Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Na dzień kobiet dla mojej kobiety,luvias i stile xg z korbą ZPI carbon.,oczywiście i dla mnie coś "na jutrzejszy dzień chłopaka" :D tiaaa,każdy pretekst na wagę złota.

attachicon.gifIMG_1923.JPG

ten vaniek to raczej na dzień mężczyzny ;) na dzień chłopaka to co najwyżej mistrall z tych seledynowych albo farbowana ito daiw@ ;)

A do mnie dotarło dzisiaj coś okoniowo-białorybowo.

Zestaw phenix mosquito z luvias 1003 i komplet micro jigów na początek.

Kijek ochrzczony - nawet udało się coś złowić (branie nastąpiło w trakcie pogaduszek telefonicznych ze sprzedającym @adriano).

Kijek rewelacja - trochę się przestraszyłem na początku czy nie za delikatny, ale będzie idealny do szybkich wypadów nad nasz lokalny ocean przed/po pracy w miejsca gdzie można nawet i w garniaku wyjść a trafienie na duży okaz i tak graniczy z cudem.

Wysraptalkowane

• Like 1

miałem już nie kupować, bo braki w kasie, ale powalił mnie komfort użytkowania, więc sprzedałem jeszcze parę Ray-Banów i są :

attachicon.gifIMG_3645.JPG

Kamil a co to za szkiełka? Możesz o nich trochę więcej napisać? Za linka do sklepu gdzie kupowałeś będę wdzięczny...

to "Bamboo Forest" ,  bardzo elastyczne i lekkie (20g) , dodatkowe regulowane noski i w praktyce praktycznie ich nie czuć na nosie, optyka doskonała, soczewki Mauipure, Natural Grey są dość ciemne, pewnie VLT 10%+

"krój" taki cywilny :)

Edytowane przez BazyL
  • Like 1

A czy mi się tylko wydaje , ale na zdjęciu wyszły z taką lekką niebieską poświatą ? W katalogu właśnie Peahi , jako jedne z nielicznych , mają ewidentnie niebieskie szkiełka https://de.mauijim.com/de/produkte/sonnenbrillen/seitenschutz/peahi , choć w sumie producent o takich nie wspomina - są natural grey , maui rose , hcl bronze i maui ht . Miałem na nosie Ikaika z tymi natural grey i wrażenia świetne , choć do końca nie były dopasowane do mojej czachy i były dosyć ciężkie . 

Prośba oczywiście o wskazanie twojego żródełka  :) .