Esox1999 Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Tak myślałem.To nie ta co była złamana? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ta powstała w miejsce tej złamanej. Udało sie odzyskać kasę z ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Piękny kij!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Więc nie wiesz jak to rzuca, alphas może i mocny przy tym nie ciężki, ale młot rzutowo przy tych na zdjęciach????Długie rzuty nie są dla mnie najważniejszą kwestią. Nie widzę potrzeby ściągania zielska z 70 metrów????P.S. Alphasem łowi mi się przeciętnie, najwygodniejszy multik do zastosowań średnich i ciężkich jakim do tej pory łowiłem to nadal NaCl???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Długie rzuty nie są dla mnie najważniejszą kwestią. Nie widzę potrzeby ściągania zielska z 70 metrów????P.S. Alphasem łowi mi się przeciętnie, najwygodniejszy multik do zastosowań średnich i ciężkich jakim do tej pory łowiłem to nadal NaCl???? Nie sposób się nie zgodzić, u mnie jednak wygrywa abu record 41 zaraz przed CC201DC ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 nowy sprzęcik i od razu startujemy za godzine z endriu24 na rugie w niemczech ,tygodniowy pobyt .... pogoda ma byc fajna to popływamy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Tadziu, to bardzo gruby kaliber nowego sprzętu to już sprzęcicho !!!Popływajcie i połówcie (nie dziękuj )Pozdrów Andrzeja ... może złowi 105+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Obiektyw za wąski, czy sprzęcicho za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Dawno tu nie zaglądalem ale widze że Mikołaj obrodził Ja to sie z moimi zakupami do pchania karuzeli nadaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Yeah 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Obieraka mam i ja. Przyznaję, po marce spodziewałem się więcej. I nie o rodzaj stali tu chodzi.Ot taki niedosyt, jak głodnego, po chińskiej zupce Mam ten nozyk,i ja jestem zadowolony,ostry jak brzytwa,karabinek co by do szlufki przyczepić,mały podręczny,i cena nawet ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Bo pierwsze wrażenie było złudne. Im dłużej go mam, tym bardziej mi się podoba ☺Faktem jest, że wymagał trochę regulacji i kropli smarowidła.Już jest OK a z każdym dniem coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) dzisiaj wypróbowane - Rewelacjaszklaki Backdrop Edytowane 23 Września 2016 przez BazyL 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 dzisiaj wypróbowane - Rewelacjaszklaki Backdrop IMG_3250.JPGSmith robi okulary dla US ARM forces dość dobra optyka i trwałe miałem kilka i mam do strzelania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 dzisiaj wypróbowane - Rewelacjaszklaki Backdrop IMG_3250.JPGTo jest niebezpieczna gierkaRaz wypróbujesz i potem nie ma powrotu do tych, które powszechnie uznawane sa za ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Kamil , brałeś w ciemno czy miałeś okazję wcześniej przymierzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 niestety ja już to wiem i .... odkładam zaskórniaki na brązowe ChromaPop'y brałem w ciemno, niestety okazuje się, że mam większy czajnik, niż myślałem i trochę mnie uciskały, ale sprawne ręce, umiejętne podawanie wrzątku, trochę cierpliwości i mam teraz idealnie dopasowane patrzałki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 niestety ja już to wiem i .... odkładam zaskórniaki na brązowe ChromaPop'y brałem w ciemno, niestety okazuje się, że mam większy czajnik, niż myślałem i trochę mnie uciskały, ale sprawne ręce, umiejętne podawanie wrzątku, trochę cierpliwości i mam teraz idealnie dopasowane patrzałki Warto siegnac po chroma popy brązoweMi droge na skróty do nich wskazał Tomek z Art Rodu, mówiąc po prostu ze to zadaniem wielu osób najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 aha, pomimo, że to taki trochę LifeStyle są jakość tak przeprofilowane, że pływanie pod wiatr z prędkością 35km/h nie powodowało zawirowań i hasania powietrza pod szkłami, nawet jak miałem twarz bokiem do wiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 A ja sobie zegarek na ryby kupiłem /nie pierwszy w tym roku / 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 fajniutki, szkoda, ze ja się od zegarków odzwyczaiłem i ni cholery nie mogę się (ręki) do nich znów przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 No to ja się pochwalę, bo właśnie dotarł mój "mikrusek" pod UL IMG_3471.JPGŻbiku jeśli można wiedzieć,gdzie go kupiłeś...mam ochotę go kupić,ale wizja ciągnięcia z JP i fiński Vat+cło,trochę mnie przeraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Yeah Czekam na opinie bo sam się mocno przymierzam do tego konkretnego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Żbiku jeśli można wiedzieć,gdzie go kupiłeś...mam ochotę go kupić,ale wizja ciągnięcia z JP i fiński Vat+cło,trochę mnie przeraża.Kolega sciągał dla mnie z JP ale nie wiem skąd. Pogadaj z @Pilotem, wiem, ze miał taki do ściągnięcia za podobne co ja pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Dla wszystkich zainteresowanych kupnem Daiwa ryoga shrapnel za 40% taniej na plat Link :http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/24740/cPath/22_81_84_2957/river-lake-fishing-freshwater/390$ to dobra cena wziąłem 5 sztuk Edytowane 26 Września 2016 przez sharkfishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi