bazyloss Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 http://www.snowbee.co.uk/webshop/sea-fishing/sunglasses/magnalite-sunglasses/18004-magnalite-sunglasses-gunmetal-grey-frame-with-choice-of-lens-colour/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Dziś trafiły się francuskie meppsiki składane w Stanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Też nabyłem okularki, właśnie listonosz przyniósł, dokładnie stąd:https://pl.aliexpress.com/item/Titanium-Metal-Frame-Fly-Fishing-Polarized-Sunglasses-Brown-Yellow-And-Gray-To-Choose-Fishing-Sunglasses/32678990314.htmlJakość, spasowanie na piątkę. Oczekiwanie- miesiąc (darmowa dostawa)Za tą cenę naprawdę warto!Polecam Skusiłem się na szare i żółte Ale na ebayu ( mniej więcej ta sama kasa) . Czy na aliexpress można płacić paypal ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Nie, przez PayPal się nie da. Przelew, albo karta. Ja też zamawiam jeszcze brązowe. Pozdrawiam Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 identyko jak Tsuri tyle że bez loga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba00 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 To ja tez sie pochwale ostatnim zakupem , trzeba było cos z targów przywieźć . Zdjecie zapożyczone z sieci ale dokładnie taki model nabyłem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Fajne te okulary :-)Moja morda jednak w każdych wyglądała słabo :-(Taka sytuacja.... Tapatalknięte ze srajfona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 To ja tez sie pochwale ostatnim zakupem , trzeba było cos z targów przywieźć . Zdjecie zapożyczone z sieci ale dokładnie taki model nabyłem . kuźwa przymierzałem prawie wszystkie WX i żadne mi nie leżały na tworzo-czaszce , a te akurat przegapiłem, szukam właśnie lekkich semi rimless, czy te mają regulowane noski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba00 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 kuźwa przymierzałem prawie wszystkie WX i żadne mi nie leżały na tworzo-czaszce , a te akurat przegapiłem, szukam właśnie lekkich semi rimless, czy te mają regulowane noski ? Niestety nie maja ale akurat to mi nie przeszkadza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 szkoda, ale przynajmniej wydają się dostatecznie duże (rozstaw zauszników) na moja ufo-czaszkę takie są ? : http://www.glasses2go.com/Glasses/WileyX_WX_1407Z_Tobi_ACTOB02_Brown-22302.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba00 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 szkoda, ale przynajmniej wydają się dostatecznie duże (rozstaw zauszników) na moja ufo-czaszkę takie są ? : http://www.glasses2go.com/Glasses/WileyX_WX_1407Z_Tobi_ACTOB02_Brown-22302.aspx Tak, to ten model posiadam, sa bardzo elastyczne , kobieta ze stoiska na targach chwyciła za zauszniki i wyprostowała do 180 ° Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 jakbyś mógł przy okazji sprawdzić ten wymiar 161mm i wewnętrzny rozstaw nosków (tak na ich połowie wysokości) ,to będę zobowiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Kamil , też obmierzyłem prawie wszystkie Willey'e i na targach wreszcie trafiłem model , który leży na nosie tak , jak powinien i nie odstaje górą . To Peak . Ale ramka pełna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) ja mam szeroko nad uszami (cisną) i cienko w nosie wszystkie właśnie odstawały górą (ostry kąt pochylenia) i siadały mi na policzkach (ten nos) - szkoda w pełnej ramce mam dwie pary Oakley Gascan / Gascan Custom i mi wystarczą Edytowane 25 Lutego 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba00 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 jakbyś mógł przy okazji sprawdzić ten wymiar 161mm i wewnętrzny rozstaw nosków (tak na ich połowie wysokości) ,to będę zobowiązany Jutro w dzień sprawdzę i dam znac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba00 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Jutro w dzień sprawdzę i dam znac . Wewnetrzy rozstaw nosków w polowie to 15 , a miedzy zausznikami w tym samym miejscu co w linku to 135 bez rozginania okularów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 tak myślałem, że to byłoby zbyt piękne, bardzo Ci dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 To teraz ja się troszkę pochwale. Po wyprzedaniu części sprzętu udało mi się kupić 2 Stelki jedna c2000s i druga 2500 jeszcze nie wypróbowane nad wodą mam nadzieje że w najbliższym czasie pogoda na to pozwoli. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Na razie nówki , ale jak pogoda się poprawi to trzeba je rozdziewiczyć , pierwszy pójdzie do UL pod okonia ,a drugi chyba pod klenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ja mam 4000 przy sandaczówce.Nie narzekam, ale są tacy co mają negatywną opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Moim zdaniem wszystko można zajechać ale poczekaj jak wejdzie następna Stelka to wszyscy będą mówić że 14 jest lepsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Raczej opinia jest, że starsze są najlepsze. FB, FE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Faktycznie gołym okiem widać że w tej mniejszej kablak będzie dalej od kija ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Tak tylko skąd te starsze brać to tak jak z samochodami kiedyś robili solidniej ale w tych nowych ile więcej bajerów jest które mogą się popsuć ale jak ułatwiają życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi