5384 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Moja nowa zacna zabawka Edytowane 26 Września 2016 przez 5384 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Nie jest to oryginał ale prezentuje się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Nie jest to oryginał ale prezentuje się dobrze Nie mogłem zdzierżyć metalowej kabury i dorobiłem w skórze Teraz jest praktycznej Edytowane 26 Września 2016 przez 5384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Jeśli go używasz to tak. Ja bym schował do gabloty a kroił jakąś morką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Ten jest do używania i dlatego wymieniłem kaburę Świetna kosa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) jakiś czas temu zapomniałem się pochwalić Edytowane 26 Września 2016 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Nowa zabawka .... będzie czym się bawić w długie jesienno-zimowe wieczory 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Nowa zabawka .... będzie czym się bawić w długie jesienno-zimowe wieczory HDS 9 gen 3.jpgMój docelowy sprzęt. Ile wyszła? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 też jestem Ciekaw. Jak cenowo stoją 9 w tej chwili z całym osprzętem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 http://www.starmarinedepot.com/fishfinders/chartplotters/c11s103g3.html Tak orientacyjnie w USA to można zerknąć w link wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Biała dama dziś do mnie dotarła w sobotę test. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) A ja sobie zegarek na ryby kupiłem /nie pierwszy w tym roku / Pozazdrościć Pomiar ciśnienia się przyda . Edytowane 27 Września 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Mnie też całkiem niespodziewanie wpadła w ręce kolejna panienka ze stajenki DAIWA CERTATE 2500RRRrrrr..... w stanie sklepowym, tylko bez pudła . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Trochę Ci to zajęło czasu jak widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Mariuszu prawdziwa perełka Mam taką samą, tylko używaną, ale nic chodzi jak nówka i wygląda praktycznie tak samo Gratulację zakupu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Mariuszu prawdziwa perełka Mam taką samą, tylko używaną, ale nic chodzi jak nówka i wygląda praktycznie tak samo Gratulację zakupu !To już moja 2 taka sama panienka , nieużywana i NÓWKA , a 4 z kolei w klasie 2500RRRrrrr........... . Nie mogę jednak dopaść HYPERKI 2500R - NOWIÓTEŃKIEJ!!! choć jednej już używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 ostatnio sprzedała się taka na Yahoo za 68t jenów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) Mariuszu jak szafeczki już będą pełne...Jak znajdziesz coś z Daiw fajniutkiego to daj znać Lubimy to samo widzę [emoji1] Infinity Q Zaion-moja nówka przebija wszystko.Sprzedałem Stellę na rzecz kolejnej nówki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 27 Września 2016 przez Kogut Fishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Doszła dzisiaj Stella 2014 fi xg jak dojdę jak załonczyc zdjęcia do wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Shark nie obraź, ale czekam aż pochwalisz się zakupem słownika i będziesz z niego korzystał ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) Ja myślę że na kogoś to od malolata mieszka poza Polską 2/3 życia sobie jakoś daję radę a słownik to chyba potrzebuje dużo więcej osób w Polsce jak ja z knobikami trendi celebytkami stajlami.... itpPs:Ja jak coś czytam i mi nie pasuje opuszczam akapit Edytowane 28 Września 2016 przez sharkfishing 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Ja myślę że na kogoś to od malolata mieszka poza Polską 2/3 życia sobie jakoś daję radę a słownik to chyba potrzebuje dużo więcej osób w Polsce jak ja z knobikami trendi itpBardzo dobrze sobie radzisz z naszą łamaną polszczyzną.Żeby wszyscy tylko tak pisali mieszkając x lat za granicą. .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Zapomniałem dodać hejtami to jest Polski dziesięciolecia jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Mowia, ze do pewnych trunkow i pewnych akcesoriow trzeba dorosnac.Jak 10 lat temu pierwszy raz zobaczylem te przypony u Kolegow...wydawaly mi sie przesada. Teraz jestem zadowolony, ze udalo mi sie kupic kilka sztuk . Tanie nie sa, nigdy nie byly.Podobno dobre, bardzo dobre. 60 cm dlugosci, deklarowane 100 lb. 15 zylowa linka tytanowa. Terminator Titanium Leader.Do trollingu toniowego za szczupakiem (z domieszka brzany). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Mowia, ze do pewnych trunkow i pewnych akcesoriow trzeba dorosnac.Jak 10 lat temu pierwszy raz zobaczylem te przypony u Kolegow...wydawaly mi sie przesada. Teraz jestem zadowolony, ze udalo mi sie kupic kilka sztuk . Tanie nie sa, nigdy nie byly.Podobno dobre, bardzo dobre. 60 cm dlugosci, deklarowane 100 lb. 15 zylowa linka tytanowa. Terminator Titanium Leader.Do trollingu toniowego za szczupakiem (z domieszka brzany). IMG_20160928_114939_1.jpgToż to na forfitera a nie na szczupaka , gdzie takie giganty są ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi