Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Nowe zakupy. Zabójcza mieszanka starego z nowym :D

Stary kanciaczek i nowe Aero Ci4+ do rzutów poza horyzont.

Muchy spiningowe Eumera i jeden mój wyrób. Do tego nie produkowane już jerki Leo.

Pewnie wszystko niedługo szkierów spróbuje.  :)

attachicon.gifP2252200.JPG

attachicon.gifP2252202.JPG

attachicon.gifP2252203.JPG

Andrzej gdzie brałeś Eumery ?

Tylko rozmiar nie moj dlatego jedna paczka :D od prawie roku sie zastanawialem nad tymi 2" ale bariera psychiczna ze to straszny drobiazg jest mnke hamowala. Teraz sobie wmowilem ze to na pstragi hahah

Ja je na okonki stosuję i jest git :D .. Na pstrągach nie próbowałem .. Alee ?? Może dobrze sobie wmówiłeś ???? Keitech to mój as w rękawie na sandukany  :wub: ..

Ja Keitechami lowie juz od wielu lat i praktycznie 95% gum to keitech. Ale najmniejsze przeze mnke stosowane to byly do tej pory 3"jki. W zeszlym roku mialem ponad 70paczek. Lowie na nie tylko okonie, sandacze i sporadycznie szczupaki. Lowielm tez pewnej zimy nawet bialoryb.

@Bartku, najczesciej kupuje w na miejscu tu w Niemczech. Tanie Keitechy ma awet Tacklewarehouse.com i bodajrze japanlureshop.com ale nie majom wielu modeli i kolorow.

Zdr

Edytowane przez Predatorhunter
  • Like 1

Ja Keitechami lowie juz od wielu lat i praktycznie 95% gum to keitech. Ale najmniejsze przeze mnke stosowane to byly do tej pory 3"jki. W zeszlym roku mialem ponad 70paczek. Lowie na nie tylko okonie, sandacze i sporadycznie szczupaki. Lowielm tez pewnej zimy nawet bialoryb.

@Bartku, najczesciej kupuje w na miejscu tu w Niemczech. Tanie Keitechy ma awet Tacklewarehouse.com i bodajrze japanlureshop.com ale nie majom wielu modeli i kolorow.

Zdr

Trzeba się zaopatrzyć na sezon .. Szkoda , że są tak deliktne .. I po szczupaku guma do kosza , ale coś za coś [emoji36] [emoji36]

Taki wymarzony prezencik urodzinowy :D oczywiście zrobiłem go sobie sam.Dzisiaj pierwszy test w boju,wyszedł więcej niż pozytywnie.

Ryby słabo współpracowały ale kilka pasiaków się zameldowało :)

Piękny zestaw [emoji7] [emoji7] [emoji7] .. Ta piękna Stelka i StC ..

LXS70LF

stella 2500S '10 

varivas tracer 0,06

Kijek mega czuły,wręcz elektryczny dzisiaj łowiłem na 2,5g + 2'' rzuty na około 40m .Swój żywioł ma od 3-3,5g +2''  pasiaczek 25cm już fajnie gnie.W sumie zestaw skompletowany na letnie pasiaki na głębokości 9-11m zapas mocy mile widziany  :)

• Like 2

LXS70LF

stella 2500S '10

varivas tracer 0,06

Kijek mega czuły,wręcz elektryczny dzisiaj łowiłem na 2,5g + 2'' rzuty na około 40m .Swój żywioł ma od 3-3,5g +2'' pasiaczek 25cm już fajnie gnie.W sumie zestaw skompletowany na letnie pasiaki na głębokości 9-11m zapas mocy mile widziany :)

Według mnie Stelka z 2010r jest najładniejsza [emoji184] [emoji184] i cechuje się najpłynniejszą kulturą pracy [emoji7] [emoji7] Moje marzenie :D Ale najpierw jakaś łajba musi być ... Pzdr

Stella kręci bardzo ładnie  :) wcześniej do takiego delikatnego łowienia miałem Turki.Przepaść jest miedzy nimi ale i tak Millenka 4000SS według mnie bije nowsze generacje,tam to korba nie chce się zatrzymać  :) miała być taka 2500 podpięta do tego kija ale wygrała '10 ze względu na wagę.

Edytowane przez adriano

Stella kręci bardzo ładnie :) wcześniej do takiego delikatnego łowienia miałem Turki.Przepaść jest miedzy nimi ale i tak Millenka 4000SS według mnie bije nowsze generacje,tam to korba nie chce się zatrzymać :) miała być taka 2500 podpięta do tego kija ale wygrała '10 ze względu na wagę.

Milenka super młynek .. Raz miałem przyjemność kręcić [emoji33]. Miazga ... Teraz mam same Daiwy , ale muszę łyknąć jakiegoś maślanego Shimaniaka do gumisi .. Już mi się powli nudzi ta "mechaniczna" praca [emoji12] [emoji12] ..