BOB1 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 BB Custom Rods ...i wszystko jasne (dopiero teraz dopatrzyłem logo na focie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 To może podsumuję moim ostatnim zakupem :DFDHG są najpiękniejsze Czarno złote, a Ja lubię takie połączenie DSC02021.JPGDSC02029.JPGPiękny Napisz mi proszę ile dałeś na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Dotarło do mnie sporo historii wszystkie nowe i z oryginalnymi karteczkami:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Zbierasz czy łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Kupiłem z ciekawości nigdy nie miałem wobków Henka A że woblerów mam kilkaset to kilka więcej nie robi różnicy Edytowane 8 Marca 2017 przez bartolomeo213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Z czasem nabiorą wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Na dzień kobiet dla mojej kobiety,luvias i stile xg z korbą ZPI carbon.,oczywiście i dla mnie coś "na jutrzejszy dzień chłopaka" tiaaa,każdy pretekst na wagę złota. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Na dzień kobiet dla mojej kobiety,luvias i stile xg z korbą ZPI carbon.,oczywiście i dla mnie coś "na jutrzejszy dzień chłopaka" tiaaa,każdy pretekst na wagę złota.IMG_1923.JPGten vaniek to raczej na dzień mężczyzny na dzień chłopaka to co najwyżej mistrall z tych seledynowych albo farbowana ito daiw@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajhivo Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 A do mnie dotarło dzisiaj coś okoniowo-białorybowo. Zestaw phenix mosquito z luvias 1003 i komplet micro jigów na początek.Kijek ochrzczony - nawet udało się coś złowić (branie nastąpiło w trakcie pogaduszek telefonicznych ze sprzedającym @adriano). Kijek rewelacja - trochę się przestraszyłem na początku czy nie za delikatny, ale będzie idealny do szybkich wypadów nad nasz lokalny ocean przed/po pracy w miejsca gdzie można nawet i w garniaku wyjść a trafienie na duży okaz i tak graniczy z cudem. Wysraptalkowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Wybierając się nad wodę z Komarem powiedzenie "wrócić o kiju" nie istnieje.Tą różdżką zawsze idzie coś wydłubać.Niech służy:)Pzdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 I jaki piękny ???? uważaj na korbke łamią się przy knobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogo636 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) . Edytowane 9 Marca 2017 przez Szogo636 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 miałem już nie kupować, bo braki w kasie, ale powalił mnie komfort użytkowania, więc sprzedałem jeszcze parę Ray-Banów i są : 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Pierwszy w życiu klasyczny drewniany wyłącznie pod kropy i lipasy Najnowsza nowość z China na 2017 Snowbee rozmiar L 45x28x30(gł siatki) . Bardzo lekki i tak wg katalogu ponad 240g a mój waży 220 g . Siatka gumowana 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jak dzień kobiet... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jak dzień kobiet... Tercet egzotyczny JDM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 miałem już nie kupować, bo braki w kasie, ale powalił mnie komfort użytkowania, więc sprzedałem jeszcze parę Ray-Banów i są : IMG_3645.JPG Kamil a co to za szkiełka? Możesz o nich trochę więcej napisać? Za linka do sklepu gdzie kupowałeś będę wdzięczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Baja na sucho te morethany? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 @'mat on ma wbudowany magnes w obręcz, czy trzeba montować dodatkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 @'mat on ma wbudowany magnes w obręcz, czy trzeba montować dodatkowo?Nie ma magnesu w obręczy . Guma i karabińczyk przy rękojeści . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 miałem już nie kupować, bo braki w kasie, ale powalił mnie komfort użytkowania, więc sprzedałem jeszcze parę Ray-Banów i są : IMG_3645.JPGKamil , czyżby Peahi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Daniel a czym się różnią bo przyznam, że nie wiem? Na sucho nie wiem jak kręcą bo smar aż się z nich wylewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) to "Bamboo Forest" , bardzo elastyczne i lekkie (20g) , dodatkowe regulowane noski i w praktyce praktycznie ich nie czuć na nosie, optyka doskonała, soczewki Mauipure, Natural Grey są dość ciemne, pewnie VLT 10%+"krój" taki cywilny Edytowane 9 Marca 2017 przez BazyL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 A czy mi się tylko wydaje , ale na zdjęciu wyszły z taką lekką niebieską poświatą ? W katalogu właśnie Peahi , jako jedne z nielicznych , mają ewidentnie niebieskie szkiełka https://de.mauijim.com/de/produkte/sonnenbrillen/seitenschutz/peahi , choć w sumie producent o takich nie wspomina - są natural grey , maui rose , hcl bronze i maui ht . Miałem na nosie Ikaika z tymi natural grey i wrażenia świetne , choć do końca nie były dopasowane do mojej czachy i były dosyć ciężkie . Prośba oczywiście o wskazanie twojego żródełka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Dzieki wielkie za informacje. Żródło możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi