BOB1 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 ...chyba że są to spokojne, osobiste wycieczki ... na ryby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Poprawiła mi humor ta wymiana zdań dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Widać ostatnio na JB napływ gimbazy ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Oj tam oj tam po prostu przesilenie wisenne sie udziela ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Dojechał, kręci gładko, równo, z lekkim oporem co mi nawet pasuje , bo ma być do ostrego jigowania i to tak subiektywnie dodaje mu solidności, powłoka lakiernicza na sucho budzi pełne zaufanie, jednak wyraźnej różnicy in plus w stosunku do Vanquish 3000HGM, który leżu u mnie od Mikołaja nie widzę, obiecałem sobie, że jeśli takowej nie znajdę, to nie będę dopłacał, ale ten wygląd bardzo w moim guście W obu kołowrotkach najmilszym zaskoczeniem jest spasowanie - naprawdę jak w dobrej Daiwie , bardzo sztywne, wreszcie nie muszę narzekać na luz korby w Shimano Pokręcę jeszcze, pocmokam, ale trzeba podjąć męską decyzję, który z nich zostaje, a który idzie na giełdę 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 ile Bazyl dałeś za to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 sexy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 1930zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Widać ostatnio na JB napływ gimbazy ...Do kogo te słowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 a tak wyglądają dwa CZARNUCHYkurka mogłem sobie nie robić tych zdjęć, bo już byłem prawie zdecydowany wystawić Exsence 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Się będzie pięknie rysował na krypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Bazyl powiem Ci że masz teraz dylematz czym to zestawiłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 niekoniecznie, powłoka wygląda na mocną, a ja dbam o sprzęt i na przeloty zawsze jej to z Xtreme 5C68MXF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 No tak ... a w boju na łodzi podczas łowienia jak sobie radzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 jakiś chyba ostrożny i nienerwowy jestem, bo moje kołowrotki nawet dupki mają jak pupcia niemowlaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Muszę chyba romanę pluszem obić .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Widzę, że Shimano poszło w czarne kolory Zacny młynek, a przy tym bardzo ciekawy Bo jak to mówią nowości zawsze kuszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) no nie wiem, u mnie wędka albo w dłoni, albo w uchwycie, nigdy mi z rąk nie wypadła oba (Vaniek / Exsence) są ciekawe, dla mnie głównie z powodu stosunku wagi do wielkości - hybryda wielkości 4000 i 2500, a dodatkowo to bardzo dobre spasowanie dla mnie na plus, bo mam na tym punkcie lekki odpał Edytowane 28 Marca 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) Nie tylko Ty masz odpał Te nowe Shimano od 15 roku w górę chodzą naprawdę bardzo fajnie jak i również dobrze są spasowane. Miałem jako nowe, nie zdążyłem przetestować nad wodą. Ciekawe jak wyjdzie to wszystko w praniu... Jak na razie jestem fanatykiem Daiwy Ewidentnie, ale bardzo mi się spodobał ten Twój nowy nabytek Edytowane 28 Marca 2017 przez Kogut Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 ja też od lat wolę (wolałem) Daiwę, te zakupiłem ze względu na w/w, bo to miało być pod tą konkretną wędkę, która jest wyważona "na zero" i dlatego staram się o tym sobie przypominać, jak na razie wygrywa Vaniek 209 do 215 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 no nie wiem, u mnie wędka albo w dłoni, albo w uchwycie, nigdy mi z rąk nie wypadła oba (Vaniek / Exsence) są ciekawe, dla mnie głównie z powodu stosunku wagi do wielkości - hybryda wielkości 4000 i 2500, a dodatkowo to bardzo dobre spasowanie dla mnie na plus, bo mam na tym punkcie lekki odpał Ten rozmiar 3000hgm jaką ma odległość od szpuli do blanku ? (obojętnie który model) tak jak w 2500 ?tak jak 4000 ? czy może jeszcze większą niż w rozmiarze 4000 ? (bo szpula mniejsza, a body od 4000) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 a ja wiem chodzi Ci o rant ? nie bardzo wiem jak to zmierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Może być rant Mam na myśli, że jak kołowrotek jest zamocowany w uchwycie to odległość od blanku (pod kątem prostym do blanku) do np. do rantu szpuli. Mam standardowe 2500 i 4000 to bym sobie porównał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) ok, ale nie jestem w stanie tego zmierzyć dokładnie, bo tam jest uchwyt, do osi uchwytu można by zmierzyć, ale też mniej więcej edit : zresztą to też bez sensu, uchwyt uchwytowi nie równy, od rantu do podstawy stopki, to co innego Edytowane 28 Marca 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Kolego BazyL, zacnie prezentuje się ta Twoja nowa maszynka, na "real foto" lepiej niż na katalogowych Miałbym jedną prośbę i pewnie nie tylko Ja - o ile to możliwe jak coś nawiniesz to podziel się wiedzą ile tak na prawdę jakiej linki wchodzi na szpulkę typu "M" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi