Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Daniel wracają Daiwy? Jakie zastosowanie będzie miał u Ciebie ta 3000ka ?

Chodzi o średnice szpuli podczas pstragow.

Łowie na żyłki

A z takiej 54 mm dalej poleci.

Udało się zestawić 3000 ważące mniej niż Stella 2500.

Ostatnie połowy i duże ryby pokazały że ruchliwość i manewrowosc zestawu to nie jest priorytet

Zasięg i rytm są :)

7 stycznia zacznie się weryfikacja założeń ...

Edytowane przez Guzu
  • Like 1

Miałem kupić tylko FC na przypony a kupiłem ... tak ohydnie, tęczowy brzydal, że podobno bezkonkurencyjny!? :P

Ciekawych czasów doczekaliśmy skoro ... ryby chcą coś takiego brać do pyska  :huh:  :D (nie napisałem do buzi!!! ;) )

3 dni przed świętami przez godzine tłumaczyłeś mi że sklepy wędkarskie omijasz obwodnicą i co.mam nadzieje że i dla mnie co nieco zgarnełeś z lady

A Ty oczywiście myślałeś , że ci ściemniam. Otóż, aby dojechać do tego konkretnego sklepu, po konkretny towar, przejechałem ul. Puławską pod obwodnicą (nie omyliłeś się) i faktycznie zgarnąłem coś dla Ciebie w liczbie szt. 1 (bo oczywiście nie pamiętasz o tym, że jeszcze jest za wcześnie na świeży towar o który mnie ciśniesz) ... a połowa forum, będzie teraz kombinowała o jaki "świeży towar" chodzi :P

Może to nie STELLA , może nie EXIT, ale dla mnie ma większą wartość użytkową i równie trudny obecnie do zdobycia jako NÓWKA  ;)  :) .

Właśnie dotarł , będzie na tegoroczne TROTY jak znalazł !!!

post-47757-0-98568200-1483024124_thumb.jpgpost-47757-0-16303200-1483024138_thumb.jpg

post-47757-0-49658000-1483024873_thumb.jpgpost-47757-0-73379300-1483024896_thumb.jpg

Edytowane przez miramar69
  • Like 13

A ja za 100€ (bo Mikołaj mnie nie lubi) sprawiłem sobie vendette 562ul 1.68m cw 2-12, vendette 902m 2.7m cw 15-40, dragona millenium 2.25m cw 2-12, balzera magna gorilla cast 1.95m cw 30-95, i trzy pokrowce na wędki. Twardą daiwe 1.40m, wake'a też twardego 1.25m i miekkiego balzera 1.40m na 3 wędki.

Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka

• Like 1