pit1982 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Fajna żabka ale czyja ona to nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Ogólnie nie wstawiam tutaj fotek nowego sprzętu, bo jakoś nie mam na to parcia... ale trafił mi się ostatnio niezły rodzynek. Fabrycznie nowy z PL dystrybucji Twin Power 2500XT-RB. Na rotorze wybity rocznik 2007 Kręci fajnie, będzie idealnym uzupełnieniem Lamiglasa 1022M Linka oczywiście jedyna słuszna, czyli Varivas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 I ja częściej wstawiam fotki jakichś złomów i staroci ale nie mogłem się powstrzymać przed pochwaleniem się tym CC.Choć tak w sumie jeśli sprzęt jest z 2010 to też już staroć?! (nawet jak nie używany?) 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Zaje....y kołowrotek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 I ja częściej wstawiam fotki jakichś złomów i staroci ale nie mogłem się powstrzymać przed pochwaleniem się tym CC.Choć tak w sumie jeśli sprzęt jest z 2010 to też już staroć?! (nawet jak nie używany?)Na tle Twojej szafy to XXI wiek Ale CC to arcydzieło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Ładne maszynki ???? Edytowane 9 Listopada 2016 przez pit1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 I ja częściej wstawiam fotki jakichś złomów i staroci ale nie mogłem się powstrzymać przed pochwaleniem się tym CC.Choć tak w sumie jeśli sprzęt jest z 2010 to też już staroć?! (nawet jak nie używany?)Brawo Ty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) Kolejne robactwo przyleciało do reszty robaków czerwono - czarno przy okazji pytanie do dłubaczy czy jest ktoś kto podjął by się wstawienia sterów do 10 woblerków mleczki ? chodzi o to żeby ster był taki sam, mam ich trochę a w pudełku przez lata połamały się stery właśnie w 10 szt i chciałbym aby zbiór był kompletny do użytku. Edytowane 10 Listopada 2016 przez tubis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Eleganckie biedrony dość rzadkie modele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 To i ja się pochwalę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Piękna kolekcja . Tylko Podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) Nieźle Mariusz cos tam widzę przybyło ???? Edytowane 10 Listopada 2016 przez pit1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Pięknotka też chyba nabędę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Nieźle Mariusz cos tam widzę przybyło Kilka sztuk. Ciężko teraz je zdobyć. Chyba wszystkie już wykupiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 też chyba nabędę .W jakiś szczególny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Kilka sztuk. Ciężko teraz je zdobyć. Chyba wszystkie już wykupiłeś.wszystkie nie na pół z tobą u mnie takiew pudełku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Brakuje mi szerszenia w tej rodzince. No chyba nie sprzedałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 nie zmieścił się w tym pudełku widziałeś mam też inne egzemplarze wobków Darka no i 2 pudełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 To pochwal się całą kolekcją. A wiem że masz czym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Jeszcze siostra do kompletu by sie przydała...Pytanie tylko, który to TP a który Vanquish... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Jeszcze siostra do kompletu by sie przydała...Pytanie tylko, który to TP a który Vanquish...Vaniek bo ładniejszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 A Vaniek to który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Ten po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 TP po lewej, Vaniek po prawej Ładnie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi