tomek80 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Greys do nowej muchówki i linka cortland. Piękny prezencik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Dziś się chwalimy nowym w tym poście. Jutro w dziale sprzedam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Dziś się chwalimy nowym w tym poście. Jutro w dziale sprzedam.Magia Świąt... [emoji1][emoji1] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 to ja powiem że nie sprzedaję (zakładałem że jak mi się nie spodoba to sprzedam i wymienię na alphasa air) dziś pierwsze testy na wodzie:mam małe dłonie ale to jest maleństwo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek80 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 I jest komplecik. Leciutka muchóweczka plus kołowrotek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Już zaczął się wysyp prezentów na giełdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 to ja powiem że nie sprzedaję (zakładałem że jak mi się nie spodoba to sprzedam i wymienię na alphasa air) dziś pierwsze testy na wodzie: mam małe dłonie ale to jest maleństwo ..czy już gdzieś pisałem, że jak nie podpasuje? ... to pisz śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Nie żebym uważał się za matkę Teresę. Ale jednak spod choinki wyjsc z taką parka to... \m/ 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 (edytowane) Guzu [emoji7][emoji7]Bajka!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 25 Grudnia 2016 przez Kogut Fishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Daniel to Stella 10 czy 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Daniel to Stella 10 czy 14 Znajac Daniela to '10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Znajac Daniela to '10 07 jdm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 A mi przyniósł szpole i carbon fiber raczke do stelli 4000 fiBruno, napisz albo zalinkuj proszę o jaką karbonową rączkę do 4000Fi chodzi? PozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Bruno, napisz albo zalinkuj proszę o jaką karbonową rączkę do 4000Fi chodzi? PozdrawiamArekPewnie ze wstawię tylko jutro bo mój świetny najnowszy telefon nie chcę ładować zdjęć :-(. Wstawię jutro że służbowego telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Link do foty w necie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Link do foty w necie wystarczy.Link do zdjęć https://sg.carousell.com/p/37053571/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Link do zdjęć https://sg.carousell.com/p/37053571/Moja wygląda prawie identycznie jak ta pierwsza Stella korbka przychodzi z dekielkiem na drugą stronę, całość koło stowki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Nowe narzędzie do dłubania okonków. Abu Garcia MES-622UL 0.8-4g. Na sucho z TD Ignis sprawia super wrażenie, jutro zapewne chociaż krótki test nad wodą 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 mi mikołaj przytargał takie prezenta.(żeby profesory Miodek i Bralczyk się nie czepiali niech będzie prezenty.od J.Widła porcje extra gumek.od sebek sebait takie piwierzchniowe czupiradła,woblerek i grzyba.a Kolega P.Wójcik podesłał komponenty na kila wirówek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 kleniowo - jaziowe must have: Koziołki z Krakowa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Wyjęte "dopieroco" z koperty, tak więc nieco nieułożone...w wodzie pracują jednak nienagannie, a na żywo prezentują się przepięknie. Wielkie dzięki, Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 2016-12-27-09-53-47.jpgte gumiaczki pierwsza klasa,czy pracuja tak samo jak wygladaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 2016-12-27-09-53-47.jpgte gumiaczki pierwsza klasa,czy pracuja tak samo jak wygladaja?Gumki Janusza Widła możesz być spokojny o ich prace dają rade jak mało które zwłaszcza uklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Miałem kupić tylko FC na przypony a kupiłem ... tak ohydnie, tęczowy brzydal, że podobno bezkonkurencyjny!? Ciekawych czasów doczekaliśmy skoro ... ryby chcą coś takiego brać do pyska (nie napisałem do buzi!!! ) Edytowane 28 Grudnia 2016 przez BOB1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Wigilia zakonczona, pora rozpakowac prezenty... Daiwa taka, na szczescie waga (po swietach) pod kontrola Rozmiar 3000, korbka 51.5 mm ZPI. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi