Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Więc nie wiesz jak to rzuca, alphas może i mocny przy tym nie ciężki, ale młot rzutowo przy tych na zdjęciach????

Długie rzuty nie są dla mnie najważniejszą kwestią. Nie widzę potrzeby ściągania zielska z 70 metrów????

P.S. Alphasem łowi mi się przeciętnie, najwygodniejszy multik do zastosowań średnich i ciężkich jakim do tej pory łowiłem to nadal NaCl????

Długie rzuty nie są dla mnie najważniejszą kwestią. Nie widzę potrzeby ściągania zielska z 70 metrów????

P.S. Alphasem łowi mi się przeciętnie, najwygodniejszy multik do zastosowań średnich i ciężkich jakim do tej pory łowiłem to nadal NaCl????

Nie sposób się nie zgodzić, u mnie jednak wygrywa abu record 41 zaraz przed CC201DC ????

• Like 1

Obieraka mam i ja.  Przyznaję, po marce spodziewałem się więcej. I nie o rodzaj stali tu chodzi.

Ot taki niedosyt, jak głodnego, po chińskiej zupce ;)

6162460_Obierak.jpg

Mam ten nozyk,i ja jestem zadowolony,ostry jak brzytwa,karabinek co by do szlufki przyczepić,mały podręczny,i cena nawet ok ;)

niestety ja już to wiem :( i .... odkładam zaskórniaki na brązowe ChromaPop'y :)

brałem w ciemno, niestety okazuje się, że mam większy czajnik, niż myślałem i trochę mnie uciskały, ale sprawne ręce, umiejętne podawanie wrzątku, trochę cierpliwości i mam teraz idealnie dopasowane patrzałki :)

• Like 1

niestety ja już to wiem :( i .... odkładam zaskórniaki na brązowe ChromaPop'y :)

brałem w ciemno, niestety okazuje się, że mam większy czajnik, niż myślałem i trochę mnie uciskały, ale sprawne ręce, umiejętne podawanie wrzątku, trochę cierpliwości i mam teraz idealnie dopasowane patrzałki :)

Warto siegnac po chroma popy brązowe

Mi droge na skróty do nich wskazał Tomek z Art Rodu, mówiąc po prostu ze to zadaniem wielu osób najlepsze :)

No to ja się pochwalę, bo właśnie dotarł mój "mikrusek" pod UL ;)

attachicon.gifIMG_3471.JPG

Żbiku jeśli można wiedzieć,gdzie go kupiłeś...mam ochotę go kupić,ale wizja ciągnięcia z JP i fiński Vat+cło,trochę mnie przeraża.

Dla wszystkich zainteresowanych kupnem Daiwa ryoga shrapnel za 40% taniej na plat

Link :http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/24740/cPath/22_81_84_2957/river-lake-fishing-freshwater/

390$ to dobra cena wziąłem 5 sztuk

Edytowane przez sharkfishing
  • Like 1