Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

No to ja moze pomoge kolega. Bede mial za 3 tyg canibale 15cm w trzech kolorach orange glow, blue shiner, gold minnow. Moge ich miec troche I cena bedzie lepsza od tej z dzisiejszego ogloszenia...

Jesli ktos zainteresowany to private...

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

Zbrojenia przed sezonem ciąg dalszy. Do Pstrągowego castingu mam już wszystko (prawie ;) ), więc pora na muchę.

Niektóre autorstwa forumowych kolegów- inne od tutejszych krętaczy :)

IMG_2600.JPG?dl=0

Trochę gadżeciarstwa:

IMG_2601.JPG?dl=0

Przy okazji proszę zachować ostrożność w przypadku zamówień ze sklepu internetowego Farlows, UK, gdyż niektórych przedmiotów, które na ich stronie figurują "In stock", nie mają. Akurat sam się naciąłem na http://www.farlows.co.uk/patagonia-stealth-hip-pack.html

Złożyłem na niego zamówienie wczoraj, płacąc przez PayPall, a dzisiaj otrzymałem wiadomość, że nie posiadają tego modelu na stanie, nie spodziewają się go otrzymać w ciągu najbliższych tygodni, Czy będę czekał aż go będą mieli :o oraz że przepraszają za opóźnienie :bighair:

• Like 2

Dzięki Rafalowi Bednarkiewiczowi dziś posiadłem taki oto UL :-)

Z tym kreciołkiem wyważenie idealnie na wysokości plecionki na szpulce.

Baaaaardzo to fajna zabawka i wiem to, choć jeszcze nie obłowiony.

6ba965959aa11a29c4fccd410fec9aed.jpg

92991003d71479e5fdc6280454801bfc.jpg

793071355ad9afc4c6f4398bd948dea1.jpg

8d7d2dc7f2c8182fd04b2a6fa09d0eae.jpg

Tapatalknięte ze srajfona

• Like 11

Niektore rozwiazania z definicji wykluczaja podejscie kompromisowe.

Przynajmniej u mnie :)

W kategorii kolowrotek spiningowy do zadan powaznych NA LATA swoj arsenal uzupelnilem takim oto :

post-45573-0-56918100-1485535788_thumb.jpg

Nieuzywany (bo ciezko mowic o nowym) kanciak 4000 wyposazony w zestaw 2 szpul od TDSWXHiA.

W tym miejscu podziekowania dla wszystkich Forumowiczow, ktorzy uczestniczyli w kompletowaniu tej machiny :)

Edytowane przez Guzu
  • Like 4

Panowie,

Dziekuje za troske.

Doceniam.

To kolowrotek na powazne ryby.

Na razie na takie nie jezdze, ale moze kiedys pojade...a wtedy bedzie jak znalazl.

Zeby smar calkiem w nim nie zastygl, Tata bedzie nim zwijal woblery podczas letniej wyprawy trollingowej.

Osobiscie do trollingu wole Daiwa Shrapnel...

Jednak czas prawdziwych testow bojowych tej maszyny jeszcze nadejdzie. Wierze w to :)

Edytowane przez Guzu

Po prezentacji broni kalibru niecodziennego, teraz cos zdecydowanie bardziej przyziemnego.

W roznych watkach, w roznych odstepach czasu pokazywalem rozmaite wersje / wariacje na temat mojego ulubionego kolowrotka Shimano :

Shimano Stella 2010 (JDM) w rozmiarze 2500(c3000).

Troche to potrwalo, ale w koncu kolejna wydumana szpulka dotarla.

Yumeya C3000PE1215

Wersja z czesciami Yumeya z roznych rocznikow (korbka 2010, szpula 2014 sygnowana kodem 1215 - na czesc Magna Charta Libertatum ? :) ).

Prezentuje sie tak :

a80b4vznX4hLDOnD7oKmrnPHw2LF6_zOnBM6Y_H8

QEpt3cuo0qx2NqvBxxpBHS9l8C-I83OSo1rZgqKY

Edytowane przez Guzu
  • Like 10

Sezon pstrągowy zbliża się wielkimi krokami, więc zbrojenia cd. Miał być Chest-Pack, a jest kamizelka. Do sklepu pojechałem z moimi dwoma pudełkami na woblery Meiho o wym. 23x12.5 cm. wchodzą luźno z dużym zapasem do wewnętrznych kieszeni i o dziwo nie krępują ruchów, a to było dla mnie najważniejsze:

IMG_2603.JPG?dl=0

• Like 9

A dziekuje[emoji4] kupowałem w UK. W sklepie stacjonarnym. Koszt to £149, w sklepie Fishtec online, jest na stanie taka jedna (w jasnym kolorze) za £129. Wolałem jednak w stacjonarnym, bo chciałem sprawdzić czy duże pudełka mi wejdą i ogólnie komfort. Przymierzałem kilka sztuk i różne chest, hip, sling- packi. W tej kamizelce było mi najwygodniej. Model Simms'a G3 już mi trochę gorzej leżał, a wszystko przez usztywniane kieszenie i w dodatku £50 droższy[emoji4]

Pozdrawiam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edytowane przez Grzegorz78