sharkfishing Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Mala rzecz a cieszy nowy knob 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 moje 2 pudełko Brawo Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 moje 2 pudełko Może takie ... stare ,dla mnie nowe.Nie tak urodziwe jak bromby ale mega skueczne . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) @motylW1 a skąd Ty takie Lipińskie masz , nigdy do handlu nie trafiły Moje gratulacje Edytowane 18 Listopada 2016 przez Franc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinmar Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 To i ja się pochwalę ... byle co ale jest..więcej kasy nie miałem..niestety aluminiowa-motorowa-lodz-wedkarska-tracker-175-3280193405.jpgPiękna łódeczka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Dwa kije 1 palms molla do bfs :-) 2 Megabass destroyer bandersnatch 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 nie wiem czy miejsce dobre ale wstawiam zdjątko dla kolegi z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Nabyty kilka dni temu od @kamil rdm(dzięki Kamilu za super expres przesył )...i już mnie korci aby zlecić komuś przezbrojenie tego kijka. Na "sucho" jest fajny ale czuję, że wymana omotek i delikatny na nim lakier, zdecydowanie poprawi jej charakterystykę. Tym czasem będzie współpracował z ABU LT6 (choć maży mi się coś innego do zestawu UL )Po powrocie w weekend z Drużna pochwalę się czymś innym.... troche starszym "klasykiem" Edytowane 22 Listopada 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Zakupione dziś i odrazu w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Nabyty kilka dni temu od @kamil rdm(dzięki Kamilu za super expres przesył )...i już mnie korci aby zlecić komuś przezbrojenie tego kijka. Na "sucho" jest fajny ale czuję, że wymana omotek i delikatny na nim lakier, zdecydowanie poprawi jej charakterystykę. Tym czasem będzie współpracował z ABU LT6 (choć maży mi się coś innego do zestawu UL )Po powrocie w weekend z Drużna pochwalę się czymś innym.... troche starszym "klasykiem" No, Robert tym "mażeniem" trochę mnie rozczarowałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 No, Robert tym "mażeniem" trochę mnie rozczarowałeś [emoji3] można się rozmarzyć po zakupie takiego patyka [emoji3] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Wrescie udalo mi sie zastapic zgube... Nowka sztuka, odkupiona od kolegi z nad wody. Poza brakujacym pudelkiem, stan nowka. Troche zakurzony ale ... Sent from my K6000 Pro using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Troche większe robaczki :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Kiedys obiecalem pokazac wam kolekcje przynent mojego Wojka oto czesc zaznaczam ze tego wszystkiego nie da sie sfotografowac dokladniej poprostu szkoda dnia hmm moze dluzej .Tylko dla wedkarzy z mocnymi nerwami ,nie odpowiadam za stan zdrowia oglondajacych.Z przyjemnoscia dodam ze super miec takiego Wojka pomijajac fakt ze super z niego gosc a jak ktos lubi lowic ryby moze tam spedzic caly dzien ,wedek, kolowrotkow,linek dalem juz sobie siana z fotografowaniem wiec jak ktos opowiada mi ze ma dużo przynent podchodze z dystansem,jedyna osoba ktora ma wiecej jest moj znajomy ktory ma w samych woblerach z 50 K $ kiedys juz wam pokazywalem Edytowane 24 Listopada 2016 przez sharkfishing 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Niezła kolekcja :-) Lepiej niż w niejednym sklepie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Jeju, ta kolekcja chyba zajmuje cały pokój. Eldorado... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Wrescie udalo mi sie zastapic zgube... Nowka sztuka, odkupiona od kolegi z nad wody. Poza brakujacym pudelkiem, stan nowka. Troche zakurzony ale ... IMG_20161123_204826.jpg Sent from my K6000 Pro using TapatalkSzkoda że nie X. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 A no zajmuje sredniej wielkosci kawalerke ☺ i mysle ze nie ma sklepu przynajmniej w USA ktorym by mial wszystkie rodzaje woblerow lub gum np relax bedacych w posiadaniu mojego wujaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Kiedys obiecalem pokazac wam kolekcje przynent mojego Wujka .... GRUBO jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 klęska urodzaju... weź tu człowieku teraz wybierz przynęty na sesję do łowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 I pomyśleć, że jak przez sezon czegoś nie używam, to trafia na giełdę, bo to oznacza że jest mi zbędne. Tapatalknięte z Teixa za pomocą Stelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 jak każdy z nas rozwiesił by na ścianie swoje killery to wyglądało by to podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Kiedys obiecalem pokazac wam kolekcje przynent mojego Wojka oto czesc zaznaczam ze tego wszystkiego nie da sie sfotografowac dokladniej poprostu szkoda dnia hmm moze dluzej .Tylko dla wedkarzy z mocnymi nerwami ,nie odpowiadam za stan zdrowia oglondajacych.Z przyjemnoscia dodam ze super miec takiego Wojka pomijajac fakt ze super z niego gosc a jak ktos lubi lowic ryby moze tam spedzic caly dzien ,wedek, kolowrotkow,linek dalem juz sobie siana z fotografowaniem wiec jak ktos opowiada mi ze ma dużo przynent podchodze z dystansem,jedyna osoba ktora ma wiecej jest moj znajomy ktory ma w samych woblerach z 50 K $ kiedys juz wam pokazywalemA tylko powiem.... o ja pierdol.... O_O Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 To właśnie jest zbieractwo częsta i ciężka choroba wśród wędkarzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Jedno jest pewne - fajnie byłoby mieć takiego wujasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi