bazyloss Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 https://www.fishingmegastore.com/savage-gear-cannibal-shad-lures~8420.html tutaj możesz kupić, tylko to angielska strona nie wiem jak z wysyłka do Polski 20 funtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 No to ja moze pomoge kolega. Bede mial za 3 tyg canibale 15cm w trzech kolorach orange glow, blue shiner, gold minnow. Moge ich miec troche I cena bedzie lepsza od tej z dzisiejszego ogloszenia... Jesli ktos zainteresowany to private... Sent from my K6000 Pro using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zbrojenia przed sezonem ciąg dalszy. Do Pstrągowego castingu mam już wszystko (prawie ), więc pora na muchę.Niektóre autorstwa forumowych kolegów- inne od tutejszych krętaczy Trochę gadżeciarstwa: Przy okazji proszę zachować ostrożność w przypadku zamówień ze sklepu internetowego Farlows, UK, gdyż niektórych przedmiotów, które na ich stronie figurują "In stock", nie mają. Akurat sam się naciąłem na http://www.farlows.co.uk/patagonia-stealth-hip-pack.htmlZłożyłem na niego zamówienie wczoraj, płacąc przez PayPall, a dzisiaj otrzymałem wiadomość, że nie posiadają tego modelu na stanie, nie spodziewają się go otrzymać w ciągu najbliższych tygodni, Czy będę czekał aż go będą mieli oraz że przepraszają za opóźnienie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Przepraszają, wiec problemu nie ma...a jak pierwszy raz rzuciłem okiem na Twoją pierwszą fotkę, to od razu pomyślałem, że na drugiej brakuje Muchozolu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 i łapki na muchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Dzięki Rafalowi Bednarkiewiczowi dziś posiadłem taki oto UL :-)Z tym kreciołkiem wyważenie idealnie na wysokości plecionki na szpulce. Baaaaardzo to fajna zabawka i wiem to, choć jeszcze nie obłowiony. Tapatalknięte ze srajfona 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Dzięki Rafałowi Bednarkiewiczowi wczoraj posiadłem taki oto latarek :-)Świeci super pomogła mi wrócić do domu o dziwo. Edytowane 27 Stycznia 2017 przez brig 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Niektore rozwiazania z definicji wykluczaja podejscie kompromisowe.Przynajmniej u mnie W kategorii kolowrotek spiningowy do zadan powaznych NA LATA swoj arsenal uzupelnilem takim oto : Nieuzywany (bo ciezko mowic o nowym) kanciak 4000 wyposazony w zestaw 2 szpul od TDSWXHiA. W tym miejscu podziekowania dla wszystkich Forumowiczow, ktorzy uczestniczyli w kompletowaniu tej machiny Edytowane 27 Stycznia 2017 przez Guzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 No to już na poważne ryby - daiwa 4000SW. Na siłowni też zaoszczędzisz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Guzu, przecież taki zakup w tych czasach nazywa się uwstecznieniem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Daniel to na szczupaki w trollu? Ja wolę multiki z kolorową linką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Panowie, Dziekuje za troske.Doceniam. To kolowrotek na powazne ryby.Na razie na takie nie jezdze, ale moze kiedys pojade...a wtedy bedzie jak znalazl. Zeby smar calkiem w nim nie zastygl, Tata bedzie nim zwijal woblery podczas letniej wyprawy trollingowej.Osobiscie do trollingu wole Daiwa Shrapnel... Jednak czas prawdziwych testow bojowych tej maszyny jeszcze nadejdzie. Wierze w to Edytowane 27 Stycznia 2017 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Po prezentacji broni kalibru niecodziennego, teraz cos zdecydowanie bardziej przyziemnego.W roznych watkach, w roznych odstepach czasu pokazywalem rozmaite wersje / wariacje na temat mojego ulubionego kolowrotka Shimano :Shimano Stella 2010 (JDM) w rozmiarze 2500(c3000).Troche to potrwalo, ale w koncu kolejna wydumana szpulka dotarla.Yumeya C3000PE1215Wersja z czesciami Yumeya z roznych rocznikow (korbka 2010, szpula 2014 sygnowana kodem 1215 - na czesc Magna Charta Libertatum ? ).Prezentuje sie tak : Edytowane 27 Stycznia 2017 przez Guzu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Daniel piękny projekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Dzięki Rafałowi Bednarkiewiczowi wczoraj posiadłem taki oto latarek :-)Świeci super pomogła mi wrócić do domu o dziwo.Arek Chupacabry będziesz szukał w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Arek Chupacabry będziesz szukał w nocy W nocy to ja szukam wina a potem żony :-)A co to Chupacabra ? Edytowane 28 Stycznia 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Jak to co? Ni pies, ni wydra, pokraka straszaca ludzi i rzekomo zabijajaca bydlo gdzies tam po meksykanskiej stronie muru...chociaz widywano i po stronie trumpowej ???? Edytowane 28 Stycznia 2017 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Jak to co? Ni pies, ni wydra, pokraka straszaca ludzi i rzekomo zabijajaca bydlo gdzies tam po meksykanskiej stronie muru...chociaz widywano i po stronie trumpowej W skrócie teściowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) No to wczorajsza niespodzianka od mojej Lubej. Teraz tylemat czy twin power czy daiwa certate? Musze poczekac az 2 tyg zeby obadac daiwe. I znow te wybory... Sent from my K6000 Pro using Tapatalk Edytowane 28 Stycznia 2017 przez mathew.stepnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Sezon pstrągowy zbliża się wielkimi krokami, więc zbrojenia cd. Miał być Chest-Pack, a jest kamizelka. Do sklepu pojechałem z moimi dwoma pudełkami na woblery Meiho o wym. 23x12.5 cm. wchodzą luźno z dużym zapasem do wewnętrznych kieszeni i o dziwo nie krępują ruchów, a to było dla mnie najważniejsze: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Polecam tę kamizelkę simmsa, dobrze się nosi i nie "ciągnie" pleców. Z innymi miałem sporo problemów. Edytowane 28 Stycznia 2017 przez kowalek87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Grzesiu zaszalałeś z tą kamizelką,wygląda naprawdę super kupowałeś u nas czy w UK?jak to wychodzi cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) A dziekuje[emoji4] kupowałem w UK. W sklepie stacjonarnym. Koszt to £149, w sklepie Fishtec online, jest na stanie taka jedna (w jasnym kolorze) za £129. Wolałem jednak w stacjonarnym, bo chciałem sprawdzić czy duże pudełka mi wejdą i ogólnie komfort. Przymierzałem kilka sztuk i różne chest, hip, sling- packi. W tej kamizelce było mi najwygodniej. Model Simms'a G3 już mi trochę gorzej leżał, a wszystko przez usztywniane kieszenie i w dodatku £50 droższy[emoji4]Pozdrawiam Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 28 Stycznia 2017 przez Grzegorz78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Polecam tę kamizelkę simmsa, dobrze się nosi i nie "ciągnie" pleców. Z innymi miałem sporo problemów.to jest Guide Vest w kolorze Gunmetal, czy inny model ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 to jest Guide Vest w kolorze Gunmetal, czy inny model ?Dokładnie ten model. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi