cabage Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Taki oto St.Croix 4S70LF zawitał u mnie Pierwszy raz na wodzie i od razu rozdziewiczony forumowym stykaczem Zacny kijaszek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Piękny!U kogo składany? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Art - Rod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 A taka ciekawostka o logo St Croix na wędkach od rod builders przynajmniej w Ameryce.Z 10 lat wstecz kiedy w sklepie scIII kosztował z 80$ rod builder kupował go za 50$ sztuka,to w hurcie (powiedzmy 1000 sztuk) z logo st.croix trzeba było zapłacić mniej jak 15$, swego czasu st croix był największym na swiecie producentem wędek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 A nie chcesz go w pianę Fuji, uchwyt Matagi i Torzite przyodziać? Chętnie się podejmę Wykluczone!!! niech postanie prostą, klasyczną, prostacką dziewką bo extra super lasek, powszechnie osiągalnych to mamy obecnie w bród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Żyłeczka do dłubania zimowych okoni, jak się sprawdzi biorę też mocniejszą na kropki. Doszła paczucha z nowym nawijakiem do linek, zastąpił Stellę C2000S. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 i jak kręcioł, ja zamówiłem na próbę 3000HGM, jak znam życie (i mój stosunek do Shimano) to na giełdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) A a już wiem to vanquish Edytowane 28 Listopada 2016 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Żyłeczka do dłubania zimowych okoni, jak się sprawdzi biorę też mocniejszą na kropki. Sprawdzi się Używam i dla mnie rewelka, jedyny minus to cena.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 i jak kręcioł, ja zamówiłem na próbę 3000HGM, jak znam życie (i mój stosunek do Shimano) to na giełdę Szumi ale mniej niż '12. Luzy szimanowskie, sprawia wrażenie ciut solidniej spasowanego niż reszta modeli. Bardzo wygodny knob, chyba najlepiej leży mi ze wszystkich włącznie z knobami z gwiazdek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) Sprawdzi się Używam i dla mnie rewelka, jedyny minus to cena.... a jaka cena tej żyłeczki? Edytowane 28 Listopada 2016 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Żyłeczka do dłubania zimowych okoni, jak się sprawdzi biorę też mocniejszą na kropki. Doszła paczucha z nowym nawijakiem do linek, zastąpił Stellę C2000S. a co nie podpasowało w Stelli C2000S? czego użyłeś do podkłądu pod żyłeczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 a jaka cena tej żyłeczki?Z tego co pamiętam płaciłem 50pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 luz na korbce niewielki jak na Shimano (stukający ?)rotor tak trochę chybotliwy, w TP 15 , które miałem u siebie chyba było lepiej, ale te tulejki na łoże rotora co ruskie na filmikach pokazują, pewnie we wszystkich tych konstrukcjach się przydadząszumek to nie problem, nie jest źle, a IOS Factory przy pierwszym smarowaniu trochę wygłuszy knobik widzę trza podregulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Zwykle tutaj nic nie wstawiam ale teraz wyjątek. Nabyłem zestaw do spamowania na jutubie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) Na wyciągniętych rękach ciężko dokładnie pokazać ile jest luzu, w realu nie jest tak źle, może się zluzuje jak pokręci nad wodą zobaczymy. Na korbie nie stuka, a w Stelli 2500 już tak, tylko ona się już mocno nakręciła w ubiegłych sezonach:) Co mi nie pasowało w Stelli C2000S ? Wszystko mi pasowało, genialny młynek, poza ceną zapasowej szpuli (ja muszę mieć ze sobą 2 w zapasie oprócz tej na kołowrotku, takie zboczenie) Vaniek wyszedł ekonomiczniej. Jeżeli zawita u mnie znów jakiś młynek 1000-2000 pewnie będzie to Daiwa tak dla równowagi. Edytowane 28 Listopada 2016 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Z tego co pamiętam płaciłem 50pln no to jeszcze takiego dramatu cenowego nie ma z tą żyłeczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Sławku, zacny zestaw , jak coś nagrasz to koniecznie wstawiaj w odpowiedni wątek linki Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Tez czekam na jakiś materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Nie mam doświadczenia w kręceniu ale postaram się coś wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Tylko nie zapomnij i wyłącz zanim pójdziesz do łóżka - bo faktycznie hita możesz nakręcić. Fajowy już sprzęt . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Ja tez miałem kilka EZO 7x11x3, jak wymieniałem lozyska w "czarnuchach" Shimano. To standardowe łożysko na podparcie korby w Shimano. Zmierzyłem suwmiarka tulejkę pod szpula i jest taka sama, wiec idealnie wlazło tam łożysko Zaraz wyjdzie, że ze Stradica za 600zl można zrobic za parędziesiąt złotych "lozyskowego" TwinPowera http://www.shimanofish.com.au/media/fishing/shimano/saf/documents/all_schematics/spinning_reels/STCI41000FB_v1_m56577569831025510.pdfWymienic na łożysko można tulejkę #16122 i #17698. Do tego zapewne da radę podmienić tez #17707. I w sumie zamiast 6+1 mamy 9+1 za kwotę niecałych 50zl 16795 jeszcze można i masz 10 + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 16795 jeszcze można i masz 10 + 1 A jakie tam łożysko wejdzie? Pytam poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 A jakie tam łożysko wejdzie? Pytam poważnie.Przeczytaj link który wstawiłem z 360tuna dotyczy stradic fk ale to samo tyczy się CI4 pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Dla odmiany, postanowiłem wypróbować ośmiosplotową pletkę Sunline Super PE 8 0.6. Pierwsze wrażenia bardzo dobre, zdecydowanie gładsza od YGK G-Soul Pe która właśnie mi się kończy na szpulce... Zobaczymy jak się sprawdzi. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi