rav00 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Radek kabłąk jest jak Cardiff tak że o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Tak tylko skąd te starsze brać to tak jak z samochodami kiedyś robili solidniej ale w tych nowych ile więcej bajerów jest które mogą się popsuć ale jak ułatwiają życie No tu jest akurat odwrotnie, mniej bajerów w postaci braku blokady obrotów wstecznych ale za to masa mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 ja mam i nie sprzedam, a jak się trafi okazja to kupię jeszcze jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 A po drugie przy tym jak ja dbam o sprzęt to mi parę ładnych lat posłuży i do tego oko cieszy , wole kupić nową 14 niż starszą używaną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Mi się udało, nabyć nowe .3000 FB kupił mi kolega w USA, a FE zabrałem od kolegi , który jej nie używał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Może dla łowców którzy jeżdżą na ryby codziennie lub chociaż bardzo często to zależy na tym żeby sprzęt był pancerny dla mnie niech jest ładny i nowy to mi styknie , a Stelka zrobi robotę sama za siebie. Edytowane 26 Lutego 2017 przez rav00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Nie ma się czym chwalić, ale zakup był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Raczej opinia jest, że starsze są najlepsze. FB, FE.a mi akurat najbardziej przypadły do gustu te z roku 2007 (na Europę Fd). Mowa o łowieniu, a nie fotelowym kręceniu. Na sucho najlepiej kręci Fi, a jak będzie z pracą po kilku sezonach czas pokaże. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Dobre podejście rav00 stare dobre to wino skrzypce ???? i teściowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 To może podsumuję moim ostatnim zakupem :DFDHG są najpiękniejsze Czarno złote, a Ja lubię takie połączenie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ja mam stella 10 i 14 i nad wodą nie widzę żadnej różnicy w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Skoro wszyscy mogą to i ja se kupiłem 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Jak nowa to pozazdrościć.Tech bym chętnie nabył kolejną taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Ganc nówka nie śmigana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Gdzie ją wygrzebałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Skoro wszyscy mogą to i ja se kupiłem GAWAS 017.jpgGAWAS 022.jpgGAWAS 021.jpgTeż całkiem nie dawno taką nabyłem co prawda moja nie jest nówka tylko JAK nówka no ale ja już mam nową zapasową szpule i iw zapasie podwójną korbę Młynek świetny gratuluje zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Szpulki zapasowe też juz dokupienia do niej , jeszcze jedna płytką i jedna głęboką .......... a znalazłem u nas w PL. Czasami opłaca się zaryzykować. Edytowane 28 Lutego 2017 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Fajny młynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 A ja nabyłem cosik pstronowego.Blass SLXF 706 2N 2-6lb 2-12gr. Kosa jak się patrzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Nareszcie mam moją nową pstrągówkę Edytowane 4 Marca 2017 przez Żbiku 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Wygląda baaardzo "klasowo" Lubię taką stylistykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Lipa Zbiku, wrzucaj na gielde 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Gdyby był z pazurkiem... to i ja bym wnioskował o wrzucenie na giełdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Kuba powiedz coś więcej o tej pstrągówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Kuba powiedz coś więcej o tej pstrągówce.Kijek na blanku FA Kraag SKXF707-2N 7' 7lb, robiony u Bartka w BB Custom Rods. Przelotki Fuji Torzite. Insert, tulejka i kapsel drewno od Artura @ark70. Kapsel drewniany z wypalanym laserowo logiem BB. Masa 91g. Kijek dedykowany do łowienia pstrągów głownie na jigi (jaskolki i wormy na glowkach 2.5-5g, jigi i pierzaki). Tu trochę wiecej zdjec http://jerkbait.pl/topic/84059-bb-custom-rods-nadmorska-pracownia/?p=2102290, a dalej fotki ugięcia. Edytowane 4 Marca 2017 przez Żbiku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi