Voiteh Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 TP po lewej, Vaniek po prawej Ładnie się prezentują. A nie na odwrót?ja widzę że Vaniek jest po lewej,a TP po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Na 100% TP jest po lewej a Vanquish po prawej zaminieniono korby i szpulki ale zdradza rotor ;-) Edytowane 11 Listopada 2016 przez FlyFisherman 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Na 100% TP jest po lewej a Vanquish po prawej zaminieniono korby i szpulki ale zdradza rotor ;-)Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Vaniek bo ładniejszy Mariola jest ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Ale Wańka wyciąga na ryby ,a nie jak Mariola na zakupy?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Na 100% TP jest po lewej a Vanquish po prawej zaminieniono korby i szpulki ale zdradza rotor ;-) aaa takie czary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Moja nowość w dniu Święta Niepodległości 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Bob w Polsce już śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Bob w Polsce już śnieg?W Gdańsku juz kilka dobrych cm na autach... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Moja nowość w dniu Święta Niepodległości Taki fajoski zestaw i zwykłe kopyto??? A już chciałem na casting przechodzić.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Bob w Polsce już śnieg? Na Podlasiu i w okolicach Suwałk, Ełku, Olecka coś tam leży...a był moment, że można było na nartach jeździć. Ale jeszcze będzie wiosna, może nawet tej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) Moje mrowisko Edytowane 12 Listopada 2016 przez Mariusz54 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Mariuszu ja nic nie widzę,wrzuć jeszcze raz foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 I ją nic nie widzę coś nie tak z ta fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Widać , widać, jest wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Zawsze chciałem go mieć, gdy był w sprzedaży nie było drobniaków... ale od czego są koledzy z Forum 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Wygląda Michałku na niezłą armatę. Cóż tym narzędziem chcesz czynić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Piotruś do wróbli strzelać do wróbli a tak serio to zwykła szczupakówka jak dla mnie wedlug słów byłego posiadacza do 100 gram rzucasz bez patrzenia do 120 już delikatniej a duża guma czy też jerk swoje waży Do twego nowe curado 201 i zestaw gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Ile armata waży? Jednoskład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) a do mnie taki rodzynek przy okazji ostatnio przyjechał jako ze salmo juz nie zbieram to jak ktoś chce powiekszyć kolekcję proszę o pw Edytowane 12 Listopada 2016 przez tubis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Ile armata waży? Jednoskład?Jednoczęściowa :-) waga cos około 170-180 gram -DamZnać jak wrócę z imprezy %%% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Nie przesadź z %%%% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 kpl-Salmo.jpg a do mnie taki rodzynek przy okazji ostatnio przyjechał jako ze salmo juz nie zbieram to jak ktoś chce powiekszyć kolekcję proszę o pw Adam do Boba wyślij... będzie dozgonnie wdzięczny, a i słynna SZAFA się wzbogaci. Pozdrowienia Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Adam do Boba wyślij... będzie dozgonnie wdzięczny, a i słynna SZAFA się wzbogaci. Pozdrowienia GrzegorzBOB1 akurat do tematu Salmo podchodzi mniej entuzjastycznie niż do starych kołowrotków, błystek itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 No dokladnie zostanie na wymiane albo sprzedamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi