guciolucky Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) To moja najnowsza japońska zabawka, możecie się śmiać ale mi się ten model strasznie podoba :-) Edytowane 8 Marca 2015 przez guciolucky 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 To moja najnowsza japońska zabawka, możecie się śmiać ale mi się ten model strasznie podoba :-) Nie tylko Tobie się podoba Piękny młynek [emoji4] [emoji4] .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Długo trzeba będzie jeszcze czekać, aż ktoś pochwali się nowym Twin Power??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) . Edytowane 9 Marca 2015 przez beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Długo trzeba będzie jeszcze czekać, aż ktoś pochwali się nowym Twin Power??? Daj im szanse, daj szanse Shimano na dostarczenie do dystrybutorow, daj szanse EMS na dostarczenie do Polski, daj szanse urzedowi celnemu na ich dole, daj szanse komus by wreszcie wkleil kolowrotek i bys mial lepsze zdjecia, lepsze bo nasze, polskie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Długo trzeba będzie jeszcze czekać, aż ktoś pochwali się nowym Twin Power???Poślińmy sie razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Poślińmy sie razemPodoba wam się ta konstrukcja i design ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Podoba wam się ta konstrukcja i design ??? Nie,ble, fuj, brzydactwo, mała ohyda... nie chcę, nie dawajcie mi go, proszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Niewiele różni się od stelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Podoba wam się ta konstrukcja i design ??? Podoba i sprawdza sie w boju (Stella 14 JDM). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Ja się swoim sprzętem nie będę chwalił. Po pierwsze, żaden JDM tylko zwykły polski, po drugie też nic nadzwyczajnego, średnia europejska... Edytowane 10 Marca 2015 przez Fugazi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 średnia europejska to podobno 16cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 średnia europejska to podobno 16cmuuu, mirko, jedziesz knobem po kabłąku... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nabyłem małego "byczka" na Szwedzkie okonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal00kn Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Nabyłem małego "byczka" na Szwedzkie okonie Ile mają średnice szpul? Edytowane 11 Marca 2015 przez michal00kn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Cieżko mi teraz powiedzieć bo na obu szpulach juz mam nawiniętą plećkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Ta 2000 -40mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nabyłem małego "byczka" na Szwedzkie okonie ...No proszę, @Seiken to już zdaje się kolejny byczek w twojej stajni ?Będziesz Pan zadowolony, młynek ciężkiej pracy się nie boi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Tak jest to drugi " byczek" jak tak dalej pójdzie zostanę torreadorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 A co tam, to i ja się pochwalę. Efekt zimowego "wyścigu zbrojeń", oby do maja . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Zestawik Gotowy ???? Evergreen temujin the Gazelle + Steez 103HL ???? Edytowane 16 Marca 2015 przez Predatorhunter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Zapomnialem fotek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ajaj Piękny kręciołek .. Też muszę spróbować sowich sił w castingu . Pozdrawiam Filip. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinningista13 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Multik pierwsza klasa Pozrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Dzieki, Steez to byl jeden z pierwszych multikow od jakich zaczalem przygode z BC. Potem go sprzedalem by zatoczyc kolo i znowu go kupic. Nie bede ukrywal ze osobiscie uwazam ze to jeden z najlepszych kreciolkow jakie bylo dane mi posiadac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi