brig Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Kamil co to za słowo pencełkuje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Nieprawda. Stosuję na 3 multikach Varivasa x 8 i nic się nie lepi. Może dlatego że u mnie linki od PE 3,0.Andrzej co dla Ciebie nie prawda to w moim odczuciu prawda każdy ma swoją prawdę.Jak z Ospianem i MinnKota :-)Ja wszystkie 8 zamieniłem na 4 i jestem zadowolony.Przy tej grubości to nie czujesz . Edytowane 30 Listopada 2016 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Kamil co to za słowo pencełkuje.To chyba czasownik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) słowotwórczy przy #3.0 to chyba nawet zalecana X8 Edytowane 30 Listopada 2016 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 ja do lekkiego łowienia sandaczowego używam od zeszłego sezonu tej:http://www.zloty-karas.pl/image/cache/data/product/zylki/YGK/veragass_fune-720x600.jpgw grubości PE0,6.troszkę się odbarwiła ale nie jakoś dramatycznie. wytrzymałość na bardzo dobrym poziomie. bardzo miękka i bardzo gładka. jedyny mankament jaki posiada to łatwo ją "zaciągnąć" - ma raczej luźniejszy splot. dlatego używam jej do stałopszulowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Smithy Dover: Techlite Glass "żółte" w fajnej cenie z ebay 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Smithy Dover: Techlite Glass "żółte" w fajnej cenie z ebay Kiedyś kupowałem Smithy z Ebaya. Masa podróbek. Ja już nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Dlatego kupilem u pewnego sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 jakie jest VLT tych szkieł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 jakie jest VLT tych szkieł ? Co to jest VLT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Mój też był pewny. Obyś dobrze trafił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 eee, chyba Visual Light Transmition 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 nei mam pojecia, na zdjeciu ktore wstawilem moze jest ta informacja (w sensie na pudelku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) te http://www.ebay.pl/itm/151915641541?ul_noapp=truezostaly ostatnie, jescze je przecenil Edytowane 30 Listopada 2016 przez pmiszk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Kiedyś kupowałem Smithy z Ebaya. Masa podróbek. Ja już nie kupię. A po czym poznać podróbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 tylko, że cat:2, to nieprodukowany model Low Light Ignitor i nie ma go na stronie, nawet w tych nieprodukowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 A po czym poznać podróbki?Tylko organoleptycznie, szkła się szybko rysują. Napisy wycierają. Widać słabą jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 tylko, że cat:2, to nieprodukowany model Low Light Ignitor i nie ma go na stronie, nawet w tych nieprodukowanych zgadza się, zdjęli niedawno, jeszcze tydzień temu był na oficjalnej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 tu juz w ogóle z cną pojechali przy black friday: https://www.amazon.com/dp/B00DZTNBH2/ref=twister_B00LM33B46?th=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Aku już na nowy sezon. Miałem dość ciuchów popalonych przez "kwasiaki" więz kupiłem AGM Vatra 105Ah.Załatwił mi go kolega pracujący w branży motoryzacyjnej więc nie pytajcie ile zapłaciłem ... po co macie się denerwować?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Aku już na nowy sezon. Miałem dość ciuchów popalonych przez "kwasiaki" więz kupiłem AGM Vatra 105Ah.Załatwił mi go kolega pracujący w branży motoryzacyjnej więc nie pytajcie ile zapłaciłem ... po co macie się denerwować?! Bob , ty poważnie z tymi ciuchami???? Pływam tyle lat i nic. Znajomi też.Tańczysz z akumulatorami na łódce czy jak . To akumulator montowany fabrycznie w VW/Audi. Edytowane 30 Listopada 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 A powiedz z ciekawości ile Cię kosztował? Może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 dla kolegi z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 To Ty Tubis ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) To Ty Tubis ?Dobry strzał!!!! Edytowane 30 Listopada 2016 przez Mariusz54 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi