grisza-78 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ja mogę się pochwalić moim nowym cackiem, kupionym z resztą z ogłoszenia z forum. Dziękuję Zyga. Citica śmiga pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Do tego mam nowy kij. Pospolity, ale dla mnie ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Wyglada trochę jaka stara maszynka do mięsa mojej Babci... Kuba trochę szacunku dla starszego.Dla mnie jest uroczy. Edytowane 15 Grudnia 2016 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 szacunku dla Babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Bob - cudo !! Grisza - dobry początek przygody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Babcia ma największy szacunek u mnie. A tą maszynkę do mięsa Babci zawsze podziwiałem ze względu na jej "urok" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Dzisiaj odebrałem kolejny sprzęt, który muszę umieścić wątku "moja szafa" jak i "pochwal się nowym sprzętem" To maleństwo zostało przywiezione dla mnie z USA w cenie ... wpłaty na konto instytucji charytatywnej ( nie wyznaniowej ) Pomimo tego, że najprawdopodobniej z lat 50-60 XX wieku jest absolutnie sprawny a jego mechanizm, mógłby być zastosowany jako wyciągarką samochodowa ... samo żelastwo o wadze 790gr! (jedyny plastik to knob korby ) Jest to LUXOR . Pezon et Michel Prezent od Bruno (@skarkfishing) Wielkie dzięki zestawienie z Sweeper 14 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Ale wyciągarka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Proszę Bob, i nie obrazajcie 300 wyciągarka ten kołowrotek to prawdziwy krok w wedkarstwie i ojciec wedkarstwa plażowego. Powiercie dziury w szpuli utnijcie kablak wyfrezowac poprzeczne nacięcia pomalować na srebrno i ???? 300 jak znalazł, tak naprawdę Robert wzorowal się na tym kolowrotkuhttp://www.stripersonline.com/surftalk/topic/279643-crackluxor-reels/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Proszę Bob, i nie obrazajcie 300 wyciągarka ten kołowrotek to prawdziwy krok w wedkarstwie i ojciec wedkarstwa plażowego. Powiercie dziury w szpuli utnijcie kablak wyfrezowac poprzeczne nacięcia pomalować na srebrno i ???? 300 jak znalazł, tak naprawdę Robert wzorowal się na tym kolowrotkuhttp://www.stripersonline.com/surftalk/topic/279643-crackluxor-reels/Bruno fajny prezent i super fajny gest z twojej strony. SZACUN!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 U mnie określenie "wyciągarka" to komplement. W tej chwili, mam tę przewagę nad większością forumowiczów, że mogę pokręcić i poczuć te konstrukcję. A moc, spasowanie, wyważenie i kultura pracy jest niewiarygodna! Mam w swoich zbiorach, kilka starych multików, które od pierwszego pokręcenia można określić jako niezniszczalne. Ta korba zalicza się do takiej grupy ...nie da mu rady nawet piesek z plaży 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 U mnie określenie "wyciągarka" to komplement. W tej chwili, mam tę przewagę nad większością forumowiczów, że mogę pokręcić i poczuć te konstrukcję. A moc, spasowanie, wyważenie i kultura pracy jest niewiarygodna! Mam w swoich zbiorach, kilka starych multików, które od pierwszego pokręcenia można określić jako niezniszczalne. Ta korba zalicza się do takiej grupy ...nie da mu rady nawet piesek z plaży Wiem sam mówię wyciagarki na niektóre moje kołowrotki wstawię parę,, wyciągarek pojutrze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 ...mam tylko prośbę: pokarz co one u Ciebie wyciągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) U mnie określenie "wyciągarka" to komplement. W tej chwili, mam tę przewagę nad większością forumowiczów, że mogę pokręcić i poczuć te konstrukcję. A moc, spasowanie, wyważenie i kultura pracy jest niewiarygodna! Mam w swoich zbiorach, kilka starych multików, które od pierwszego pokręcenia można określić jako niezniszczalne. Ta korba zalicza się do takiej grupy ...nie da mu rady nawet piesek z plaży Też zawsze używałem określenia wyciągarki w stosunku do tych starych Dam-ów Quick-ów i Abu Cardinali, bo swego czasu byłem ich mocnym zwolennikiem. Można było nimi wytargać z otchłani rzeki nawet jakiegoś zalegającego U-Boota. Ten Luxor co wrzuciłeś fotki, to chyba jeszcze bardziej piekielny i szatański wynalazek.Można było nimi gwożdzie wbijać i ryby łowić. Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Tom@son 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Luxor i Crack to ten sam kołowrotek, luxor było w Europie a crack na Amerykę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 powiększyła mi się ostatnio kolekcja od mistrza Sendala.... cdn.... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Pod choinkę , do pary C2000HGS ( ten z prawej , z ciemnym kołnierzem na korbce ) , szumi Edytowane 20 Grudnia 2016 przez m a t 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Jak dobrze pamiętam to miałeś Stelkę... Warto, przeskoczyć na Vańka?? Tego nowego oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Wróciłem do dłubania okonków i nie widzę lepszej opcji w tym momencie a zaczynam także z lipionkami na jigi i sprwdził mi się vaniek . Żeby go nie zajechać drugiego zafasowałem , przy okazji Świąt Stellka '10 to maszynka na kropasy , jest cięższa niż cały zestaw vaniek/avid i większa C2500 Edytowane 21 Grudnia 2016 przez m a t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Wróciłem do dłubania okonków i nie widzę lepszej opcji w tym momencie a zaczynam także z lipionkami na jigi i sprwdził mi się vaniek . Żeby go nie zajechać drugiego zafasowałem , przy okazji Świąt Stellka '10 to maszynka na kropasy , jest cięższa niż cały zestaw vaniek/avid i większa C2500 Co znaczy (drugiego zafasowałem) Sprawdziłem oznacza ( zdobyłem ) nie było by tak prościej. Edytowane 21 Grudnia 2016 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Wróciłem do dłubania okonków i nie widzę lepszej opcji w tym momencie a zaczynam także z lipionkami na jigi i sprwdził mi się vaniek . Żeby go nie zajechać drugiego zafasowałem , przy okazji Świąt Stellka '10 to maszynka na kropasy , jest cięższa niż cały zestaw vaniek/avid i większa C2500 I ja również uważam że do okoniowki vaniek c2000s to jedna z lepszych opcji.Waga,kultura pracy to Mistrzostwo Mój śmiga aż miło i bez szumu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 I ja również uważam że do okoniowki vaniek c2000s to jedna z lepszych opcji.Waga,kultura pracy to Mistrzostwo Mój śmiga aż miło i bez szumu.[/quote Cześć, ale ten nowy czy poprzedni model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) No to i ja się pochwalę,że Mikołaj mnie nie ominął(bo przecie ja grzeczny był cały rok ) Ten kijek ożeniłem ze Steez 103HL Na lekko przybyła do mojej "dżapanskiej"rodzinki nowiutka Daiwa SV105HSL Edytowane 22 Grudnia 2016 przez maniek1972 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Weź Maniuś, zlituj się nad moimi starymi oczami i napisz literkami : co to za śliczny skubaniec? (możesz nawet dopisać parametry ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Robuś, młodzieńcze, dla Ciebie wszystko więc tak:Blank naszego rodzimego twórcy Pana Krzysztofa Zielińskiego pt. Vegter Boron SS8020-2N, czyli 2,4m w dwóch składach,opisany 7-33 gramy, 7-20lb.Ubrany w uchwyt Matagi,naprawdę super piankę,przelotki tytanowe Fuji Torzite i bardzo ładne omotki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi