brig Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Moje ulubione.Tak naprawdę to uczyłem się wstawić zdięcie z telefonu. Teraz to będzie raj. Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Stycznia 2017 przez brig 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Areczku pochwał się jak należny a Ty tak skromniutko:-)))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Uzupełniłem moją amunicję na wiosenne wzdręgi, okonie i klenie, a to cząstka tego: Edytowane 28 Stycznia 2017 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 No właśnie Arku bo wkleje twojego MMSA naliczylem z niego ponad 30 sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Ja też prawie gotowy.Jeszcze paczka z plecionkami od kolegi Mefisto i komplet. Edytowane 28 Stycznia 2017 przez kondzio 77 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Co to za wobki w górnym szeregu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Jackall Chubby 38mmTe na dole to samo tylko 44mm Edytowane 28 Stycznia 2017 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Uzupełniłem moją amunicję na wiosenne wzdręgi, okonie i klenie, a to cząstka tego: Alex no weź, nie żartuj, chcesz powiedzieć, że u Ciebie wzdręgi na takie myszy biorą ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Moje ulubione.Tak naprawdę to uczyłem się wstawić zdięcie z telefonu.Teraz to będzie raj.Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu TapatalkaArek wywal ten telefon.obciął Ci młynek na patyku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Krzysiu to model na 2018r niewidzialny aby ryb nie płoszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Brig, jaki to model veloce neo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Brig, jaki to model veloce neo? ProszęVeloce Neo GLVNC - 632 ML 6,3 8-14 lb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 ProszęVeloce Neo GLVNC - 632 ML 6,3 8-14 lbFajne kijki te Veloce,miałem co prawda w spinie ale mnie też cast chodzi po głowie.Tym bardziej że Rafał Bednarkiewicz coś pisał w swoim wątku że już tej serii nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Też mysle, żeby tego 63ML zgarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Alex no weź, nie żartuj, chcesz powiedzieć, że u Ciebie wzdręgi na takie myszy biorą ... No nie, to jedyna przynęta z nowo nabytych, która będzie musiała poczekać do maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Nowa zabawka do kolekcji. I znowu dylemat co zostawic w kolekcji. Ale najgorsze ze dopiero w polowie lutego bedzie mozna zbadac organoleptycznie[emoji51] Ciekawe jak wypadnie w porownaniu z twin power c3000... Sent from my K6000 Pro using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 A ja od dzisiaj (na razie na sucho na strychu ) ćwiczę ponton- o taki: http://tinyurl.com/BARK-BT-330 Jednak ciężar mnie zaskoczył (w sensie że słaby jestem a nie że nie znałem wagi) i o kółkach pomyśleć muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 A dzisiaj trafiłem w markecie B........ fajne imadełka Solidne aluminiowe, lekkie, z przegubem kulowym, przyda się przy małej przeróbce do mocowania "czegoś" do pawęży pontonu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ile takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 39,99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Moje ulubione.Tak naprawdę to uczyłem się wstawić zdięcie z telefonu. Teraz to będzie raj. Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu TapatalkaArek a cóż to za smakowite wędzisko? Chodzi mi o to po prawej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Sławku nie wiem jak to zrobiłeś ale mi się wyświetla apetyczne ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 No mi też, dziwne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac72 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Moje nowe patrzałki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) No mi też, dziwne korek-ala-babka-zebra.jpgJest bardzo ładny przynajmniej dla mnie :-)po filmie cyknę zdięcie. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi