mirko filipovic Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Nowe klapki wodne nr47 i kreciolek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Nowe zakupy. Zabójcza mieszanka starego z nowym Stary kanciaczek i nowe Aero Ci4+ do rzutów poza horyzont.Muchy spiningowe Eumera i jeden mój wyrób. Do tego nie produkowane już jerki Leo.Pewnie wszystko niedługo szkierów spróbuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Czy ktoś pochwali się w końcu nowym TWIN POWER??? Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Nowe zakupy. Zabójcza mieszanka starego z nowym Stary kanciaczek i nowe Aero Ci4+ do rzutów poza horyzont.Muchy spiningowe Eumera i jeden mój wyrób. Do tego nie produkowane już jerki Leo.Pewnie wszystko niedługo szkierów spróbuje. P2252200.JPG P2252202.JPG P2252203.JPGAndrzej gdzie brałeś Eumery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Mikado. 5 dyszek za sztukę Na E-Bayu 23 EUR. Ale te moje samoróbki łowniejsze będą. Rozkręcam się dopiero. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Moje nowe knobiki ... Do szczęścia dużo mi nie potrzeba imgupload 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Do jakiego multika je użyjesz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Do jakiego multika je użyjesz ?Do 2 kołowrotków A może w przyszłości do jakiegoś multika ... Jak mnie cast wciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Kolejne do kolekcji, tym razem na nocne wędkowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Pare drobiazgow na nadchodzący sezon Pstragowy  Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Pare drobiazgow na nadchodzący sezon Pstragowy  IMG_2015030654442.jpgKeitechy w niezawodnym kolorze na okonie .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Tylko rozmiar nie moj dlatego jedna paczka od prawie roku sie zastanawialem nad tymi 2" ale bariera psychiczna ze to straszny drobiazg jest mnke hamowala. Teraz sobie wmowilem ze to na pstragi hahah ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Tylko rozmiar nie moj dlatego jedna paczka od prawie roku sie zastanawialem nad tymi 2" ale bariera psychiczna ze to straszny drobiazg jest mnke hamowala. Teraz sobie wmowilem ze to na pstragi hahah Ja je na okonki stosuję i jest git .. Na pstrągach nie próbowałem .. Alee ?? Może dobrze sobie wmówiłeś ???? Keitech to mój as w rękawie na sandukany .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Kamil, masz jakieś sprawdzone źródło keitechów w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Ja Keitechami lowie juz od wielu lat i praktycznie 95% gum to keitech. Ale najmniejsze przeze mnke stosowane to byly do tej pory 3"jki. W zeszlym roku mialem ponad 70paczek. Lowie na nie tylko okonie, sandacze i sporadycznie szczupaki. Lowielm tez pewnej zimy nawet bialoryb. @Bartku, najczesciej kupuje w na miejscu tu w Niemczech. Tanie Keitechy ma awet Tacklewarehouse.com i bodajrze japanlureshop.com ale nie majom wielu modeli i kolorow. Zdr Edytowane 6 Marca 2015 przez Predatorhunter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ja Keitechami lowie juz od wielu lat i praktycznie 95% gum to keitech. Ale najmniejsze przeze mnke stosowane to byly do tej pory 3"jki. W zeszlym roku mialem ponad 70paczek. Lowie na nie tylko okonie, sandacze i sporadycznie szczupaki. Lowielm tez pewnej zimy nawet bialoryb. @Bartku, najczesciej kupuje w na miejscu tu w Niemczech. Tanie Keitechy ma awet Tacklewarehouse.com i bodajrze japanlureshop.com ale nie majom wielu modeli i kolorow. ZdrTrzeba się zaopatrzyć na sezon .. Szkoda , że są tak deliktne .. I po szczupaku guma do kosza , ale coś za coś [emoji36] [emoji36] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Dlatego nie ma co sie rozdrabniac w zakupy na sztuki niestety, ale wiadomo na zlotowki troche wychodzi za paczke. Zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Taki wymarzony prezencik urodzinowy oczywiście zrobiłem go sobie sam.Dzisiaj pierwszy test w boju,wyszedł więcej niż pozytywnie.Ryby słabo współpracowały ale kilka pasiaków się zameldowało 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Tez mówie ze nie ma to jak zrobic samemu prezent 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Piękny zestaw, co to za model xtrema? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Taki wymarzony prezencik urodzinowy oczywiście zrobiłem go sobie sam.Dzisiaj pierwszy test w boju,wyszedł więcej niż pozytywnie.Ryby słabo współpracowały ale kilka pasiaków się zameldowało Piękny zestaw [emoji7] [emoji7] [emoji7] .. Ta piękna Stelka i StC .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 LXS70LF stella 2500S '10 varivas tracer 0,06 Kijek mega czuły,wręcz elektryczny dzisiaj łowiłem na 2,5g + 2'' rzuty na około 40m .Swój żywioł ma od 3-3,5g +2'' pasiaczek 25cm już fajnie gnie.W sumie zestaw skompletowany na letnie pasiaki na głębokości 9-11m zapas mocy mile widziany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 LXS70LF stella 2500S '10 varivas tracer 0,06 Kijek mega czuły,wręcz elektryczny dzisiaj łowiłem na 2,5g + 2'' rzuty na około 40m .Swój żywioł ma od 3-3,5g +2'' pasiaczek 25cm już fajnie gnie.W sumie zestaw skompletowany na letnie pasiaki na głębokości 9-11m zapas mocy mile widziany Według mnie Stelka z 2010r jest najładniejsza [emoji184] [emoji184] i cechuje się najpłynniejszą kulturą pracy [emoji7] [emoji7] Moje marzenie Ale najpierw jakaś łajba musi być ... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Stella kręci bardzo ładnie wcześniej do takiego delikatnego łowienia miałem Turki.Przepaść jest miedzy nimi ale i tak Millenka 4000SS według mnie bije nowsze generacje,tam to korba nie chce się zatrzymać miała być taka 2500 podpięta do tego kija ale wygrała '10 ze względu na wagę. Edytowane 8 Marca 2015 przez adriano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Stella kręci bardzo ładnie wcześniej do takiego delikatnego łowienia miałem Turki.Przepaść jest miedzy nimi ale i tak Millenka 4000SS według mnie bije nowsze generacje,tam to korba nie chce się zatrzymać miała być taka 2500 podpięta do tego kija ale wygrała '10 ze względu na wagę.Milenka super młynek .. Raz miałem przyjemność kręcić [emoji33]. Miazga ... Teraz mam same Daiwy , ale muszę łyknąć jakiegoś maślanego Shimaniaka do gumisi .. Już mi się powli nudzi ta "mechaniczna" praca [emoji12] [emoji12] .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi