Marcin Ostróda Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Potwierdzam, dwa tygodnie temu też kupiłem nową Stelkę. Ale byłem pewien transakcji, bo widziałem od kogo kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Czemu taki rozgoryczony kolego jesteś ???? przecież nikt nie zmusza Cię do zakupów.Fakt , że z zakupami nawet tu trzeba już uważać i wiedzieć od kogo należy kupować, lecz i tak jest mniejsze prawdopodobieństwo trafienia ZONKA niż na innych portalach. Pewnie żal mu dupę ściska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) kupiłem ten złom TU na jerkowym "złomowisku" ; ale nie od koguta Chętnie odkupię ten złom :-) Zapłacę ...niech stracę ,na złomie za kilo aluminium 5000zł nie płacą :-) Ja zapłacę i za plastiki odliczał nie będę :-))))) Edytowane 25 Marca 2017 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) Też słyszałem , że recykling zaczyna się opłacać - pewnie dlatego zająłem się zbieractwem. Poza ty mówią , że to KUL i na czasie . Edytowane 25 Marca 2017 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Cześć.Po 8 miesiącach poszukiwań.20170321_210232.jpgPrawie po dwóch sezonach a nie 8mc! Jest konkret, gratulejszyn!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Mój nowy kijek z kraju kwitnącej wiśni Graphiteleader Tiro PROTOTYPE http://www.olympic-co-ltd.jp/fishing/products/tiro-prototype/dzięki Rafal.Bednarkiewicz za kijek.. Cieszę się że dotarł cały i zdrowy do ciebie. Poprzednio klient czekał od marca na 23 grudnia ale tak jest czasem z wędkami na zamówienie robionymi w Japonii. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 ale dokłądnie od którgo marca?miął piekny prezent na święta, szkoda tylko że już był lód.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 ale dokłądnie od którgo marca?miął piekny prezent na święta, szkoda tylko że już był lód....Nie ważne kiedy ...ważne że jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 W niedzielę zawody, a tutaj kurier przynosi nowe narzędzie Bardzo przyjemny na sucho ten kijek IMG_0018.JPGIMG_0024.JPGIMG_0028.JPGIMG_0031.JPG Kijek się sprawdził rewelacyjnie :D 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Wielkie Brawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Gratki???????????? Edytowane 26 Marca 2017 przez Salmon63 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Szacun , Brawo Sebastianie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 pięknie, oby miejsca na regale starczyło na następne trofea! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ja nabyłem taką ciekawostkę po okonia. Plecionka Giga Fish, Giga Pro 6 kg. Wygląda rewelacyjnie. Cienka jest jak włos. Miał ktoś może? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ja nabyłem taką ciekawostkę po okonia. Plecionka Giga Fish, Giga Pro 6 kg. Wygląda rewelacyjnie. Cienka jest jak włos. Napisz jak się sprawuje,bo widzę ,ze cena atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasieka Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 jak cena jest atrakcyjna tzn że szmelc...nikt jeszcze nikomu nie dal nic za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 0,17 euro za metr to raczej nie jest za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 jak cena jest atrakcyjna tzn że szmelc...nikt jeszcze nikomu nie dal nic za darmoGówno wiesz, a zabierasz głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 a ty g.. maszbo wszt wydałeś na taki właśnie szajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 a ty g.. maszbo wszt wydałeś na taki właśnie szajsSynu od kiedy my na ty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 jeszcze zareklamuj żyłkę z Tarantuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ale dajecie czadu!Sprawdzi to napisze czy coś warte.Są plecionki po 200 zeta i do dupy,ale szpanerzy tylko taką założą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Panowie bez osobistych wycieczek, proszę o spokój. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi