krzysiek gżybek Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Dziś listonosz przytargał taki extra prezent od Kolegi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash10 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 TROUTMANIA 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Nowe nabytki czy dobre czas pokarze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 a co to jest na dole, po środku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 ILLEX Tiny Fry 50 SP Truitelle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 dzięki, fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Żeby tylko rybom się podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Za śmieszną cenę , kupione przez przypadek . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Fajne , moje ulubione Rebel'ki . Na crawfish'a kiedyś miałem świetne wczesnowiosenne wyniki kleniowe na mojej rzeczce , a żabka rządziła nieco póżniej . Nawet kolorki się prawie pokrywają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Cześć.Po 8 miesiącach poszukiwań. Edytowane 21 Marca 2017 przez kondzio 77 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Cześć.Mam i ja:-)Po 8 miesiacach poszukiwań nowiutki jeżyk w końcu przytuptał do mnie20170321_210232.jpgA co to to to? [emoji54] Pozdrawiam nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 w tłumaczeniu z niemieckiego ... "ręce do góry"?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Po lekturze o Smith Optics trafiłem w bardzo przyzwoitej cenie nowe Wayward . Szkła szaro zielone , waga 26,5g . Dobrze pasują na moją dyńkę ale delikatnie mogłyby być szersze . Testy na otwarciu sezonu pstrągowego po niedzieli 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Mateusz , jakiegoś linka zapodasz , czy zakup stacjonarny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Mateusz , jakiegoś linka zapodasz , czy zakup stacjonarny ?Na ebayu trafione. Jedna para byla. Jak chcesz linka do sprzedawcy to na priva podesle, pozniej . Koles ma oferte roznych gogli ale specjalnie nie wnikalem co , bo mnie te smithy zainteresowaly . Zaplacilem £65 [emoji4] Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Oki , dzięki - myślałem , że optyk sklep ze stałą ofertą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Nie tyle się chwalę nowym zakupem ale bardziej, dzielę się z Wami ciekawostką przed chwila odebraną.PRAWIE! Megabass Pana Ito choć to ewidentna , podróba. Mają nawet jakieś grzechoczące, przemieszczające się kulki, być może działające jak system dalekich rzutów? 14cm / 24g. Ciekawe jak zapracuję przy "twitchingowym" prowadzeniu?PS Cena .. 1/10 względem Pana Ito Mysle ze pan Chinczyk mogłyby sie obrazić ze Polscy ,wielcy twórcy hm skopiowali jego kształt przynęt ,szkoda tylko ż nawet nie wie gdzie leży Pl.Aby nie byc wrrdnym tylko...przyszła i mi plecionka ośmiosplotowa,przez weekend test w morzu.Kurcze to nie temat alieexpress Edytowane 23 Marca 2017 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 W niedzielę zawody, a tutaj kurier przynosi nowe narzędzie Bardzo przyjemny na sucho ten kijek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 To ja też się pochwalę. Maj tuż tuż, więc trzeba było się odpowiednio przygotować. Nowa wędka, cast. Na blanku Xzoga 7 kg i do tego Daiwa Tatulla. Wędkę oczywiście zbroił Skałek Rods (robota PERFEKT) DSC_0723.JPG DSC_0729.JPG DSC_0730.JPGmam taki sam zestaw-fajny:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 gdzie robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 fajny, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 W niedzielę zawody, a tutaj kurier przynosi nowe narzędzie Bardzo przyjemny na sucho ten kijek IMG_0018.JPGIMG_0024.JPGIMG_0028.JPGIMG_0031.JPG Gdy postanowilem u siebie na wedkach sprobowac IPS a fuji i pierwszy montaz pokazal ta przerwe miedzy nakretka a reszta uchwytu...No Yglo mial zadanie A, ze z takich zadan bardzo lubi bardzo dobrze sie wywiazac...To ja tej szpary miedzy nakretka a pianka nie mam Oczywiscie samej wedki nie znam. Mam nadzieje, ze bedzie super i swietna.Ale w kwestii uchwytu, taka mi sie refleksja nasunela Milego uzytkowania i powodzenia na zawodach!Pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 dlatego nie odwracam IPS / VSS od dupy strony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) W niedzielę zawody, a tutaj kurier przynosi nowe narzędzie Bardzo przyjemny na sucho ten kijek IMG_0018.JPGIMG_0024.JPGIMG_0028.JPGIMG_0031.JPG Jaki to model Stelli na tych zdjęciach? Edytowane 24 Marca 2017 przez Marcin Ostróda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek-1975 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Pewnie stelka fw. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi