bazyloss Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Kamil a czemu nie Daiwa ?:-) myslalem ze po tp poszedłeś w daiwe Daiwa jest i będzie na pierwszym miejscu, ten Vaniek to jedyna konfiguracja wagi, wielkości, przełożenia jaka mi pasowała do pewnej wędki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Mam spodnie Urus3 ten komplet jest na pewno lżejszy,będzie bardziej wiosenno letni niż późno jesienny ale w razie ,,W,, bielizna termo i da radę jesienią.Czyli Barbarus to grubościowo cos jak Zebu3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Małe dozbrajanie przed nowym sezonem Coś na okonie i coś bardziej na szczupaki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 11,5mm w dole, niezłe masz te okonie, pozazdrościć : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 11,5mm w dole, niezłe masz te okonie, pozazdrościć : nie szukam trzydziestaków Do okonków mam delikatniejsze patyki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 tak jak napisałem, tylko pozazdrościć, ja muszę niestety "dostosowywać" sprzęt do ryb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Oj, podoba mi się ten kijek, właśnie te 0,8 pełnej szczytówki i 11,5 w dolniku. Będzie czym duży przyłów zatrzymać. Jaka praca? Beton w dolniku czy mięsko? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) tak jak napisałem, tylko pozazdrościć, ja muszę niestety "dostosowywać" sprzęt do rybNo ja niestety dzięki temu mniej łowię, bo tych dużych to jak na lekarstwo. Ale w zeszłym roku na mojej łodzi zagościła pięćdziesiątka. Ja niestety tego dnia "tylko" 17 szt między 40 a 41. Dzień konia i nigdy więcej Oj, podoba mi się ten kijek, właśnie te 0,8 pełnej szczytówki i 11,5 w dolniku. Będzie czym duży przyłów zatrzymać. Jaka praca? Beton w dolniku czy mięsko?I tu uwaga - to taka dziwna wklejka Nie przepadam za nimi, ale ta jest jakaś inna. Część wklejkowa ma jakieś 25-30 cm. Nie przeszkadza mi to kompletnie. Tym bardziej ,że przed zakupem, mogłem nim pomachać. Na sucho co prawda, ale i tak to więcej niż zakup z netu. Kijek szybki, na dole mięsisty i tak po mojemu, to sandacza 60 cm będzie czym wciąć i wyjąć. A na jednym z moich łowisk, to często pomieszane są właśnie okonie 35+/40 i sandacze powiedzmy do 65 cm. Edytowane 10 Grudnia 2016 przez Dano-g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Rzeczywiście kosmiczny ten "plastik" Ci4+, nawet dupka Vańka unosi sie w powietrzu. CI4+ to rotor, obudowa jest magnezowa, ale 209g, to ma prawo odlatywać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Mikolaj sie pospieszyl... Sent from my K6000 Pro using Tapatalk A teraz najlepsze kreci jak nowka, pochodzi od kolegi z lokalnego klubu. Uzywany wylacznie do match'a. Do pelnego zestawu brakuje juz tylko 1000. Edytowane 12 Grudnia 2016 przez mathew.stepnicki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 A mnie dzis zoneczka uszczesliwila i zawital nowiutki kongerek world champion tango II 2,4 m do 8 gram kijek petarda a i cena niczego sobie ???? oKONIE drżyjcie ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Czyli nie tylko moja żona jest fajna! ale na fajna żonę ... trzeba sobie zasłużyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Czyli nie tylko moja żona jest fajna! ale na fajna żonę ... trzeba sobie zasłużyć Trzeba zasłużyć ale najpierw trzeba taką znależć i odpowiednio wychować. Edytowane 12 Grudnia 2016 przez Tom@son 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Mawiają że każda kobieta to diament ,który tylko trzeba o szlifować Niektórym to idzie jak po maśle a inni muszą na tym pracować kilkanaście lat A komu po tych ...nastu albo i ...dziestu latach się nie uda to widocznie używał ch... narzędzi do obróbki tegoż diamentu Edytowane 12 Grudnia 2016 przez tony1983 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Jedno jest pewne... Najlepiej nie chwalić się ceną za którą nabyliśmy swoje nowe zabawki...Bo skończy się to porównywaniem... "Co ja bym za to kupiła", "Ciągle coś kupujesz", "Znudzi Ci się to i będziesz zaraz sprzedawał" Tak to u mnie wygląda. Jestem pewny, że nic mi się nie znudzi, ale lepiej trzymać takie sprawy w tajemnicy :D Po co potem wysłuchiwać tydzień zbędnego gadania Prawda Panowie? :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Jedno jest pewne... Najlepiej nie chwalić się ceną za którą nabyliśmy swoje nowe zabawki...Bo skończy się to porównywaniem... "Co ja bym za to kupiła", "Ciągle coś kupujesz", "Znudzi Ci się to i będziesz zaraz sprzedawał" Tak to u mnie wygląda. Jestem pewny, że nic mi się nie znudzi, ale lepiej trzymać takie sprawy w tajemnicy :D Po co potem wysłuchiwać tydzień zbędnego gadania Prawda Panowie? :DCzego oczy nie widzą temu sercu nie żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 A ja zrezygnowałem z salmiaków na rzecz Lipniaków 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Brawo Ty! Gy je użyjesz, pochwal się jakie rezultaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) nie łowiłem Lipińskimi - takie dobre? Mało się poruszam w świecie woblerów... Edytowane 13 Grudnia 2016 przez Dano-g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zima długa powoli trzeba się zbroić I jeszcze kilka fotek porównujacych rozmiar daiwa 1003 i shimano c2000S.Szpulka w shimano 2mm szersza i troszkę dłuższy vaniek ale rozmiarowo bardzo podobnie.Oba młynki mają umnie zastosowanie okoniowe luvias 12 1003 przy kiju 1-5LB z linką 0.3 i Vaniek c2000s będzie podpięty do kijka 2-6LB z linką 0.4. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Staroć ... ale jeszcze pośmiga Zwracam uwagę, że jest do tego współczesna szpulka Avail. Jak wiem od poprzedniego właściciele, rzucanie 2gr to nie problem A knoby z drewna różanego Edytowane 15 Grudnia 2016 przez BOB1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Robert, wziąłeś od Tomka!Jak się spotkamy nad wodą, dasz porzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Pewnie, że od Tomka. Jest jedyną znaną mi osobą, która z zamiłowania używa takich archaików (pozyskany bezgotówkowo na drodze wymiany w takim zestawie) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Pewnie, że od Tomka. Jest jedyną znaną mi osobą, która z zamiłowania używa takich archaików (pozyskany bezgotówkowo na drodze wymiany w takim zestawie)_IGP2395a.jpgWyglada trochę jaka stara maszynka do mięsa mojej Babci... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 absolutnie piękny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi