giepol Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 A cóż by na wymianę zadowoliło kolegę?? lub może cena jakowaś dla przykładu zostać podana może. Pozdrawiam GrzegorzP.S - a i osobiście Salmo zbieram i " trochę " już mam więc jak by co.......???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Ile armata waży? Jednoskład? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Żona będzie marudzić ale co sie nie robi dla pasji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Moja nowość w dniu Święta Niepodległości Robert sprawdzałeś czy działa program "świder dc"? Jak się sprawował multik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) Przede wszystkim, spotkałem się z opiniami, że system DC w tym multiku, wariuje w niskich temperaturach co mnie lekko niepokoiło. Na całe szczęście , póki co niczego takiego nie dostrzegłem. Pracował równo, powtarzalnie w różnych nastawach (no poza jednym odstrzałem ale to dobrze, bo uczy pokory ). A warunki nie były już takie komfortowe, lód na przelotkach, plecionce i wodziku. Szybko wyczułem, że obsługa przynęt 15-25gr i ciężej nie będzie stanowiło problemu. Dlatego skupiłem się więc na pracy na lekko. Główka 7gr i kopytko 3 cale. Docisk szpulki na konieczne minimum, ustawienie DC na SP (plecionka) doszedłem z ustawieniem siły hamowania na 1 (przy ośmiu pozycjach) Leciało fajnie ale czułem ,że to nie wszystko. Więc ustawiłem DC na N (żyłka). I tutaj dopiero śmigało Na jedynce już kciuk był w ciągłej robocie ale to było to. (o kiju nie wspominam bo uważam niezmiennie to samo ... zajebisty) To zgrana paraMichale @meme dzięki, że naprowadziłeś mnie na dołączenie do tego kijka, tego multika Edytowane 13 Listopada 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 czymś jeszcze się pochwalę Ktoś zgadnie czyje to żuki ? podpowiem że bardzo wiekowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Lipiński? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) Aaaaaaa ! Skąd wiedziales ? To nie bylo latwe, a rocznik osoba od której je nabyłem jest prawie dwa razy starsza i nie mam powodu zeby jej nie wierzyć bo historie usłyszałem do tego zacną ale oczywiście może być sciema Edytowane 14 Listopada 2016 przez tubis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 To jest Lipiński ?? Jeszcze powiedz że to stare lipowe bromby :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Hahahaha zasiegnij jezyka Andrzeja moze to podrobka jak inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Mi to wygląda nie na Andrzej Lipiński a na Ali expres ;-) no ale co ją się tam znam tyle co nic może to i Andrzeja ale różnią się diametralnie od tych co posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Swiezy Zabijaka w rozmiarze 2500 dołączył do Klubu.Produkcja wrzesien 2016, takze doslownie swiezy No dobra, korbka z zeszłego roku .Yumeya 57 dedykowana do Stelli 14. Jakos trzeba walczyc z jesienna handra . Edytowane 15 Listopada 2016 przez Guzu 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Jaka dłuższa korbka jak orginalna pasuje do 14 Stella 4000? Wie ktoś może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Produkcja na JDM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Jaka dłuższa korbka jak orginalna pasuje do 14 Stella 4000? Wie ktoś może57 mm wlasnieStandard to 55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Ok czyli 2 mm dłuższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 poczekaj na zimową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) poczekaj na zimową Nie ma, od stycznia lowie Przerwa trwa u mnie 2 miesiące z hakiem.Wystarczy, na moje wyczucie. Edytowane 15 Listopada 2016 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Ładnie wygląda na foto, prawie czarna(to złudzenie, czy rzeczywiście jest czarna ?, mogli by zrobić jakiś LimitedEdition w czarniutkim kolorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Ładnie wygląda na foto, prawie czarna(to złudzenie, czy rzeczywiście jest czarna ?, mogli by zrobić jakiś LimitedEdition w czarniutkim kolorku To zwykla 14 (FI) w zwyklej kolorystyce.Tyle, ze korbka jest dopasowana kolorystycznie do body (czyli ten sam odcien szarosci).Zdjecie wyszlo jak wyszlo - pod lampka robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Ładnie podpasi zaślepka otworu korby(prawa strona) od 13 SWPG5000 ,do tego Yumeyke F3/F4 i bedzie jak trzeba.Czy pokretło hamulca czasem od Vanka 16 lub "nizszego" modelu nie pasi?żeby odzłocić to co złote?sprawdzałes kompatybilność pokręcajki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Ładnie podpasi zaślepka otworu korby(prawa strona) od 13 SWPG5000 ,do tego Yumeyke F3/F4 i bedzie jak trzeba.Czy pokretło hamulca czasem od Vanka 16 lub "nizszego" modelu nie pasi?żeby odzłocić to co złote?sprawdzałes kompatybilność pokręcajki?Ile pytań naraz, Przemku Zaslepka podpasi.Szpula od 10tki nie gra dobrze.Sprawdzilem WSZYSTKIE wersje.Standard.Monster limitedPe0820 / F4.Teraz czekam na szpulke yumeya c3000pe1215Kolorystyka, ktora spodziewam sie ze wygra po całości z 10tka wyposażona w czarna korbke i czarna zaslepke.Ale to jak dostanę to pokaze Do 14tki próbowałem te pierwsze szare yumeya 14tkiŚrednio mi to podeszlo. To oczywiście rzecz gustu Na razie zostane z oryginalna szpulka. Pokrętło od vanq 16 do stelli 14 probowalem, ale w warunkach domowych, wiec nie wiem jak z poważnymi nastawami hamulca i praca pod obciążeniem.Tak na pierwszy rzut oka to pasuje To watek o nowych zakupach, a nie o maniakalnych modyfikacjach stelli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 moje 2 pudełko 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Piotrek to takiego co do Ciebie jedzie, jeszcze nie masz. Edytowane 16 Listopada 2016 przez Mariusz54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 No to cieszę się ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi