sharkfishing Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Jeśli wziąć pod uwagę, że sesja kija zrobiona jest ot tak na parkingu samochodowym, w tle palmy (Kalifornijskie?r ) na tle maski samochodu w kolorze czerwieni "ferraryjskiej" ... to ten patyk, jasna cholera,może faktycznie tyle kosztować!? [/ Robert wędkę widzę palmy też ,ale czerwień to Ford Transit latam takim co dzień do pracy.:-)Chyba volvo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 A tak dla przykładu ile ludzie potrafią zapłacić za coś oryginalnego, numer poniżej to numer aukcji na ebay która się właśnie skoczyła 172384096142 stick bait w wersji podstawowej kosztuje 4 X mniej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Kolega strasznie chrował na mojego quicka royala, a że farmę ślimaków mam sporą to się machnęlim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Niby jesień a robaki dalej latają, kilka złapałem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 To się nazywa selektywne podejście do tematu;-)Czy ja wiem Dzisiaj w 3 calowego Kajtka przydupcyła Mamusia 85 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 O tak odrazu na wymianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Jak trzeba być zdesperowanym chwaląc się zukami Darka wogule ich nie mając przecież to Stara spotka a te wobki już dawno są u Mariusza ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Jak trzeba być zdesperowanym chwaląc się zukami Darka wogule ich nie mając przecież to Stara spotka a te wobki już dawno są u Mariusza ???? Na pomoc , tłumacza poproszę ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Na pomoc , tłumacza poproszę ????.Jak zmienisz "spotka" na "fotka" to chyba da się zrozumieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Analfabetyzm się szerzy, jak jakaś zaraza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Jaki analfabetyzm, łyyyykendzik hurra... Po jutrze wszystko wróci do normy, tej ortograficznej też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Jaki analfabetyzm, łyyyykendzik hurra... Po jutrze wszystko wróci do normy, tej ortograficznej też Pojutrze - razem nie osobno 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 No przeca dokładnie przedstawiłem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Po jutrze bedzie nie dziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Niby jesień a robaki dalej latają, kilka złapałem image_0 (4).jpgTe robaki dawno u mnie. Złap coś świeżego i dopiero się chwal. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Ciemna strony mocy powitała mnie :-) a zarzekałem sie ze nigdy nie bedzie Megabass 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 P.S. Przepraszam za syf na stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Ciemna strony mocy powitała mnie :-) a zarzekałem sie ze nigdy nie bedzie Megabass Tylko krowa nie zmienia zdania Jakoś mi znajomy kijek? Będziesz Pan .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Dla nie których pewnie zwykły wobek ,ale dla mnie to PRZE RARYTAS Jest tylko jeden taki model ,praca fenomenalna po prostu mistrzowskie wyważenie ,zachowany w stanie idealnym Twórca Darek Mleczko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Tylko krowa nie zmienia zdania Jakoś mi znajomy kijek? Będziesz Pan .... Muuuuuuu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Dla nie których pewnie zwykły wobek ,ale dla mnie to PRZE RARYTAS Jest tylko jeden taki model ,praca fenomenalna po prostu mistrzowskie wyważenie ,zachowany w stanie idealnym Twórca Darek Mleczko Okonie i klenie wpadną w amok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Dla nie których pewnie zwykły wobek ,ale dla mnie to PRZE RARYTAS Jest tylko jeden taki model ,praca fenomenalna po prostu mistrzowskie wyważenie ,zachowany w stanie idealnym Twórca Darek Mleczko Piotrek szczęściarz . Dostał co chciał . Ja za siekowym kiryskiem lukam i lukam , a dla mnie też jawi się rarytasem . A nikt nie wystawia niestety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam. Piotr dostałem tego wobka kiedyś na zawodach od miłego Pana wędkarza. Popatrz i powiedz czyj on jest. może Cię zaciekawi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Pięknotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi