Spinnigista Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Kupiony z ciekawości, kręci na prawdę ładnie Jedynie jest nieco mocniej porysowany niż myślałem, ale i tak jest dobrym stanie. Teraz mam dylemat czy sprzedać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Kupiony z ciekawości, kręci na prawdę ładnie Jedynie jest nieco mocniej porysowany niż myślałem, ale i tak jest dobrym stanie. Teraz mam dylemat czy sprzedać..Używałem takiego z 05r pod okonia, plecionkę nawijał idealnie. Nie wiem jak ten sobie radzi ale po przesmarowaniu i dołożeniu łożysk moim zdaniem przyzwoity kołowrotek na lata. Ja bym używał i nie sprzedawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Nowa kurtałka wleciała i dwa nowe kolorki na zębatego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Adrian teraz jak się zaszyjesz w tataraku to do lata Ciebie kobita nie znajdzie :-) a dzięki tym wspaniałym wobkom to będziesz miał co jeść. Edytowane 22 Lutego 2017 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Nowa kurtałka wleciała i dwa nowe kolorki na zębatego Piękne woblerki Ale niestety jedna kotwa musi się zdjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Camo dobre poniekąd się przyda do filowania tubylców/kłusoli z pobliskiej wsi mojego jeziorka Arku wolę wieprzowine a z kotwicami to wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Adrian teraz jak się zaszyjesz w tataraku to do lata Ciebie kobita nie znajdzie :-) a dzięki tym wspaniałym wobkom to będziesz miał co jeść.Arku czemu je oddales?Wiesz ze miałem w planie zaproponować Ci aby wróciły do mnie. Edytowane 22 Lutego 2017 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Arku czemu je oddales?Wiesz ze miałem w planie zaproponować Ci aby wróciły do mnie.Ja nic nie oddałem :-)Wszystkie czy tylko te dwa ? Edytowane 23 Lutego 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Myślałem właśnie o tych dwóch.Chodź nie mówię że nie mam.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Leżą w pudełku nawet za bardzo ich nie oglądałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Wczorajsza wizyta u Artura zaowocowała maszynką do dłubania okoni. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 A jak z gwarancjami bo to chyba nie jest model na UE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 A jak z gwarancjami bo to chyba nie jest model na UE ?Dostępne w polskiej dystrybucji.Na pierwszy rzut oka jak się do ręki weźmie to kręci całkiem przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Paragon jest. Aczkolwiek na dniach będę dokładał łożyska i po gwarancji Dwa do korby i jedno na worma. Zrobi się 8+1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Masz naklejki na pudełku z nazwą dystrybutora. Edytowane 23 Lutego 2017 przez FlyFisherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 A jak z gwarancjami bo to chyba nie jest model na UE ? W Polsce to chyba min 2 lata od daty zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Tylko się z wami droczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) W Polsce to chyba min 2 lata od daty zakupu Zgadza się. Edytowane 23 Lutego 2017 przez FlyFisherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 w dystrybucji na Europę z shimano jest też cardiff i aldebaran bfs xg 2016.... taki ukłon chyba ze strony shimano w stronę starego kontynentu albo łaska pańska chlapnięta na europę..... każdy może to potraktować jak chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 raczej opcja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 raczej opcja 2Ani jedno ani drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Słońce niebawem będzie prazyć, zakupiłem takie oto okulary https://www.orao.pl/polaryzacyjne-okulary-do-sportow-wodnych-dla-doroslych-essaouira-kat3-id_8210254 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Też nabyłem okularki, właśnie listonosz przyniósł, dokładnie stąd: https://pl.aliexpress.com/item/Titanium-Metal-Frame-Fly-Fishing-Polarized-Sunglasses-Brown-Yellow-And-Gray-To-Choose-Fishing-Sunglasses/32678990314.html Jakość, spasowanie na piątkę. Oczekiwanie- miesiąc (darmowa dostawa) Za tą cenę naprawdę warto! Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Nie obawiasz sie rozpieprzyć sobie wzroku tego typu chińskimi wynalazkami? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Dobre pytanie Żbiku... Akuratnie w tym przypadku nie.Tysiące ludzi używa ich na całym świecie. Wiele firm sprzedaje okulary z tymi soczewkami jako swój wyrób. Niektórzy to nawet zamawiają całe partie dokładnie tych samych okularów, tylko ze swoim logo. Oto przykład: http://www.glowatka.com/pl/p/Tsuri-Okulary-polaryzacyjne-Zolte/3045 Nawet etui to samo Tylko cena inna Taki świat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi