pochwal się jeszcze gdzie można kupić taki nożyk i co to za model pls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 To pochwal się jeszcze gdzie można kupić taki nożyk i co to za model pls wygląda jak: Kershaw Leek Olive Drab 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 To pochwal się jeszcze gdzie można kupić taki nożyk i co to za model pls Tutaj jest http://allegro.pl/noz-kershaw-leek-1660ol-sandvik-14c28n-oliwkowy-i5917024297.html Ale widziałem też gdzieś w necie taniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Do wyboru do koloru, wersji mnóstwo. Kiedyś chciałem żonie kupić wersję rainbow http://www.ebay.pl/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_sop=15&_nkw=kershaw%20leek&rt=nc&LH_PrefLoc=2&_trksid=p2045573.m1684 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 wszystko się zgadza, ja kupowałem ten http://www.ebay.com/itm/Kershaw-Leek-Olive-Drab-Handle-Plain-Edge-14C28N-A-O-Knife-1660OL-/131933526271?hash=item1eb7d9d8ff:m:m-iqqrI6yMWQFE-Qve4r42Q 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Kiedyś chciałem sobie ten nozyk kupić,ale ta cena :/ tylko mi ten model ze srebrna rękojeścią sie podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Niezła parka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Faktycznie , pięknie tulą się do siebie ale przyznam (ze wstydem) multika nie identyfikuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Faktycznie , pięknie tulą się do siebie ale przyznam (ze wstydem) multika nie identyfikuję A to mnie zawiodłeś. Z-ka 2020HL. Top of the top . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 ...oj bo ja w tych nowinkach to raczej "cienki" jestem (wiedziałem że obciach!) ale parka ładna, to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 To już żadna nowość. Nie jest już produkowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi