BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Pięknie, gratuluję to prawie tak fajny jak moje dwa ABU BORON z 2000r? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Pięknie, gratuluję to prawie tak fajny jak moje dwa ABU BORON z 2000r? Na tego co posiadasz też się czaiłem, ale wiedziałem że w szafie będzie mu lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 To mój tegoroczny, pierwszy Mikołaj (czyli i ja byłem grzeczny?) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Kurczę , Robert , zanim powiększyłem pierwszą fotkę , byłem przekonany o najprawdziwszej prawdziwości szczurka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Konar sugeruje coś innego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Czemu? Co z tym konarem nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Nie płonie :-) Tapatalknięte z Teixa za pomocą Stelli 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 to nie konar ino grubaśna rózga.....a przynęty są....jako przynęta byś Bob przed karą omamion został! ot popadł Bob w tarapata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Jak to w szafie : myszki się lęgną i kaczątko... tylko jakieś takie,no nie wiem jak to napisać-brzydkie .Może z niedomkniętej bajki wyszły?! Edytowane 22 Grudnia 2016 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 I jak tu się przy was chwalić ☺ kupiłem ostatnio super aero gtm w wielkości 1000 nowke sztuke z pudelkiem instrkcja szpula na zapas itd. data wydania 01.08.1996 ale czy to powod do chwalenia normalnie marność. Ps. Maniuś odsun Borona od ognia bo go szlak trafi ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 chwalić się można jak najbardziej....bo przecież to Twoje/moje nowe i jest najbardziejsze ze wszystkiego....póki jest "nowe".... bo jak się opatrzy a co gorsza znudzi to trzeba szukać nowego "nowego" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 jako że byłem bardzo niegrzeczny w tym roku....będę chodził w cienkim (lekkim) kombinezonie:i kręcił młynkiem z terkoczącym hamulcem:zdjęcia na gorąco robione w aucie.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Chłopie, daj mi na priv, listę wszystkich Twoich złych uczynków i grzechów ... ja też chcę być tak przykładnie ukarany!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Bob....takich urwisów jak ja nie może być dwóch..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Pierwszy w życiu sprzęt do casta, więc trzeba się pochwalić Po pięciu tygodniach oczekiwania dzisiaj dotarł "cieplutki" jeszcze St.C. Avid X AXC70MM: Kijek sparowany będzie z multikiem Daiwa T3... ...który kupiłem dwa miesiące wcześniej. Kijek wykonany wzorowo, nie zauważyłem żadnych nadlewek, czy innego niedbalstwa. Waga według producenta to 96gr. Razem z multikiem leży w ręce idealnie. Obsługiwać będzie wobki 5-7cm. Nie mogę się doczekać pierwszych testów, a że przede mną nauka rzucania, więc święta w tym roku u mnie w domu nie zapowiadają się rodzinnie :lol: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 wysyp postow w tym temacie pewnie bedzie pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Ja jestem cały rok grzeczny i u mnie mikołaj jest kiedy zechce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Gdzie kupowałeś tego avida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 ja jak bylem kawalerem tez mikolaj byl kiedy chcialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Gdzie kupowałeś tego avida?U "Żbika" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Ja ma 3 i żonę a i tak mikołaj jest zawsze pod telefonem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Pierwszy w życiu sprzęt do casta, więc trzeba się pochwalić Po pięciu tygodniach oczekiwania dzisiaj dotarł "cieplutki" jeszcze St.C. Avid X AXC70MM: Kijek sparowany będzie z multikiem Daiwa T3... ...który kupiłem dwa miesiące wcześniej.Kijek wykonany wzorowo, nie zauważyłem żadnych nadlewek, czy innego niedbalstwa. Waga według producenta to 96gr. Razem z multikiem leży w ręce idealnie.Obsługiwać będzie wobki 5-7cm.Nie mogę się doczekać pierwszych testów, a że przede mną nauka rzucania, więc święta w tym roku u mnie w domu nie zapowiadają się rodzinnie :lol: Z seryjnych Croiów to chyba najładniejsze kije Mają w sobie to coś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Z seryjnych Croiów to chyba najładniejsze kije Mają w sobie to coś... Zależało mi na dzielonej rękojeści, więc dlatego wybrałem ten kijek...choć z początku moim wyborem była Elitka extreme LXC70MF2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 A mi przyniósł szpole i carbon fiber raczke do stelli 4000 fi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 A ja rano wstaję i co widzę po choinką ?... Jest uzupełnienie dla nieco dłuższego i bardziej delikatnego 732UL-T , czyli całkiem nowy i świeżutki Corto EX 6102L-T . Super ! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi