Szymon3069 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Wow! Widzę, że byłeś wypróbować, jak się łowiło na jerki "szczupakowe"?Powiem ci że dobry sprzęt tak byłem wypróbować nad rzeczką wart swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Powiem ci że dobry sprzęt tak byłem wypróbować nad rzeczką wart swojej ceny Multik z pewnością, ale szczupaki nie brały? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 To rzeka pstrągowa, niczego się nie spodziewałem, chciałem poćwiczyć rzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) To rzeka pstrągowa, niczego się nie spodziewałem, chciałem poćwiczyć rzuty To, może należało kotwice odpiąć No chyba, że trocie w grę wchodzą Edytowane 13 Lutego 2015 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Po co!? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Mój nowy zaciąg 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Po co!? :Szymon najpierw może poczytaj sobie troszkę forum, pomyśl i później pytaj. Inaczej długiej kariery Tobie nie wróżę,chociaż z racji wieku i gorącej głowy pewnie można na pewne sprawy leciutko przymknąć oko.Miłego korzystania z zasobów i radochy z nowego sprzętu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgn@22 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Mój nowy zestawik okoniowy.Golden Mean Symphonia 0.5-5g /2-4lb i kręciołek Shimano Technium Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Kijek na pewno fajny, ale Technium 1000FA znam.. kapitalna Malezyjska maszynka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 zapewne ten GM jak większość wędek Area Trout świetnie nada się na okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgn@22 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Kijek na pewno fajny, ale Technium 1000FA znam.. kapitalna Malezyjska maszynka Mam też 2500 bardzo go sobie chwale więc postanowiłem jeszcze ten kupić... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Mam też 2500 bardzo go sobie chwale więc postanowiłem jeszcze ten kupić... Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTego 2500FA jeszcze częściej używałem Widziałeś to gdzieś jeszcze czy tylko używka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgn@22 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Tego 2500FA jeszcze częściej używałem Widziałeś to gdzieś jeszcze czy tylko używka?Nowych już z tej serii dawno niewidziałem,ale widać można trafić ,ten nowy akurat na aledrogo. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Po co!? : Szymon, bo nieładnie jest o tej porze roku rzucać uzbrojonymi, szczupakowymi przynętami. Tak się nie robi.Ja rozumiem zniecierpliwienie, sam w zeszłym roku doświadczyłem go, bo kolega sprawił sobie wędkę i młynek i nie mogliśmy doczekać się, by sprawdzić jak tym się rzuca, jak z czuciem przynęty, więc pojechaliśmy na stawy z nieuzbrojomymi przynętami, przywitaliśmy się z wędkarzami, którzy siedzieli sobie na białą rybę, poprosiliśmy o wyrozumiałość, pokazaliśmy, że główki od gum mają poucinane haki etc.Cierpliwość nie jest częstym zjawiskiem u wędkarza, który kupił sobie nową zabawkę, ja to rozumiem, ale trzeba grać fair. Oczywiście sprzętu gratuluję, bardzo fajny! Edytowane 16 Lutego 2015 przez Obcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Dzisiaj do mnie dotarło Abu Revo LT I moja "Armada" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Fajna maszynka, też mam w planach do lekkiego casta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Revo zacne....może jak odwiedzę rodzinę w Gorzowie to skoczymy gdzieś razem potestować LT na okoniach albo kropkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Revo zacne....może jak odwiedzę rodzinę w Gorzowie to skoczymy gdzieś razem potestować LT na okoniach albo kropkach.Jasne, zapraszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 A mi to zdecydowanie nie odpowiada. Każdy ma swój gust. Ygloo teraz robi dla nas MHX-a crancbait w dwuskładzie do 100 g. i tam będzie ponad 35 cm. Pod paszkę jak znalazł.Mogę coś wrzucić. Już jest. testowaliśmy na trawniku. 100 g. ogarnia. I nie dała się złamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Kupiliśmy z żoną córce spacerówkę... Zajebista jest... córka przede wszystkim... :) Tatom i mamom polecam... http://www.recaro-polska.pl/wozki-dziecice/easylife.html 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marxxl5 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 zapewne ten GM jak większość wędek Area Trout świetnie nada się na okonieMam ten kijek. Fajne połączenie filigranowego blanku ze sporą mocą. Myślisz bazyloss, że to trout? Zachowuje się i opisane jest jako saltwater light game. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 A ja się pochwalę nową żabką Przeznaczona na pstrągi .. Spadła prosto z imadła i zaczęła kumkać [emoji33] .. Jak się podoba ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Ładniusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Mogę coś wrzucić. Już jest. testowaliśmy na trawniku. 100 g. ogarnia. I nie dała się złamać http://jerkbait.pl/topic/7545-jedna-wędka-druga-wedka-las/page-30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Moje nowe spławiczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi