sharkfishing Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Nowy black hole magic eye z nowka 4000 na lososie i inshore lapanie wedka uzbrojona w torzite titanium Ps: za 2-3 tygodnie pokaze cos naprawde specjalnego przynajmniej dla mnie ale mysle ze kazdemu kto ma hopla na punkcie wedkarstwa sie spodoba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 ... Amen... Eeee tam ja tam lubię Daiwę na równi z Shimano... T3 SV kupiona od kolegi Żbika,przesmarowana,podmienione łożyska szpuli na HS Katobi Air BFS,łożysko na wodziku zamiast plastikowej tulejki oraz carbonowa korbka 90mm,zamiast tej brzydkiej ''blaszanej''. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Ostrzeżenie : gdyby ktoś chciał zamówić Vibration X, to większość ostatniej partii wyszła z produkcji błędnie pooznaczana Sillent / Rattle Edytowane 9 Października 2016 przez BazyL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Kto wymoderował temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Kto wymoderował temat?Oj Kamil ;-) No przecież, ze moderator [emoji12] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Wiadomo, ale czemu moje wpisy poleciały do tematu o Certate?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Wiadomo, ale czemu moje wpisy poleciały do tematu o Certate?! Pewnie z tego samego powodu, z którego zwykłe, sensowne pytanie poleciało nie wiadomo gdzie Modowie, też mają słabsze dni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Cały fragment o Certate jest przeniesiony tu:http://jerkbait.pl/topic/67945-daiwa-certate-2016/page-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter28 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Testowanie nowej łodeczki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Nowa siostra przybyładłuzsza o dobre 30 cm, jakby mocniejsza przy macaniu na sucho a na pewno ciut szybsza, no i grubsza w dolniku to na pewno, mam nadzieje że bedzie latać "za horyzont" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Mam nadzieję, że jednak nie będzie latała Ładny kijek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobskip Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Parę gumek na szczupaka, kotwice, linka i pudełeczko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Parę gumek na szczupaka, kotwice, linka i pudełeczko Spróbuj uzbroić te Sebilki w plastikową główkę ze sterem od Savage geara Świetnie pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobskip Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Spróbuj uzbroić te Sebilki w plastikową główkę ze sterem od Savage geara Świetnie pracują Dobry pomysł! Dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Takie cuda się jeszcze zdarzają 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Też robię zapasy Salmo, czasami uda mi się coś odkupić od "wiatraków" albo trafić na promocję w sklepie. W drodze są jeszcze tonące whitefish'e 13-ki z metalowym sterem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter28 Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Mega Basik toothpick destroyer 169cn do 14gr w jedny kawałku Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Też robię zapasy Salmo, czasami uda mi się coś odkupić od "wiatraków" albo trafić na promocję w sklepie.O stary, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Też robię zapasy Salmo, czasami uda mi się coś odkupić od "wiatraków" albo trafić na promocję w sklepie. W jakim sklepie kupujesz te Salmiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 W holenderskim Ravenie. Teraz mają promo- za 25€ sprzedają wysyłkowo mix 10 woblerów Salmo, "przypadkowo" dobranych- różne modele, w różnych wielkościach. Cena świetna. https://www.raven.nl/salmo-pluggenpakket-10st/nl/product/48959/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Świeżo po teście... Gad Gancho 702LF. Rybki niestety nie pomogły i były tylko mikro okonie, ale kijek jest świetny. Bardziej medfast, nawet lepiej. Wiał silny wiatr, poniżej 5g nie schodziłem, maks 13g i można śmiało podbijać. Wykonanie na wysokim poziomie, niewielkie nadlewki na najmniejszych przelotkach, reszta tip top.Jestem bardzo zadowolony. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Doszło parę "zabawek" do pudełeczka !!! W nowym sezonie bardziej przyłożę się do "tej" metody. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Doszło parę "zabawek" do pudełeczka !!! W nowym sezonie bardziej przyłożę się do "tej" metody. 20161015_115547.jpgładny zauber 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 ładny zauber A tak tak ... nic szczególnego. Na uwagę to zasługuje tu pudełeczko; mała rzecz a jak może ucieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Doszło parę "zabawek" do pudełeczka !!! W nowym sezonie bardziej przyłożę się do "tej" metody. 20161015_115547.jpg Co to za wobki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi