Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to w szafie : myszki się lęgną i kaczątko... tylko jakieś takie,no nie wiem jak to napisać-brzydkie  ;) .

Może z niedomkniętej bajki wyszły?!

Edytowane przez darek1

I jak tu się przy was chwalić ☺ kupiłem ostatnio super aero gtm w wielkości 1000 nowke sztuke z pudelkiem instrkcja szpula na zapas itd. data wydania 01.08.1996 ale czy to powod do chwalenia normalnie marność. Ps. Maniuś odsun Borona od ognia bo go szlak trafi ????????

Pierwszy w życiu sprzęt do casta, więc trzeba się pochwalić :P

Po pięciu tygodniach oczekiwania dzisiaj dotarł "cieplutki" jeszcze St.C. Avid X AXC70MM:

IMG_2498.JPG?dl=0

IMG_2497.JPG?dl=0

Kijek sparowany będzie z multikiem Daiwa T3...

IMG_2499.JPG?dl=0

...który kupiłem dwa miesiące wcześniej.

Kijek wykonany wzorowo, nie zauważyłem żadnych nadlewek, czy innego niedbalstwa. Waga według producenta to 96gr. Razem z multikiem leży w ręce idealnie.

Obsługiwać będzie wobki 5-7cm.

Nie mogę się doczekać pierwszych testów, a że przede mną nauka rzucania, więc święta w tym roku u mnie w domu nie zapowiadają się rodzinnie :lol: :lol: :lol:

• Like 10

Pierwszy w życiu sprzęt do casta, więc trzeba się pochwalić :P

Po pięciu tygodniach oczekiwania dzisiaj dotarł "cieplutki" jeszcze St.C. Avid X AXC70MM:

Kijek sparowany będzie z multikiem Daiwa T3...

...który kupiłem dwa miesiące wcześniej.

Kijek wykonany wzorowo, nie zauważyłem żadnych nadlewek, czy innego niedbalstwa. Waga według producenta to 96gr. Razem z multikiem leży w ręce idealnie.

Obsługiwać będzie wobki 5-7cm.

Nie mogę się doczekać pierwszych testów, a że przede mną nauka rzucania, więc święta w tym roku u mnie w domu nie zapowiadają się rodzinnie :lol: :lol: :lol:

Z seryjnych Croiów to chyba najładniejsze kije :) Mają w sobie to coś... :)

• Like 1