Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Brak słów.Odnoszę wrażenie,że takie błędy zdażają się coraz częściej.Błąd- to napewno nie jest najlepsze określenie skoro firma st.croix,decyduje się oddać do sprzedaży kij taki jak np.ja posiadam o mocno zadartym w górę blanku,szczęście że nie na bok,ale to i tak irytuje.Pozdrawiam.Zapomniałem dodać istotną wiadomość że feler dotyczy legend elite.

Edytowane przez Artur43
  • Like 1

Ja próbowałem zakupić kija St.croix .1.6k pln.

1sztuka miała pecherze powietrza i brudy zalakierowane pod nalepką odesłana.

Wymienili sprawdzili zeby wszystko było  ok i  dostałem to co na fotkach.

Podobno ja się czepiam.

Ale za to jak mówią co niektórzy ,masz prawdziwego "USA" z amerykańską kontrolą jakości,a nie jakąś chińską.

• Like 2

Amerykanie traktują sprzęt wędkarski jak ja grabie ogrodowe - to jest narzędzie, też nie patrzę czy są zacieki farby gdy kupuję, albo czy ząbki proste. Ich stać by kupić nowe jak się przelotka urwie albo co, dlatego i takie idą do sprzedaży. Nie raz myślałem o kupnie st.croix i pewnie jeszcze kiedyś kupię, ale dla mnie to kupa kasy, nie jestem Amerykaninem i jak inni chciałbym by to za takie pieniądze było porządnie i schludnie wykonane, a nie - jak wspomniane grabie. Oglądałem w sklepach i nawet elitki miewają krzywo założone przelotki, albo nie idealnie prosty blank.

Na stronie sprzedawcy nie ma wzmianki ,że takie felery to normalne.

Chwalą sie natomiast  ręcznym wykonaniem i wysoką jakścią produktu .

Skoro taka  kontrola jakości to i blank moze być felerny.

A za każdy servis to 3 miesiące czekania koszt ponad 200zł.

Ogólnie lipa po całości .

• Like 1

Amerykanie traktują sprzęt wędkarski jak ja grabie ogrodowe - to jest narzędzie, też nie patrzę czy są zacieki farby gdy kupuję, albo czy ząbki proste. Ich stać by kupić nowe jak się przelotka urwie albo co, dlatego i takie idą do sprzedaży. Nie raz myślałem o kupnie st.croix i pewnie jeszcze kiedyś kupię, ale dla mnie to kupa kasy, nie jestem Amerykaninem i jak inni chciałbym by to za takie pieniądze było porządnie i schludnie wykonane, a nie - jak wspomniane grabie. Oglądałem w sklepach i nawet elitki miewają krzywo założone przelotki, albo nie idealnie prosty blank.

Ciekawe rzeczy piszesz kolego,chyba Cię trochę poniosło.Sądzisz że każdy w stanach kupuje chłam z krzywymi przelotkami,czy z zaciekami lakieru.Gwarantuję że taka firma szybko by poznała prawników takiego przeciętnego jankesa i do śmiechu by im nie było.Zdarzają się wpadki i trudno , można się zrazić (w Polsce) i tytułem rekompensaty nic więcej nie kupić u nich, tylko zamówić kij od rodbailera.Tylko taki przeciętny polaczek raczej jest dla nich jak obywatel trzeciego świata i sprawdzają ile przejdzie.Zauważ jak jankesi działają na całym świecie : wszystko dzielimy po równo dla nas wszystko dla was gó..o .
  • Like 1

Na stronie sprzedawcy nie ma wzmianki ,że takie felery to normalne.

Chwalą sie natomiast  ręcznym wykonaniem i wysoką jakścią produktu .

Skoro taka  kontrola jakości to i blank moze być felerny.

A za każdy servis to 3 miesiące czekania koszt ponad 200zł.

Ogólnie lipa po całości .

Dokładnie ja na swoją Elitkę czekam już od października a to trochę więcej jak 3 miesiące.Ciekaw jestem ile za wysyłkę będę musiał zapłacić.Aczkolwiek jeżeli chodzi o walory użytkowe to jak na razie lepszego kija nie miałem w ręku.

Ciekawe rzeczy piszesz kolego,chyba Cię trochę poniosło.Sądzisz że każdy w stanach kupuje chłam z krzywymi przelotkami,czy z zaciekami lakieru.Gwarantuję że taka firma szybko by poznała prawników takiego przeciętnego jankesa i do śmiechu by im nie było.Zdarzają się wpadki i trudno , można się zrazić (w Polsce) i tytułem rekompensaty nic więcej nie kupić u nich, tylko zamówić kij od rodbailera.Tylko taki przeciętny polaczek raczej jest dla nich jak obywatel trzeciego świata i sprawdzają ile przejdzie.Zauważ jak jankesi działają na całym świecie : wszystko dzielimy po równo dla nas wszystko dla was gó..o .

Witam,

Takie wedki tez mozna kupic w US and A, sa to modele mocno przecenione z tak zwanymi felerami fabrycznymi :) 

Bujo

• Like 1

A do mnie przyszła paczuszka od Matagi...kultura Japończyków ciągle mnie zaskakuje. Zakupy u nich to przyjemność...a i paczki przychodzą szybciej niż z Krakowa do Szczecina :D No i katalog dostałem...za free ;)

1907572_860008504059986_7994885970916966

Ty chwalipięto xD ... Super uchwyt i biżuteria ... Już sam mam wizję jak będzie wyglądał twój  StC  :rolleyes: