saw Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Cyknij ale i napisz co to za blank i w ogóle, jak to działa i co tym się łowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ok jutro bo dziś ciemno a nie jestem mistrzem fotografii :-) Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Dwa Gawasy GB 120x jeden do 40g a drugi do 70g u mnie na sandacza ,tym do 70g w tym roku łowiłem okonie 30+ na kajakowych zawodach w Holandii z powodu awarii okoniówki i dawał radę :-)Naprawdę bardzo elektryczne i ładnie pracują pod rybą. Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Lutego 2017 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Nowy kijek w wykonaniu Rafała Myślę że w końcu udało mi się skompletować łódkową,pierwszą trójkę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) A ten z różową pleciaka to co to? Edytowane 1 Lutego 2017 przez radmac5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 A ten z różową pleciaka to co to?Najnowszy Vaniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Chodziło mi o kija :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Od góry Suzuki RXF-4LB PROStC 5S610MLXF-BStC 5C68MHF-B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Myślałem Arek że to jakiś lajt jest, taki blank slim a tu do 40, fiu fiu będzie kaban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Nowa zabawka W przenośni i dosłownie Polowanie na ideał do zestawu pstrągowego uważam za zakończone 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Nowa zabawka W przenośni i dosłownie Polowanie na ideał do zestawu pstrągowego uważam za zakończone 1 (2).JPG2.JPGJaasne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Nowa zabawka W przenośni i dosłownie Polowanie na ideał do zestawu pstrągowego uważam za zakończone Oj, nie będziemy się chyba lubić [emoji1][emoji1][emoji1] Daj Pan spokój... Piękny młynek! Graty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Az nie moge sie doczekac urlopu...Juz kiedys okazaly sie super przyneta na szkockie szczupaki a nasze zjadly mi caly zapas w zeszlym roku. Teraz napewno uda sie podejsc spasione mamuski[emoji2] . Sent from my K6000 Pro using Tapatalk Edytowane 2 Lutego 2017 przez mathew.stepnicki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) . Edytowane 2 Lutego 2017 przez mathew.stepnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 jak już teraz nie trafię z nylonem, to nie wiem co kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 jak już teraz nie trafię z nylonem, to nie wiem co kupić IMG_3602.JPGSznurek od snopowiązałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 nic śmiesznego, dawno nie używałem nylonu, kupiłem ostatnio to co kiedyś, G-line - do kosza, Owner Broad - do kosza, Balzer Siglon, też nie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Dużej straty nie ma, to tylko sznurek. Co innego jak byś nie trafił z kołowrotkami....... Jaxon - do kosza, Ryobi - do kosza, Daiwa - do kosza, Shimano - do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 A upolowałem SE na eBay'u kijaszek Winston Boron Drugiej generacji, długość : 9, WT 6 MX. Dodatkowo w zestawie dostałem drugą połowę kija, czyli części: przedostatnią i szczytową. Kijek używany, ale w bardzo dobrym stanie. Dama która go wystawiła nie za bardzo zdawała sobie sprawę co sprzedaje... Na stojącą i do streamera będzie jak znalazł Zanabyłem także podbieraczek made in małe żółte rączki, oraz uchwyt-magnes do niego: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Nowe mieszkanka, skrojone na miarę i potrzeby , usztywniane i w środku miękkie i przytulne Edytowane 3 Lutego 2017 przez BazyL 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Bardzo fajne te mieszkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 jak już teraz nie trafię z nylonem, to nie wiem co kupić Varivas cienki mi przypasował , także coś tam można jeszcze upolować sensownego . Ownera to potwierdzam , że nie warto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 największy problem jest w tym, że to co dostępne w Polsce i choćby trochę markowe to najczęściej zleżałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Przyszła szpulka i korbka od Vanka 2500 i powstał Shimano Stradic Ci4+ 2500FB Custom Vanquish Limited Edition 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Kuba jaki sens był w tym by to zmieniać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi