Guzu Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Toż to na forfitera a nie na szczupaka , gdzie takie giganty są ?W przyszłym roku planuje spróbować poprawić swojego życiowego 123 cm szczupaka.Powoli kompletuje fanty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 W przyszłym roku planuje spróbować poprawić swojego życiowego 123 cm szczupaka.Powoli kompletuje fanty... A tak z ciekawosci i off-topowo, probowales lowic te szczupaki w zime? Grudzien/styczen, wtedy musza byc naprawde w super formie.A moze ze wzgledu na przepisy, czy cos tam innego, nie da rady w tym okresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 A tak z ciekawosci i off-topowo, probowales lowic te szczupaki w zime? Grudzien/styczen, wtedy musza byc naprawde w super formie.A moze ze wzgledu na przepisy, czy cos tam innego, nie da rady w tym okresie?Nie miałem okazji.Mam tam ponad 800 km z Barcelony. a pstrągi blizej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Nie miałem okazji.Mam tam ponad 800 km z Barcelony. a pstrągi blizej.... Chyba ze tak Ale generalnie mozna? Przepisy nie zabraniaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Chyba ze tak Ale generalnie mozna? Przepisy nie zabraniaja?MoznaAle zimno.Nie chcę mi sie siedzieć cały dzień na zimnie w lodzi trollingujacTo szczupaki... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Czemu wszyscy używają stalowe lub nawet tytanowe przypony na szczupaka ja lapalem i jeszcze czasami jeżdżę na musky mój rekord to 50 7/8 in czyli prawie 129 cm i nigdy z pominięciem początku mojego łowienia nie używam stalowych przyponow tylko dobrej jakości fluorocarbon leader 80-100 lbs a 130 w trolling nigdy mi nic nie przegryzlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Czemu wszyscy używają stalowe lub nawet tytanowe przypony na szczupaka ja lapalem i jeszcze czasami jeżdżę na musky mój rekord to 50 7/8 in czyli prawie 129 cm i nigdy z pominięciem początku mojego łowienia nie używam stalowych przyponow tylko dobrej jakości fluorocarbon leader 80-100 lbs a 130 w trolling nigdy mi nic nie przegryzlo Wlasnie dlatego by nie uzywac FC leader. Taki tytan duzo mniej wplywa na prace przynety (woblera w trollingu przede wszystkim) niz FC 130 lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Tak gruby FC stawia dodatkowy opór w wodzie co nie pozwala zejść przynęcie niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Nigdy nie miałem z tym problemu mam niektóre woblery yozuri schodzace 30 ft/10 m przypony zakładam nawet 400 lb mono i schodzą tyle ile potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Jak duże używasz przynęty na szczupaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) Do trolla max 22 cm.400 Lb mono to pewnie ze 2 mm ? U mnie linka główna 20 Lb i przypon 30-60 Lb. Szczupak 120+ wyjeżdża na takim zestawie bez problemu. Edytowane 28 Września 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Dla wszystkich zainteresowanych kupnem Daiwa ryoga shrapnel za 40% taniej na plat Link :http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/24740/cPath/22_81_84_2957/river-lake-fishing-freshwater/390$ to dobra cena wziąłem 5 sztukŚwietna opcja ale z wysyłką i podatkami wyjdzie 2300zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 A kto biednemu zabroni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) Dawno nie miałem w ręku, tak świetnie spasowanego i przy tym, tak swobodnie pracującego kołowrotka. A przy tym, w cenie do 200,00 złociszy.W konkursie stała jeszcze jakaś Daiwa (Laguna?) za 150zł. Jej zaletą była zapasowa szpula. Wybrałem to, co na fotce.Będzie w domu radocha . Wiem wiem, można było taniej. Ale z tej półki, warto "zmacać" przed zakupem, by się nie obudzić z ręką...... PS.Jeśli bym się czepiał, to wagi. Trochę gramów jest. Edytowane 28 Września 2016 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 właśnie miałem napisać o tej wadze, trochę szkoda (1000/2000) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Świetna opcja ale z wysyłką i podatkami wyjdzie 2300zlMam dwa. Mogę tylko pochwalić.Drugi lezy na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Dawno nie miałem w ręku, tak świetnie spasowanego i przy tym, tak swobodnie pracującego kołowrotka. A przy tym, w cenie do 200,00 złociszy.W konkursie stała jeszcze jakaś Daiwa (Laguna?) za 150zł. Jej zaletą była zapasowa szpula. Wybrałem to, co na fotce.Będzie w domu radocha . Nie cytujemy zdjęć!!! Wiem wiem, można było taniej. Ale z tej półki, warto "zmacać" przed zakupem, by się nie obudzić z ręką...... PS.Jeśli bym się czepiał, to wagi. Trochę gramów jest. Ciekawa budżetowa propozycja .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Do trolla max 22 cm.400 Lb mono to pewnie ze 2 mm ? U mnie linka główna 20 Lb i przypon 30-60 Lb. Szczupak 120+ wyjeżdża na takim zestawie bez problemu.400lb nie używasz po to żeby się nie urwalo bo na tak grubej mono można holowac 34' łódkę ale żeby nie wbijala się w ręce nawet w rękawicach duża ryba mogła by pociąć ręce a przy prawie sznurku co najwyżej sparzy i puscisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Mam dwa. Mogę tylko pochwalić.Drugi lezy na zapas Na szczupaki z ręki nie za duża zabawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Na szczupaki z ręki nie za duża zabawka?Przeznaczenie to trolling szczupakowy z reki.Tzn jeden. Drugi na ławce rezerwowych. Nie wykonuje nimi rzutów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Np właśnie mam w koszyku w plat.jp ale odrobine sie waham.te 390gr to juz sporo a czasem coś tam pomacham jerkami ~100gr narazie tatula hd ogarnia temat. Nie mniej jednak wykonanie tej ryogi mistrzowskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Np właśnie mam w koszyku w plat.jp ale odrobine sie waham.te 390gr to juz sporo a czasem coś tam pomacham jerkami ~100gr narazie tatula hd ogarnia temat. Nie mniej jednak wykonanie tej ryogi mistrzowskie.Salmo Percha 14sdr czy sebile deep runnery zwija bez najmniejszego wysilku.Po prostu kręcisz korbka a wobler przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Myśle ze ten kreciołek by wytargał żubra z lasu [emoji476] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Dobra cena co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi